Wpisy 3 684 508 – 3 684 607
16 listopada 2019 15:59 → 16 listopada 2019 20:27, 100 wpisów
Jakbym miała grać w multi to ostatnie plusy
6,19,23,31,38,41,43,52,68,71
6,19,23,31,38,41,43,52,68,71
napisalem conajmniej polowe
ale nie gram juz w totka bo jakos mnie nie przekonuje, wiec zaprzestalem
ale nie gram juz w totka bo jakos mnie nie przekonuje, wiec zaprzestalem
nie wiem czy sie oplaca bo ludzi stac na kilka a nawet jeden zaklad dziennie
ogolnie na samo typowanie 1 zakladu, to bym na kokosy nie liczyl
aczkolwiek wpadla niedawno jakis miesiac temu 4/5 w mini
aczkolwiek wpadla niedawno jakis miesiac temu 4/5 w mini
Gosia__77 no tak, ale nie zagrane, a we czwartek 3/6 w lotto
czyli jak bym wyslal 5 zakladow z kazdej statystyki to bym trafil nie wiem 20 zl za 15 zł
czyli jak bym wyslal 5 zakladow z kazdej statystyki to bym trafil nie wiem 20 zl za 15 zł
no lepiej sie oplaca EJ puscic i zapomniec moze cos wejdzie
ale nalogowo w Multi moim zdaniem nie warto
ale nalogowo w Multi moim zdaniem nie warto
Na wieczor 10 zakladow ekstra pensji z maszyny mam ja
wogole wpadlem na niezly pomysl w typowaniu
jakbym skonczyl metode to byla by maksymalnie wrazliwa na ciezar kulek i inne nieprawidlowosci w losowosci
w liczbach losowych w Keno tez rade ale troche 30% gorzej, dziala na wszystkie gry oprocz Keno
jakbym skonczyl metode to byla by maksymalnie wrazliwa na ciezar kulek i inne nieprawidlowosci w losowosci
w liczbach losowych w Keno tez rade ale troche 30% gorzej, dziala na wszystkie gry oprocz Keno
i mialem ta metode wprowadzic do programu na komorke
ale dopiero musze ja skonczyc bo jest narazie w "zlobku" czyli jeszcze nie rozpracowana do konca
ale dopiero musze ja skonczyc bo jest narazie w "zlobku" czyli jeszcze nie rozpracowana do konca
Pracuje w gumiakach.
Gnuj do smoka wawelskiego wrzucasz krzysiu ze pracujesz w gumniakach
Ja tylko tyskie
Jaki mecz???
wiem gosia . bo zagralem z mini na multi. jednej braklo
Ja na dzis mam 10 zakladow ekstra pensji
michał19 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 856674 i wygrał(a) 500 zł
Forsami wiesz jak to jest nocki kobiety właściwie jedna wino czerwone śpiew hulanki i swawole
Na szczęście po nocach można powrocic do życje do żywych ludzi czasem
Się puściłem paliwa zlotego trunki zakupiłem teraz ino meczycho wygramy wygramy pokonamy
Byłem dziś zagrać w Mini do Niedzieli a tu słysze że poniedziałek inwenteryzacja I sklep zamknięty to ja dawaj mówie proszę mi kupon anulować napisałem nowy na 3 losowania I się ma hurra hurra hurra do poniedziałku
Ja dzis mam 10 zakladow ekstra pensji
A co tu wierzyc?
A dobra dalem foto he he
Damian 5x 27 I 4 x 11 co oni z tymi powtórkami tych samych liczb tak to jest zazwyczaj na chybił trafił...Ale Wygranej Ci Panie Życze
Pewnie lottomat dal to na spontanie
lepiej mogles caly tydzien dawac te same na imieniny janusza
ja dzis sie obudzilem o 4,42 jak wejdzie mam 300 zl
kupilem se na imieniny janusza, janobike za 3340 ciekawe kiedy przyjdzie, bedzie jazda
ale jazda...
udalo mi sie dokonac przelewu w ciagu 1,5 godziny z jednego banku do drugiego mimo iz w pierwszym banku ksieguja przelewy od poniedzialku do piatku
udalo mi sie dokonac przelewu w ciagu 1,5 godziny z jednego banku do drugiego mimo iz w pierwszym banku ksieguja przelewy od poniedzialku do piatku
Może wszyscy spróbujmy z mini na multi na 14niech płaczą i placa