Wpisy 3 693 872 – 3 693 971
2 grudnia 2019 00:26 → 2 grudnia 2019 11:59, 100 wpisów
I jeszcze więcej
Kocham nowoczesne biura Można szybko wszystko załatwić Ostatnio miałem okazję odwiedzić takie. Wszedłem a tam taśmociąg . Położyłem papier Panie ponapieprzały pieczątkami i papierek do mnie wrócił a ja nie zrobiłem ani kroku
Dobranoc.
Seba żyjesz dlatego jeszcze, że nie miałeś okazji odwiedzić biura Pani Jadzi
Emerytka Umówmy się jutro rano na budowie Seby na zbiór puszek Strasznie tam piją piwo i krzywo budują
Emerytka a jak będzie rano przymrozek to wyślemy Sebę właśnie po puszkowe coby gapa nie pobił
To mi przypomniało jak gość hodzi do lekarza ...wdech wydech wdech wydech i zazwonił telefon na wdechu Seby Lekarz gada i gada i gada i słychać jebud Seba nadal leży na wdechu
Jacunn Człowieku , ja myślałem, że Ty coś ugrałeś i na maczu pikzu wyjechałeś
Jacunn co Ty człowieku gadasz Kubica ponoć ugrał 1pkt na swojej maszynie
No rzeszszsz!!
Wy jesteście bez serca
A,przecież dopiero co był dzień dobroci dla zwierzat
Wy jesteście bez serca
A,przecież dopiero co był dzień dobroci dla zwierzat
Gonzig nie dramatyzuj i wyrwij kartke z kalendarza Właśnie się ten dzien skończył
Gonzig Dziś jest Dzień cioci i zdrowie cioci i niech sie ciocia dobrze grzmoci
Nie znam Aya
Ale pomagałem jej czy jemu na dobranoc
Niech ma a co
Ale pomagałem jej czy jemu na dobranoc
Niech ma a co
A propo kalendarza. Znów te święta i rzyjdzie rozbierać choinkę. Kiedyś się zasiedziałem w necie i luba wróciwszy z parcy do mnie rzecze ..byś kurcze w końcu te choinkę rozebrał ...ależ kochanie właśnie rozebrałem przed chwilą i kładzie mi wydartą kartkę z kalendarza na biurko a na niej data 23 Maj
Nie qumam proponowanej przez Ciebie techniki
A,co do pci to jest ich podobno 27
A,co do pci to jest ich podobno 27
Gonzig zależy o jakim gatunku mówimy a co do techniki to posuwisto zwrotna w Twoim przypadku
Gonzig bez urazy ale zawsze próbujesz z prostych rzeczy zrobić inżynierię
Seba sie nie wstydzi i pyta o wszystko a Ty Gonzig to inna liga
Wstawać Śpiochy dawać senne Liczby
Mewa
Hej dotam u mnie w mieście od paru lat w grudniu lata Mikołaj wczoraj o 18h lecial tylko coś bidny bo paczek nie rzucał
Ale poważnie w Legnicy jest gostek który lata motolotnia szczególnie jak jest okazja jakas przed Mikołajem ozdabia motolotnie tak by z ziemi wyglądala jak sanie przebiera się za Mikołaja i lata wieczorem fajnie to wygląda
Jak wpiszcie w Google latajacy Mikołaj w Legnicy będzie filmik z przodu motolotni renifer
Witam wszystkich
Kawa czy bawarka ?
Bogdan
sherlokmarysia zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 860680 i wygrał(a) 500 zł
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/21901/other/std/16ded8ca03.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Ludzie kupują rzeczy, których nie potrzebują, za pieniądze, których nie mają, by zaimponować ludziom, których nie lubią
hey emerytko .. spadam w keno no i w miedzy czasie wybrać liczby do multi wrzucić co nie co na forum do swoich propozycji no i zostawić trza pewniczka eh marze by kiedyś któraś z moich ósemkowych propozycji wlazła cała no i oby komuś liczby lub któraś ósemeczka o ile sie taka cała komuś uwidzi wlazła nie musze wiedzieć dobra
Mewa
VaaS zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 860693 i wygrał(a) 1250 zł
wirtuozxyz zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 860708 i wygrał(a) 300 zł
Ludzie biorą pożyczki u bociana itp gdy by nie brali byłby kryzys
Waldek po ostatnich wyborach nie dostałeś głosu
3 693 957. panoramix 2019-12-02 (08:13)
Ludzie kupują rzeczy, których nie potrzebują, za pieniądze, których nie mają, by zaimponować ludziom, których nie lubią
.
Mądre stwierdzenie
.
Mądre stwierdzenie