Wpisy 3 683 578 – 3 683 677
14 listopada 2019 00:17 → 14 listopada 2019 09:51, 100 wpisów
Intuicja-intuicją,ale...
Ja miałem 10 pewniaków pod rząd-kierując się tylko przesłankami racjonalnymi-Co prawda Pasko nie prowadzi tego rodzaju statystykAle jest to jakieś osiągnięcie
Ja miałem 10 pewniaków pod rząd-kierując się tylko przesłankami racjonalnymi-Co prawda Pasko nie prowadzi tego rodzaju statystykAle jest to jakieś osiągnięcie
3 683 578. gonzaga dlatego ja tez gram na pewnych swoich liczbach które co jakis czas wychodzai i które mi przynosza szxzescie i na nich wygrywam niemówie ze sa to jakies specjalne magiczne moje liczby, ale sam sobie je utworzyłem w uklad i nimi sie posługuje grajac, i niepowiem zeby mi one wszystkie przynosily jakies kolosalne wygrane , ale zawsze jakies te wygrane przynosza, niema uniwersalnych numerów które w kazdym losowaniu by przynosily realne wysokie wygrane, wiadomo liczby sie razem ustawiaja, lub nie i raz wygrywamy i raz przegrywamy , to jest gra i tak musi być, kazdy znas ma takie swoje liczby którymi gra i które mu przynosza szczescie trzeba tylko dobrze przykukać liczby i obserwować jak chodza i zjakimi liczbami chodza i wtedy nimi zagrac,
wczesniej czy pozniej kazdy układ liczb którymi zagaramy da nam realna nawet i głowna wygrana, to tak samo jest w mini lotku i. multiku , w lotto i w kazdej innej grze, dobrze obserwujmy liczby zauwazmy które i jak wypadaja, twórzmy sobie swoje uklady i nimi grajmy niechwalac sie nimi na czacie bo gdy je udeostepnimy innym osobom one przestana nam wychodzić,kazdy z nas moze sobie takie liczby złozyc do kupy i nimi grac,
zróbcie takk jak ja wybierzcie sobie jakias ilosc liczb z posród 80 liczb, powiedzmy do 20 sztuk i grajcie nimi na okretke zobaczcie które wam liczby najczesciej wychodza i te liczby które wam najczesciekj wychodza zbierzcie do kupy, razem i nimi grajcie na kazde losowanie, to beda wasze tylko liczby które beda wam przynosiły szczescie i wam beda pomagały pomnazać pieniadze, które niebeda was narazać na straty,
wystarczy jeden góra 2 uklady zrobic i na zmiane je wysyłac lub po 2 na kazde losowanie, , wczesniej czy pozniej te liczby losowane ułoża sie w jedna całość i wyjda w pewnym przez was nie oczekiwanym momencie i wtedy jesli je poslecie to na nich wygracie
wszystkim zycze wysokich wygranych i miłych obserwacji wychodzacych liczb
wszystkim zycze wysokich wygranych i miłych obserwacji wychodzacych liczb
Arczibalik73 witaj. Masz rację trzeba grać swoimi wybranymi liczbami. Na korektę
Wtedy jest szansa wygrania nawet dużych kwot
Wtedy jest szansa wygrania nawet dużych kwot
Obudziłem się nie wiem dlaczego i spojrzałem na tę stronę i patrzę a tu tyle osób dyskutuje na temat gier TS
I o to właśnie chodzi
I o to właśnie chodzi
Trzeba sobie pomagać i jeden drugiemu podpowiada co grać i jak grać. Ja mam już osiągnięcie takie że przez 3 dni trafiłem 1/1 I 2/2
Teraz etap grania 3/3
Czyli podobnie jak Zbigniew
Teraz etap grania 3/3
Czyli podobnie jak Zbigniew
Jutro gram 3/3 tylko muszę wykombinować liczby. Zobaczymy ile czasu trzeba aby trafić 3/3
Arczi+SebastianNiby się wspieracie-jednocześnie sobie przecząc
Jeden twierdzi,żeby nikomu nic nie mówić-drugi,żeby się wspierać
Jeden twierdzi,żeby nikomu nic nie mówić-drugi,żeby się wspierać
3 683 588. gonzaga nie to nie tak, ja uwarzam ze liczby ktorymi gram, to ja ich niepublikuje tu na czacie, bo wierze w to ze jesli je bym tu opublikował to one mi by przestały wychodzić i dawac jakies tam trafne,sebastian zas uwaza, ze powinnismy sie dzielić numerami ze wszystkimi, w koło , jakiedys napisałem tutaj ze pracuje nad pewnymi liczbami , które testuje w grze multika , i dotego tez zachecam wszystkich, aby kazdy wybrał sobie z posród 80 liczb jakaś okreslona grupe liczb , i nimi grał dotad az mu one wszystkie wypadna razem i trafi główna wygrana,
kiedys mi ktoś powiedział ze jesli utworzysz sobie jakis uklad liczb i one zaczna ci wychodzic ,i przynosic jakies wygrane to nikomu ich niepokazuj, bo jesli to zrobisz to przestana ci one wychodzic,i to jest prawda juz mi sie to sprawdziło , tez, dlatego to tu pisze, był taki okres ze pokazałem komus pewne numery i pozniej przez pol roku nic niemogłem złapać lub tylko jednostki ktore nie przynosiły zadnych wygranychi dlatego tego sie tego trzymam, co prawda wraz z sebastianem, typujemy sobie razem pewne liczby ale w mini lotka i mnimi gramy przez jakis czas , raz trafiamy raz nie ., ale razem obieramy sobie jakis zakres liczb np 15 czy 20 z nich tworzymy uklady i nimi gramy, oto tu chodzi,
3 683 586. Sebastian_M witaj ja niegram na takie układy jak 1/1 ,2/2,3/3 ja zaczynam od ukladów takich jak 5/5,6/6,7/7,8/8,9/9,i 10/10 ostatnio coraz mniej gram na ukladach 10/10 ,ale gram od czasu do czasu teraz bardziej kłade nacisk na uklady 7/7- 8/8 -9/9
3 683 588. gonzaga piszesz ze sie wspieramy i jednoczesnie przeczymy sobie nie to toi moze i tak wyglada ale tak niejest jesli ja dopracuje sobie te liczby i trafie na nich ta juz głowna wygrana, choc jedynyny raz wtedy napewno te liczby przekarze sebastianowi i kilku osobom nimi zainteresowanym, które beda chciały nimi grać ,narazie je testuje i jeszcze na nich nie trafiłem głownej wygranej dlatego nimi niedziele sie z innymi osobami,rozumisz?
i te liczby uwarzam za swoje liczby ktorymi gram na okretke i cos tam na nich , trafiam, moze nie duze pieniadze ale zawsze cos tam wpada aby miec na dalsza gre
i te liczby uwarzam za swoje liczby ktorymi gram na okretke i cos tam na nich , trafiam, moze nie duze pieniadze ale zawsze cos tam wpada aby miec na dalsza gre
niebawie sie jakimis tam tlanslatorami, mapkami,i innymi ustrojstwami,z których duzo osób tu korzysta umnie jest tylko kartka papieru ołowek i wymyslone przezemnie liczby, którymi gram, na okretke, nieraz jest tak ze wysle jakis inny zupełnie kupon z innymi liczbami niz te kttóre testuje i tam tez patrze ile i co mi z nich wychodziaha i wszystko gram bez plusa,
a co do dzielenia sie numerami i pomaganiem sobie w typowaniu tez jestem za, i powiem wam tu jedno ze jest tu gosia77 która idzie dobrym tropem z tymi liczbami ktore podaje warto od niej podgladnac pare trójek i i znich sobie cos ułozyc i wysłac, Gosia77 robi bardzo dobra robote, i jest bardzo pomocna z tym co robii za to naleza sie wielkie
arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Nie zawsze w Suwałkach jest... najzimniej.
1. Jelenia Góra: -2.
2. Warszawa: +4.
................
Suwałki: +11.
1. Jelenia Góra: -2.
2. Warszawa: +4.
................
Suwałki: +11.
Przerwa.
wojtek98g zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 855970 i wygrał(a) 252 zł
Pisz dalej.
Pisz dalej.
Trzeba wspomagać towarzysza totolotkowej niewoli aby nie został... zablokowany.
aha jeszcze jedno
dzis na tapecie w multi
32,38,42,48
33,37,43,47
dzis na tapecie w multi
32,38,42,48
33,37,43,47
co z tego ze mozna oddac 100 wpisów dziennie jak juz po 6sciu blokada
z ciekawostek multi
w czwartki powinna pojawic sie liczba 42
liczba do pary dla liczby 42 to 21
po liczbie 29 powinna pojawic sie liczba 60
w czwartki powinna pojawic sie liczba 42
liczba do pary dla liczby 42 to 21
po liczbie 29 powinna pojawic sie liczba 60
https://i.pinimg.com/originals/9b/4a/f9/9b4af9fe96f627bd44c8d33b42dbf878.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Witam Wszystkich
22,33,44__33,44,58__3,37,60__
35,37,60__12,21,34__9,24,50__
40,44,62__40,43,53
35,37,60__12,21,34__9,24,50__
40,44,62__40,43,53
Gosia witaj 0
Zaraz coś zrobię z tymi Twoimi liczbami i podam
Zaraz coś zrobię z tymi Twoimi liczbami i podam
No i Jasku zaraz sprawdzi Waldzia mm i będzie wiadomo
Seb to po prostu alfa i beta
Gosia
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 856 000
Gosia musi być ze 2 k. 6 nic tam nie masz...
Poczekam na Wn
Os
Zmienilem liczby na inny model 3 9 80 pilnować tego
22,33,37,44,59 to pierwsza piątka
Dodaj moje i zagraj 8/8
Nie czekać na moje liczby.
Muszę wyjść wrócę może o godz. 13
Tslandorka.
Muszę wyjść wrócę może o godz. 13
Tslandorka.
Islandorka.
Wędrowca 25 listopada nie będzie jednak w Suwałkach 20 stopni rano po zmieniało się
28,33,44,58,66
To jest druga piątka
To jest druga piątka
Tslandorka wpis 653
652 miało być
Szuwarek zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 856005 i wygrał(a) 500 zł
Zbigniew Twoje liczby to poczekalnia
Zaraz podam następną piątkę
Zaraz podam następną piątkę
Walduś piona cycu
Walduś wiem
To jest następna piątka
3,37,43,60,74
To jest następna piątka
3,37,43,60,74
To są Trzony
Gosia podaje a ja je udoskonalam
Co z tego wyjdzie zobaczymy
Gosia podaje a ja je udoskonalam
Co z tego wyjdzie zobaczymy
Browar wypity po 3 zmianie można iść spać pilnować tego 3 9 80
Trzecia piątka taka
35,37,60,63,79
35,37,60,63,79
Jak do tej pory to takie
12,13,21,34,38 ___ 35,37,60,63,79___3,37,43,60,74___28,33,44,58,66___22,33,37,44,59
12,13,21,34,38 ___ 35,37,60,63,79___3,37,43,60,74___28,33,44,58,66___22,33,37,44,59
https://www.youtube.com/watch?v=Ar-arPLHv2g&list=RDMMPtGOPiG6LXI&index=3
Idę spać Sebastian ty lepiej nie graj masz 2 punkty idę spać
Walduś prawdziwy facet jak mówi że by coś napisał to pisze.
Kobieta może sobie na taki manewr pozwolić .Facetowi nie wypada
Kobieta może sobie na taki manewr pozwolić .Facetowi nie wypada