Wpisy 3 686 708 – 3 686 807
20 listopada 2019 19:17 → 20 listopada 2019 21:18, 100 wpisów
Jak nie było w losującej maszynie 1 kuli to tak formalnie nie ma ważnego losowania muszą być wszystkie od 01 do 35
Fakt za późno się zorientowali
Fakt za późno się zorientowali
Miałem kupon EP i uznałem że skoro wylosowali liczby w studio lotto to są one ważne. Ponieważ nie było na moim kuponie tamtych liczb A właściwie była tylko jedna stwierdziłem że nie mam wygranej. I kupon podarlem i wrzuciłem. Później dowiedzialem się że było nowe losowanie. Tak się nie robi
Sebastian a drugie losowanie miałeś coś z tych liczb na kuponie?
31,32,34,37,38,40,42,45,46,49
41,43,44,45,47,30,32,36,38,39
Na suchu
41,43,44,45,47,30,32,36,38,39
Na suchu
3 686 718. Faral40 2019-11-20 (19:37)
Kedzior13
Złowiłem szczupaka 74 cm.
.
na promocji w biedronce ?
Kedzior13
Złowiłem szczupaka 74 cm.
.
na promocji w biedronce ?
Łowickie syreny alarmowe ?
Naprawiają Gosia w drugim losowaniu nie miałem nic tylko dodatkową liczbę
3 686 723. kedzior13 2019-11-20 (19:46) tutejszy
ja łowie gotowce w rybnym , ostatni miruna płaty
ja łowie gotowce w rybnym , ostatni miruna płaty
Wójt nie to nie mój
A w którym miejscu łowisz nad Wisłą że takie ładne okazy są?
Niezłe sztuki
Dlaczego wypuszczasz nie smakują ci ryby?
U mnie w Warszawie jest taka smażalnia nazywa się okoń tam można prawie wszystkie ryby zjeść
Ja raczej tylko spining ,chociaz na uklejke na trupa wychaczylem suma nad wisla 80 w tym roku
Cos mi sie nie chce zdjecie dodac chcialem Ci pokazac na jakiego woblera zlapalem ostatnio 3 sztuki
Ja nie przepadam za spiningiem ale jak nic nie bierze to nie raz porzucam
No wlasnie niby wedkarz ma cierpliwosc ,a mnie to czekanie denerwuje wole pochodzic niz posiedziec
Nie przejmujcie się Losowania nie ważne bęben się spultoł zaczynamy od nowa jak wczoraj w Ekstra Pensja
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Dzieci koty psy sprawy ptoki itp itd ..przecież się ku..ku..rydza..nie rozedre
Taa.. w Lotto to się q..a nie trafi ale takie byle g..no to odrazu jak magnez do człowieka a kysz a kysz..rudy ryż..
A ja tez chory mam grype zoladkowa i od dwoch dni w domu siedze i zdycham w robocie sie zaczelo ,od rzygania potem lecialo z kazdej strony
Wojtt popatrz dawniej takich chorób nie było jakaś zaraza teraz panuje
Wojtt to sucharki i kleik ryżowy
pomaga biorę zawsze bobovita
pomaga biorę zawsze bobovita
Jak był wybuch w Czarnobylu to piło się Jod ale nikt wtedy ani nie pawiał ani z kanalizacji nie wyrzucał