Wpisy 368 701 – 368 800
29 czerwca 2011 19:49 → 29 czerwca 2011 20:48, 100 wpisów
a to dawno
http://www.youtube.com/watch?v=EJUUEQhNd0k

http://www.youtube.com/watch?v=EJUUEQhNd0k
deki72...Ty uważaj,żebyś nie spadł z tego dachy od tego upału,bo ja Ciebie podnosić nie będę

Hej!
Niezwykła wygrana......
Więcej na stronie www.gazetagazeta.com
Niezwykła wygrana......
Więcej na stronie www.gazetagazeta.com
Dobrze czas na spcer z psami kotami węzami szcurkami chomikami i papugami .Pozdrawiam czat czytający piszący i ogólny

RÓŻNOŚCI
Niezwykła wygrana i sukcesy totalizatora
Joanna Wójcik
Jun 28, 2011 > Wersja do drukowania
> Wyślij e-mailem
Zakładając się ze znajomymi w maju Vivian Leung nie miała pojęcia, że wygrana w zakładzie o 5 dol. â kupon na loterię, przyniesie jej fortunę. Był to los, który w piątkowym losowaniu Lotto Max wygrał gigantyczną nagrodę 22,6 mln dol.
49-letnia mieszkanka Richmond Hill, która przyjechała do Kanady z Chin 27 lat temu, jest menedżerką sklepu z produktami do pielęgnacji włosów.
Odbierając czek w siedzibie głównej Ontario Lottery and Gaming Corporation w centrum Toronto, Leung opowiadała dziennikarzom o momencie, kiedy po przeskanowaniu kuponu zobaczyła na ekranie ośmiocyfrową liczbę. Wydawało jej się to niemożliwe. Dopiero pracownik sklepu, w którym sprawdzała swój kupon, przekonał ją, że faktycznie wygrała fortunę.
To największa wygrana od czasu, kiedy maksymalna â 50 mln dol. â została wylosowana w marcu przez trzech Polaków, w tym rozwożącego naszą gazetę od lat pana Włodka.
Jakie plany ma szczęśliwa zdobywczyni gigantycznej fortuny? Podzielić się nią z rodziną, a przede wszystkim z 85-letnim ojcem. Chce, aby przeprowadził się do mieszkania niedaleko domu, w którym mieszka z rodziną kuzynki. Obecnie ojciec mieszka sam w Edmonton. Zawsze chciała z nim mieszkać, ale nie mogła sobie na to pozwolić finansowo. Kupi tacie bilet pierwszej klasy na samolot z Edmonton do Toronto.
Wiadomość o wygranej Leung musi ojcu zakomunikować bardzo ostrożnie, bo obawia się o jego stan zdrowia â ojciec ma bardzo wysokie ciśnienie.
Minionych 365 dni przyniosło Ontario Lottery Corporation rekordowy dochód. OLG zarobiła 6,7 miliarda dolarów, z czego 2 miliardy przekazano rządowi prowincji.
Dochód z loterii i losów wspomaga szpitale, szkoły i organizacje charytatywne prowincji.
Niezwykła wygrana i sukcesy totalizatora
Joanna Wójcik
Jun 28, 2011 > Wersja do drukowania
> Wyślij e-mailem
Zakładając się ze znajomymi w maju Vivian Leung nie miała pojęcia, że wygrana w zakładzie o 5 dol. â kupon na loterię, przyniesie jej fortunę. Był to los, który w piątkowym losowaniu Lotto Max wygrał gigantyczną nagrodę 22,6 mln dol.
49-letnia mieszkanka Richmond Hill, która przyjechała do Kanady z Chin 27 lat temu, jest menedżerką sklepu z produktami do pielęgnacji włosów.
Odbierając czek w siedzibie głównej Ontario Lottery and Gaming Corporation w centrum Toronto, Leung opowiadała dziennikarzom o momencie, kiedy po przeskanowaniu kuponu zobaczyła na ekranie ośmiocyfrową liczbę. Wydawało jej się to niemożliwe. Dopiero pracownik sklepu, w którym sprawdzała swój kupon, przekonał ją, że faktycznie wygrała fortunę.
To największa wygrana od czasu, kiedy maksymalna â 50 mln dol. â została wylosowana w marcu przez trzech Polaków, w tym rozwożącego naszą gazetę od lat pana Włodka.
Jakie plany ma szczęśliwa zdobywczyni gigantycznej fortuny? Podzielić się nią z rodziną, a przede wszystkim z 85-letnim ojcem. Chce, aby przeprowadził się do mieszkania niedaleko domu, w którym mieszka z rodziną kuzynki. Obecnie ojciec mieszka sam w Edmonton. Zawsze chciała z nim mieszkać, ale nie mogła sobie na to pozwolić finansowo. Kupi tacie bilet pierwszej klasy na samolot z Edmonton do Toronto.
Wiadomość o wygranej Leung musi ojcu zakomunikować bardzo ostrożnie, bo obawia się o jego stan zdrowia â ojciec ma bardzo wysokie ciśnienie.
Minionych 365 dni przyniosło Ontario Lottery Corporation rekordowy dochód. OLG zarobiła 6,7 miliarda dolarów, z czego 2 miliardy przekazano rządowi prowincji.
Dochód z loterii i losów wspomaga szpitale, szkoły i organizacje charytatywne prowincji.
deki...nie wiem,ala mi się wydaje,że facet jak ma 188cm to powinien ważyć najmniej te 110kg

lila >> cześć 

deki
>> wyluzuj; najbardziej niewymiarowy to ja jestem, ale żyć trzeba 

deki
>> wyluzuj; najbardziej niewymiarowy to ja jestem, ale żyć trzeba 
deki...wczoraj piekła Cię pupcia bo podusia uciekła to dzisiaj muszą policzki

dobra ide tam .....
wracam od godz 21:45
wracam od godz 21:45

spoo
jesteś tam widzisz u mnie ok
jesteś tam widzisz u mnie ok

deki...do łokci sobie poobgryzasz te paznokcie jak tak dalej pójdzie
chcesz moje też?
chcesz moje też?
MM na 22:00 
5-8-14-19-21-26-33-49

5-8-14-19-21-26-33-49

Jeszcze trójeczka
3-49-67

3-49-67

Pewniak jeszcze
-66-
-66-
Witam
Jakie masz propozycje na 

Dziesiątka na 22:00
2-3-4-5-6-7-8-9-10-11

2-3-4-5-6-7-8-9-10-11

lila

lila >> zależy... to z protezą oczną modyfikacja; a chłoptaś 2 lata temu zrobione 

noo widzę właśnie,mnie łapie zawsze porządna głupawka,że inni wysiadają
mamy coś wspólnego

mamy coś wspólnego

spook...z czym?
z protezą oczną to Ty?
he he he he nie rozśmieszaj mnie bo aż spadłam z fotela

z protezą oczną to Ty?
he he he he nie rozśmieszaj mnie bo aż spadłam z fotela

spook...ja na tym zdjęciu widziałam chłopaka z ciemnymi włosami a nie z protezą oczną

lila >> mam 2 avatarki na gg ; ten główny to chłopczyk z ciemnymi włoskami; oczy mam zielone 

dlaczego jesteś niewymiarowy??