Wpisy 369 522 – 369 621
30 czerwca 2011 12:14 → 30 czerwca 2011 12:46, 100 wpisów
eryka
jeden z Polaków powiedział kilka dni po katastrofie.że spojrzał w oczy Putina i zobaczył w nich trzy litery...
wiadomo jakie ...
jeden z Polaków powiedział kilka dni po katastrofie.że spojrzał w oczy Putina i zobaczył w nich trzy litery...
wiadomo jakie ...
Jarek77
To nie głosuj sobie na PIS towja psrwa
Głosów na partie spod gwiazdki dawidka
To nie głosuj sobie na PIS towja psrwa
Głosów na partie spod gwiazdki dawidka
http://www.livejasmin.com/freechat.php?performerid=babylove515&recId=gpjkcwyx-3kwsl1aih0b-1tvjyds&r
Już mi Milan dopisał ... ( Milan dzięki
)
A ten Polak, który litery w oczach innych widzi, to kto?
Hej Andro
)A ten Polak, który litery w oczach innych widzi, to kto?
Hej Andro

Głosujmy ba PIS ! Bo inne partie sprzedadzą Polskę obcemu kapitałowi
Stoczni już nie ma.
Teraz PO chciał LOTOS - perłę polskiej gospodarki sprzedać! sprzedać i to komu ? - Rosji
Na szczęście powstrzymał ich PIS .
Stoczni już nie ma.
Teraz PO chciał LOTOS - perłę polskiej gospodarki sprzedać! sprzedać i to komu ? - Rosji
Na szczęście powstrzymał ich PIS .
Gała..ja Ci dam zaraz Lola
to dzieli nas 203km,czekam na deski
szybciuteńko

to dzieli nas 203km,czekam na deski
szybciuteńko
http://www.livejasmin.com/freechat.php?performerid=00SkyWay&jasmin_session=aca83691fddfcfd87c43452d976433c7&tags=girl%20bigtits
friend7 przenieś się na onet i tam sobie agituj do woli. Tu jest multipasko jak byś zapomnieł.
o.Rydzyk powiedział dziś :
Czy to jest demokracja, że ABW wkracza nad ranem do prywatnego mieszkania, robi rewizję, zatrzymuje człowieka za prowadzenie strony w internecie? Czy to jest demokracja, gdy kibiców nazywa się kibolami? Przypomina mi to ciemne czasy, gdy rolników pogardliwie określano kułakami, patriotów wyzywano od zaplutych karłów reakcji. Później nazwali słuchaczy Radia Maryja moherami, a teraz kibiców kibolami. Czy to nie przypomina metod stalinowskich? - zadaje pytania o. Tadeusz Rydzyk w rozmowie z "Naszym Dziennikiem".
Czy to jest demokracja, że ABW wkracza nad ranem do prywatnego mieszkania, robi rewizję, zatrzymuje człowieka za prowadzenie strony w internecie? Czy to jest demokracja, gdy kibiców nazywa się kibolami? Przypomina mi to ciemne czasy, gdy rolników pogardliwie określano kułakami, patriotów wyzywano od zaplutych karłów reakcji. Później nazwali słuchaczy Radia Maryja moherami, a teraz kibiców kibolami. Czy to nie przypomina metod stalinowskich? - zadaje pytania o. Tadeusz Rydzyk w rozmowie z "Naszym Dziennikiem".
friend7...kuźwa przestań z tym zakichanym Rydzykiem i z tą polityką bo się zaraz wkooorfię

lila hmm jak ja bym napisał ze mi wisi to byłoby normalne ale tobie 

mam chusteczkę haftowaną co ma 4 rogi kogo kocham kogo lubie rzucę mu pod nogi

friend7>>
Jednak równie paskudne jest, że w podobnych okolicznościach, wchodzą do mieszkania np B. Blidy, czy nie ?
A ponieważ państwo w potrzebie, to - mnie specjalnie nie zaskoczy , jak będą "wchodzić" do łamiących ...
wiesz, jaką ustawę ?
dżuma albo tyfus proszę kolegi - co lepsze ?

Jednak równie paskudne jest, że w podobnych okolicznościach, wchodzą do mieszkania np B. Blidy, czy nie ?
A ponieważ państwo w potrzebie, to - mnie specjalnie nie zaskoczy , jak będą "wchodzić" do łamiących ...
wiesz, jaką ustawę ?
dżuma albo tyfus proszę kolegi - co lepsze ?

Jasna cholera !
Wyłączyli na chwilę wszystkie kanały TVP i był szary obraz w telewizorze.
Widzicie teraz jak PO się boi słów PIS i nie chce żeby Polacy wiedzieli o prawdzie !
Wyłączyli na chwilę wszystkie kanały TVP i był szary obraz w telewizorze.
Widzicie teraz jak PO się boi słów PIS i nie chce żeby Polacy wiedzieli o prawdzie !
Friend sprawdź swoją kablówkę, bo ja tez oglądam tvp info i jakoś u mnie wszystko działa...
Bella
Bella

Gała...bo już myślałam,że masz embargo w realu
coś za często byłoby nakładane i to przed ślubem
coś za często byłoby nakładane i to przed ślubem
albo antenę, czy co tam masz... I daj już spokój ze spiskami
Kurna, wizję mu ukradli
o losie...
Kurna, wizję mu ukradli
o losie...Nie oglądam an kablówce,ale na państwowym zwykłym.
Kablówka to co innego to są prywatne spółki.
A to co ja mam to państwowe
Kablówka to co innego to są prywatne spółki.
A to co ja mam to państwowe
Ja nie zagłosuję na nikogo,niech się pocałują w te swoje tłuste dupska

No to antenę sprawdź, bo u mnie wszystko działa i nic nie zanika. Chyba, że PO się na tyle Ciebie obawia, że po prostu tylko Ciebie odcięli 

i 

wysłane proszę Pani