Wpisy 3 689 991 – 3 690 090
25 listopada 2019 12:42 → 25 listopada 2019 13:54, 100 wpisów
Bogdan nie potrafisz negocjować
Wynegocjuj sobie lepszą wypłatę i będziesz zadowolony
Bogdan a ile Ci teraz płacą ?
Wynegocjuj sobie lepszą wypłatę i będziesz zadowolony
Bogdan a ile Ci teraz płacą ?
nie pieprz Seba,bo córka była menegerem i zarabiała 2,500 w katowicach
teraz wyjechała do holandii bo takie są te sku..ele pracodawcy
Bogdan to przyjedź do mnie i dostaniesz nawet 9000 zł
Tylko pytanie znasz się na remontach mieszkań lub biur ?
Tylko pytanie znasz się na remontach mieszkań lub biur ?
Twoje dzieci będą zarabiały nawet 12 tyś zł/ m-c tylko muszą mieć dobre wykształcenie i znać się na pracy wtedy będą doceniane
https://www.youtube.com/watch?v=dVXU7lbbb4A&list=RDGMEMQ1dJ7wXfLlqCjwV0xfSNbAVMPtGOPiG6LXI&index=5
córka po maturze i gastronomicznej,pracowała w lokalu gastronomicznym,co jeszcze chciec
Bogdan otwórz córce lokal gastronomiczny i nie narzekaj
Wtedy wszyscy zarobicie i zobaczycie jakie to słodkie życie pracodawcy
Wtedy wszyscy zarobicie i zobaczycie jakie to słodkie życie pracodawcy
wszyscy pracodawcy to złodzieje,tylko patrzą jak okraść pracownika i państwo
Zobacz Ania jest pracowita kobieta i lubi to co robi
I ma efekty swojej pracy 5-7 tyś / m-c Brawo
Można można ale trzeba chcieć
I ma efekty swojej pracy 5-7 tyś / m-c Brawo
Można można ale trzeba chcieć
Bogdan zostań pracodawcą i zobaczysz jak to jest bo tak to możesz pisać co chcesz a to nie jest prawda
KACZOR001 zagrał(a) za 14 zł w typowaniach keno na los. nr 858931 i wygrał(a) 754 zł
Dotam to jest portal dla biednych ludzi ?
Co Ty mówisz ?
Żeby grać to trzeba mieć za co prawda ?
Co Ty mówisz ?
Żeby grać to trzeba mieć za co prawda ?
3 690 000. bogdan041 2019-11-25 (12:51)
ehhh bogdan nie wrzucaj wszystkich do jednego wora ,, odpowiednia praca jest dla odpowiednich ludzi, zarobki adekwatne do roboty , ale jest tyle samo leniwych pracowników jak i adekwatny % pracodawców którzy walą w bąbki. Otwórz działalność zatrudnij ludzi to pogadamy , pracodawcy w dzisiejszych czasach lekko nie mają ,
ehhh bogdan nie wrzucaj wszystkich do jednego wora ,, odpowiednia praca jest dla odpowiednich ludzi, zarobki adekwatne do roboty , ale jest tyle samo leniwych pracowników jak i adekwatny % pracodawców którzy walą w bąbki. Otwórz działalność zatrudnij ludzi to pogadamy , pracodawcy w dzisiejszych czasach lekko nie mają ,
3 690 008. dotam 2019-11-25 (12:59) follow my dreams
Ale bogaci z tego co obserwuję to raczej w TSa nie inwestują
Jak nie ... A ja???
Ale bogaci z tego co obserwuję to raczej w TSa nie inwestują
Jak nie ... A ja???
teraz gram za Wasze
1405259_40 witaj
Masz rację pracodawcy lekko nie mają
A Ty jesteś bogaty ?
Masz rację pracodawcy lekko nie mają
A Ty jesteś bogaty ?
1405259_40 nie szkoda Ci topić kasy w gry TS ?
Wygrałeś swoje i się z tego ciesz.
Inwestuj w to co przynosi zysk
Wygrałeś swoje i się z tego ciesz.
Inwestuj w to co przynosi zysk
w jaki sposób pracownik okrada pracodawcę?ale odwrotnie jest to możliwe,jeżeli pracodawcy nie podoba się pracownik do go wywali,a pracownik nic nie może zrobić,rozumiesz coś z tego czy nic?
bogaty ??? no już teraz nie ale 2,5 roku turlam firmę i ciężko jest chociaż z lotto kasa była na start
gram bo ja konsekwentny jestem i poprostu inwestuje 50-60 zł na losowanie, tak samo jak i przed wygraną
Bogdan w jaki sposób pracodawca okrada pracownika ?
Możesz mi to wyjaśnić ?
Jeśli pracodawca umawia się z pracownikiem na jego wynagrodzenie i mu tyle płaci to w jaki sposób go okrada?
Jeśli pracownikowi się nie podoba zawsze może iść do pracodawcy i negocjować wynagrodzenie lub zwolnić się z pracy
Możesz mi to wyjaśnić ?
Jeśli pracodawca umawia się z pracownikiem na jego wynagrodzenie i mu tyle płaci to w jaki sposób go okrada?
Jeśli pracownikowi się nie podoba zawsze może iść do pracodawcy i negocjować wynagrodzenie lub zwolnić się z pracy
Teraz czytałem sondaż ,Polacy nie chcą K. "Sałatka" Pawłowicz i "ciumka" Piotrowicza w TK
I tyle w temacie
Wiadomo że osoba bez stażu zarobi 2 tys ale po 15 latach pracy.....
Za 2 tys też bym poszła do pracy gdybym dzieci nie miała i jeden pokój z kuchnia i łazienka
Wiadomo że osoba bez stażu zarobi 2 tys ale po 15 latach pracy.....
Za 2 tys też bym poszła do pracy gdybym dzieci nie miała i jeden pokój z kuchnia i łazienka
Aniu a ile masz dzieci ?
Aniu super
Aniu Ty zarobisz 6 tyś mąż też 6 tyś i razem będzie 12 tyś na m-c
Nie będzie źle
Nie będzie źle
No to samej ciężko nawet za 7 tyś. Bo dzieci kosztują
pracodawcy mają sporo kosztów związanych z prowadzeniem firmy , zwykły człowiek tego nie widzi więc np. jeżeli wypłata jest 5tys na rękę to pracodawca płaci 10-15tys w skali miesiąca ... u mnie mają ok 5-6tys na rękę a ja połowę z tego , pracownik nie zainwestował 600tys zł na start a ja musiałem mu stanowisko przygotować za około 300tys zł
Bez przesady ja nie z tych mamusiek co sraja pod siebie jak dziecko piernie
kiedy mi się zwróci koszt przygotowania stanowiska ??? skoro traci sprzęt na wartości
Na wszystko muszą zasluzyc
Nie biegnę do sklepu jak starszy powie że chce t shirt oryginalny Tommiego H
Nie biegnę do sklepu jak starszy powie że chce t shirt oryginalny Tommiego H
1405259_40 ale coś trzeba robić
Jak masz połowę z tego to trochę mało
Jak masz połowę z tego to trochę mało
podatki , ubezpieczenia to koszty ok 70tys rocznie a gdzie zusy i wypłaty
Jak jest mało pracowników to pracodawca powinien mieć minimum 50/50 % całości Dlatego że są duże koszty
ale pomalutku do przodu , mam pracownika który prowadził taki biznes i on to rozumie i wie że nie mam z czego dołożyć
1405259_40 grasz teraz tylko w Multi?
z 17 liczb ?
z 17 liczb ?
strat firma nie przynosi więc lepiej mały zysk niż przechulać kaskę na pierdoły
tak cały czas na 10 z 17 to co w profilu mam , zmieniam sobie liczby co jakiś czas niektóre
4 i coś tam .a co to mnie obchodzi,jeżeli nie opłaca ci się prowadzić firmy to zamknij to i nie zawracaj ludziom głowy,ty masz płacić godnie pracownikom,a nie jakąś jałumużnę,rozumiesz?,jak nie chcesz ciągnać tego to do łopaty,zobaczysz co to jest zapracować na chleb
czasami wszystko w + czasami 8 zakładów z + a czasami bez +
bogdan ja 20 lat pracowałem dla druciarza i chociaż koszty były 10x mniejsze to złamanej złotówki nie dostałem więcej , teraz lepiej być pracownikiem takie czasy , ale jak nie bedzie Nas pracodawców to bedziesz zarabiał więcej ??? pomyśl chyba raczej nie
konkurencja musi być bo to jest zdrowe dla gospodarki więc... szkoda cisnąć tematu. Pozdro
Pasko
Dziś promocja na 9 skreśleń
A tabela wygranumych multi multi nie zmieniona o wygraną + 50%
Dziś promocja na 9 skreśleń
A tabela wygranumych multi multi nie zmieniona o wygraną + 50%
tak,a pracodawcom wille rosną i mercedesów na podwórku od groma,taka prawda,ale pracownikom nie mają na podwyżki
mi willa nie rośnie , mieszkam w wynajętym , cała kasa zainwestowna w firme i czekam na czasy żebym miał z 3 pracowników na czysto tyle co oni mają czyli 15 tys zł bo narazie z 2 mam 5tys i muszę sam robić bo niestać mnie na 3 pracownika !!! . Takie są realia i wierz mi nie jest to takie kolorowe
Abramska zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 858941 i wygrał(a) 750 zł
Bogdan i o to chodzi
Pieniądz robi pieniądz
Kto ma głowę na karku to się stara i pracuje
Bogdan otwórz własny biznes i też będziesz miał mercedesy na podwórku i wille
Bogdan mało tego będziesz miał też na podwyżki dla pracowników
Pieniądz robi pieniądz
Kto ma głowę na karku to się stara i pracuje
Bogdan otwórz własny biznes i też będziesz miał mercedesy na podwórku i wille
Bogdan mało tego będziesz miał też na podwyżki dla pracowników
Panorama.
wygraj w lotto , otwórz firmę zainwestuj w nią wygraną i po 2-3 latach popiszemy jak Ci idzie ,
Sebanie o to chodzi,,chodzi o uczciwość w stosunku do siebie i pracowników,rozumiesz?mówiąc po tywojemu
Zima jeszcze jest... daleko od Polski.
do potem łańcuchy do pił muszę nabyć tak,że pędzę zainwestować
może jakie mini po drodze się trafi .........w budzie lottomatowej
chodzi o to,żeby wypracowana kwota pieniędzy była sprawiedliwie dzielona,oczywiście,pracodawca ma też zarobić.ale w dużej mierze to pracodawca bierze tyle ile chcę,a pracownik dostaje ochłapy
Bogdan ja jestem uczciwy w stosunku do pracowników.
Jak się umawiam ze za dobrze wykonana pracę dostaną np 20 tyś zł to tyle dostają i dlatego ze mną w dalszym ciągu pracują .
I zarabiają naprawdę dużo jak na dzisiejsze warunki.
Pokaż mi Bogdan gdzie teraz można zarobić 7-8 tyś zł / m-c
Jeśli masz taką pracę to korzystaj.
Ja w tej chwili więcej nie mogę zapłacić bo ludzie nie chcą więcej płacić za takie usługi
Witaj Panoramix
Witaj Wędrowca
Jak się umawiam ze za dobrze wykonana pracę dostaną np 20 tyś zł to tyle dostają i dlatego ze mną w dalszym ciągu pracują .
I zarabiają naprawdę dużo jak na dzisiejsze warunki.
Pokaż mi Bogdan gdzie teraz można zarobić 7-8 tyś zł / m-c
Jeśli masz taką pracę to korzystaj.
Ja w tej chwili więcej nie mogę zapłacić bo ludzie nie chcą więcej płacić za takie usługi
Witaj Panoramix
Witaj Wędrowca
Dzisiaj według prognozy Zbigniewa sprzed kilkunastu dni powinno być T A K.
.....................
Suwałki: -20.
Rano było aż: -2.
.....................
Suwałki: -20.
Rano było aż: -2.
Bogd.. nawet w komunie ta nie było a wszystko niby Nasze było czyli niczyje
Gosia.
Bogdan moi pracownicy kupują sobie dobre samochody z Niemiec i nimi jeżdżą.
Stać ich na dużo i mnie to cieszy
Stać ich na dużo i mnie to cieszy
Sebastian.
Ok daję jeszcze jedną szansę Tesikowi i zagram dziś MM
może Seba jesteś jeden z nielicznych pracodawców,ale popatrz po innych,w dodatku Warszawa to inne płace,w reszcie Polski tak nie płacą,nawet w Katowicach,Warszawa to wyjątek.dlatego Warszawę uznają Polacy za złodziei reszty Polski
bo tam największe idą subwencję,zabierając na przykład ze śląska gdzie mieszkam
Testuję Paskową maszynę do "Przegrywania w Keno".
Rano było: 500.
Teraz jest: 368 zł.
Rano było: 500.
Teraz jest: 368 zł.