Wpisy 3 683 478 – 3 683 577
13 listopada 2019 21:49 → 13 listopada 2019 23:46, 100 wpisów
Pasko tak było że przy pisaniu był tylko bardzo wąski pasek szerokości 3 minimetrów do pisania a jak tekst pisze to go dobrze widzę tak jak teraz a nie tak jak było ..Pasko to tak jak byś patrzył przez judasza..rozumiesz
Po lewej stronie są takie 2 ikonki do zmniejszania/powiększania czata
ja tez dzidssiaj niewiedziałem co skreslic i puscilem liczby od tak na pałe brdzie to bedzie a nie to nie, i niema wysłałem kuponik 1x9/9 i 2xmini i tradycjnie 2/5mini i 3/9w multik czyli lipa po całosci
Pasko pisze z telefonu ale już jest ok...a sam nigdy nic nie regulujezwykle jest ok dziś jakiś mały psikus..
Rzeszów idzie w górę widzę będzie pierwsza liga w następnym sezonie jest szansa
Nima i nie będzie ale jest młotek i kilof i przez życie można iść
3 683 468. Forsami ale to było do przewidzenia ze dzisiaj nic nietrafie ale zagrałem sobie od tak aby zagrac tylko, od jutra przerwa do nastepnej promocji i promocyjne dzisiaj odebrałem kase za wygrane tygodniowe i promocyjne co tydzien wpada mi tak do 40zł, dobre i to na gre jest
Ale jest mam 3 /6 w Multi Multi chyba se ciumkoca kupie znaczy lizoka
3 9 80 na jutro 14sta pamietac
3 683 492. Forsami
683 497. Mulag spokojnie jutro tez jest dzień nie udało sie dzisiaj jutro bedzie lepiej
Pasko zwiekszyłbyś ilość losowań do sprawdzania,bo na wieczór nie mogę sprawdzić losowań keno od rana tzn.od 6.34
Mulag ja jako prawdziwy Fan Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko działam na korzyść strony albowiem wchodzę na reklamy podnosze w ten sposób wartość Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko niech się rozwija I bogaci a może dostaniemy prezenty na Mikołaja Mulag jesteś Fanem...czasem może I młotek się reklamować tylko nie nie nie nie nie mów nie nie nie ma....
bogdan041: faktycznie masz rację ... to jeszcze z czasów ustawiłem jak były losowania nie do tak późna ... zaraz dodam zakres
szpaku
Arczi tak codziennie jest dzień I noc a wygranej choć by w Lotto kumulacja 10 Milionów niema to ile Będe czekał mam Lotto ważne do 21 Listopada jak nic nie wyjdzie To... zagram na 10 losowań to samo Lotto z Plusem
Telesfor zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 855937 i wygrał(a) 2500 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Sanczor to ja też rece podnosze I o 10 Milionów w Lotto kumulacja prosze
Boże daj mi pewna reketej babki co lotto losujebo jutro 10 baniek
Ponownie
Forsami-Co Ty się tak czepiasz tej 16-tki
...przecież to tylko...o włos od 17-tki
Forsami-Co Ty się tak czepiasz tej 16-tki
...przecież to tylko...o włos od 17-tki
3 683 442. Forsami spokojnie doczekassz sie w koncu i trafisz, pytasz skad wiem ze bedzie jutro 16, to juz CI odpowiadam ze ta liczba lubi sie z liczba 15 i albo wychodza razem , albo na przemian, o godzinie 14 wyszła liczba 15. wiec teraz czas na liczbe 16 i 18 , ja niejestem wrózbitom, bo jesli bym był to by mnie tu niebyło, dzisiaj , tak samo dzisiaj przewidziałem ze wieczorem bedzie liczba 68 wq multiku i wyszła szkoda że niezagrałem tego kuponu 9/9 z plusem bo wyszła 68 jako plus a, ja zagrałem bez plusa ,
tobiaszek w realu te 5/5?
Damian w realu i to na dobrej stawce aż nie wierzę w zeszłym roku miałe 6 z 6 w multika
wklej skana
żadnego skana nigdy tego nie robiłem nie dobrze to wróży tak słyszałem i się tego trzymam,natomiast dam wam dobrą radę dobre liczby i sukcesywnie wysyłac to droga go sukcesu
To na jakies stawce trafiles?
Ja tam bez skana nie wierze taki juz jestem
To co wygrałem to moje..nie wierzcie jeśli nie chcecie..każdy grający ma swój dzień..
Ja Ci wierzęZwłaszcza,że mnie to nic nie kosztuje
A,twoja rada>wysyłać dobre liczby< b.Cenna
A,twoja rada>wysyłać dobre liczby< b.Cenna
Każdy ma swoje liczby na które gra wiec okreslam je jako dobre bo daja wygrane
szczerze wam powiem to mnie dzisiaj wcale nie ciagneło na gre w cokolwiek ,aby w cokolwiek zagrac, ale zagrałem na pałe choc wiedziałem ze nic moze niewpasc i tak jak pomyslałem praktycznie nic niewpadło bo co to jest te 3/9 nic
Arczi,ja nie gram codziennie ale czuję kiedy powinienem zagrac to intuicja
3 683 574. tobiaszek 2019-11-13 (23:38)
tak to prawda ja tez przedewszystkim opieram sie na swojej intuicji, i kiedy mnie bardzo prze to wtedy niema silnych gram
tak to prawda ja tez przedewszystkim opieram sie na swojej intuicji, i kiedy mnie bardzo prze to wtedy niema silnych gram
fredkaa11 zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 855962 i wygrał(a) 1000 zł