Wpisy 3 687 453 – 3 687 552
21 listopada 2019 21:57 → 21 listopada 2019 22:34, 100 wpisów
ja na multipasko skromne 12 lat a ile tu się działo uuuuto sam Pasko wie
i pewnie siwe włosy ma
i pewnie siwe włosy ma
Mort: przede wszystkim życie! Byłem najszybszym plemnikiem dawno temu
typowanie jest z 2016 roku jak by puszczał te liczby z plusem cały czas do tej pory to koszt gry wyniósł by około 109500 zł
Pasko...traktujesz to jako wygraną? Ja to wygrywając ten wyścig przegrałem wszystko
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Siemka mort mordeczko
jakby to powiedzieć ... szansa to jakby trafić 2 szóstki w Lotto jedna po drugiej .... być może wtedy też byś powiedział, że przegrałeś wszystko, nikt tego nie wie
kolega w końcu dorobił się wymarzonego motoru i zabił się na pierwszej przejażdżce
Pasko a ty grasz w gry lotto wogole w realu?
wpłaciłem 20 zł na konto lotto i ostatnio wypłaciłem 300 zł dorobiłem się na Keno. Ale generalnie to mało faktycznie gram.
Dopisano wygrane Super Szansa
dzis mialem mini 2 zaklady i zadna liczba sie nie powtorzyla w zakladach i tez zadnej nie trafilem. to tak jak bym mial system 10 z tych liczb i zadnej nie trafil
378zl poszlo by w bloto
Stary człowiek miał pięknego konia i mimo swojego ubogiego życia nie zamierzał go sprzedawać. Wszyscy w wiosce traktowali go jak głupca i dziwaka, ale on powtarzał, ze przyjaciół się nie sprzedaje, a koń jest dla niego przyjacielem. Któregoś dnia koń zniknął i cała wieś śmiałą się ze starca, a zwłaszcza z jego głupoty ...
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 309 525,90 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Starzec na to mówił: "Nikt nie zna całego obrazu, po prostu koń zniknął, a to nie jest ani dobre ani złe. Nie znamy książki po przeczytaniu trzech stron"
Ponieważ po paru dniach koń wrócił przyprowadzając kilkanaście innych, wieś przyznała mu rację, zazdroszcząc bogactwa i tego, że teraz starzec ma trzydzieści koni.
Starzec na to odpowiedział, ze nikt nie zna całego obrazu, po prostu koń przyprowadził inne konie, a to nie jest ani dobre ani złe. Cała wieś uważała, ze tylko wrodzonej głupocie zawdzięcza to, ze nie rozumie szczęścia, które go spotkało.
Pasko trafiles w lotto4/6 ta ponad 300 warta ostatnio???
W tym czasie jego syn, jedyny ukochany, zaczął ujeżdżać konie i spadając połamał sobie obie nogi. To uczyniło z niego kalekę. Teraz wieś lamentując mówiła, że to wielkie nieszczęście. Wszystko przez te konie. Teraz masz syna kalekę, który nie będzie ci pomocny- mówili.
Na co starzec jak mantrę powtarzał: "Nikt nie zna całego obrazu, po prostu syn złamał obie nogi, a to nie jest ani dobre ani złe".
Czas mijał i czasy stały się niebezpieczne. Wybuchały wojny. Z wioski zabrano wszystkich zdrowych mężczyzn i wcielono do armii. Tylko kaleka pozostał.
Ponieważ wszyscy zginęli i nikt z młodych nie wrócił do swoich rodzin, wieś przyznała racje starcowi, że chociaż syn jest kaleką, to jest z nim, a ich dzieci chociaż były zdrowe, już nie żyją.
Starzec na to po raz kolejny powtórzył "Nikt nie zna całego obrazu" .....
Pasko stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
znachor potrzebny, a starego powiesili bo koniokrad
wlasny bot go zablokowal
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
Pasko stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Co tu sie wyprawia cuda wianki
Co tu sie wyprawia cuda wianki
Dobrze ze masz bron to go zastrzeliles i sie uwolniles
tak, że nie ma sensu udawać że wiemy co jest dobre a co złe .... tak naprawdę nikt nie wie do końca o co tutaj chodzi ... chodzimy sobie po jakiejś kulistej Ziemi, która kręci się wokół jakiejś kuli ognia (Słońca) ... nie wiadomo skąd się tu wzięliśmy i dlaczego ... i wszyscy jesteśmy równi wobec śmierci. Nie ma co komu zazdrościć taka moja filozofia generalnie.
Pasko trafiles 4/6 w lotto?
Jest 6 baniek... Gram Lotto i minimulti na pewniak niezbyt pewne
Brawo Pasko !
Wszyscy jesteśmy równi przed obliczem Pana
Równi i równiejsi tu na ziemi
Wszyscy jesteśmy równi przed obliczem Pana
Równi i równiejsi tu na ziemi
zycie krotkie dzis somsiad zmarl moj, 70 lat a niedawno kupil sobie fajnego fiata nowke
teraz stoi i nie ma kto pojezdzac
teraz stoi i nie ma kto pojezdzac
Tak na poważnie , każdy z nas ma za zadanie w tym życiu co innego doświadczyć i przeżyć .
Pasko bota upił bo go szybko na zielony czat przywrócił
Wszystkiego naj naj naj w dniu imienin
Wszystkiego naj naj naj w dniu imienin
damian1983: nie przypominam sobie, ale będę naprawdę się cieszył jak Ty trafisz, a najlepiej 6/6
Predzej chyba bym papiezem zostal niz 6/6 w lotto trafil
Witam!
Pasko-Wszystkiego Najlepszego
...ale działalność Bota jasno wskazuje,że są równi i równiejsi
Pasko-Wszystkiego Najlepszego
...ale działalność Bota jasno wskazuje,że są równi i równiejsi
Monte una... Fiat też samochodja pokrece po mieście... Tylko nie ropa bo nie lubie
Nigdy nie widzialem zadnego skana 6/6 w lotto w internecie. A tylu juz tych milionerow jest, gdzie oni sa????
szefie przepraszam za tą chwilową blokadę
przeciez to sciema nie nakulaja tyle w zyciu
Pasko ty wierzysz ze ludzie naprawde trafiaja te miliony w lotto?
pasko ty jestes filozof
Mi sie wydaje ze to jest sciema , wyslalem w zyciu juz tysiace zakladow lotto przez lat i ani 5/6 nie trafilem, gora 4 razy 4/6 mialem