Wpisy 3 682 222 – 3 682 321
11 listopada 2019 16:43 → 11 listopada 2019 18:16, 100 wpisów
Byłem teraz puścić Mini Lotto
64,65
12,13
52,54
13,18
Te weszły dziś ale biorę jeszcze pod uwage
12,13
52,54
13,18
Te weszły dziś ale biorę jeszcze pod uwage
Walduś co chcesz oblewać ?
Przecież to nie Śmigus Dyngus
Przecież to nie Śmigus Dyngus
Artur ma dobry trop.. I że z +chociaż mi szkoda by było kasy przy 4 zakladach
4 zakłady?
I to z plusem ?
I to z plusem ?
tylko co robi tam tęczowa i onr czy też młodzież wszechpolska no to filmik browarcio Heinekenik leżeing
Mewa oglądałem kawałek marszu na żywo - reporter sie pytan 2 młodzieńców jeden z transparentem Bóg Honor Ojczyzna drugi z zapaloną flarą -jaką Polske chcieliby widzieć i usłyszał spierd.......
tak se pomyślałem kiedy ty czubie byłeś ostatnio w kosciele
tak se pomyślałem kiedy ty czubie byłeś ostatnio w kosciele
W kosciele to dziadki i rodziny z małymi dziećmi do komuni , a ta "młodzież" od Bóg Honor Ojczyzna to po knajpkach i piwo sacza
Cóż to ta przyszłośc polski o której do południa pisano na czacie nic nie robic... W cieniu
Kędzior wiesz jakie mam zdanie hm chyba nie chce dymu robić ani obrazac czy tez draki robić na czacie dla nie których kk to mus bo co ludzie powiedza w imie niby wiary wsio tylko co to znaczy wazne ja wiara jak mi podoba i kiedy mi pasi
Wczoraj w Ep 25 zeta. Dzisiaj wysłane Ep, Mini i MM 8+. Potem pizza i
zmieniamy temat
zapuszczone 2x10 i 6/6 na staweczce ciekawym wyników , takie miksy porobiłem zobaczymy
zapuszczone 2x10 i 6/6 na staweczce ciekawym wyników , takie miksy porobiłem zobaczymy
Ja xs 100zl sie puszcze na wieczor
za*
Forsa widziales ile artur 123 wygral???
Powazne pytanie bez prowodyry z ciekawości czy wg was prlowe zabawy byly lepsze no i te czasy ho mi jazda ogorem fiat 126p trzepak zero komury wiecej się gadalo mi tego brak mimo ze zamiast gazety mam komure
Mewa to tak jak z Kargulem - Koń to przeżytek - tamto se ne wrati ale jak prąd wyłaczą na 3 dni to część ludzi zgłupieje bez komury, a młodzi w kolejce do psychiatry
Mewa zapewne było lepiej wg mnie też a wiesz czemu byliśmy młodzi I żyli nasi bliscy...ja tak myśle...
Eh ten dreszczyk jak prądu pare minut nie bylo czlek przy swieczce o ile znalazl w moim przypadku do tego czasem maly wstrzas odczuwalny kopalniany ruszające się meble rzeczy na szafie
Kiedys czlek kompal się za bajtka w błocie upadl rodarl skore wytarl lisciem i poszedł a dzis
Raz w sobotę przed telewizja na czarno białym telewizorze Disney się oglądało bajka rysunkowa a później film
Z calym blokiem wioska a jaki szal kaset wideo rocki czy rambo 2, 3 w kinie czy jakims budynku nie pamiętam
to już za nami , teraz -- pij stary pij na starość torba i kij
jeszcze mi w autobusie nie ustepują miejsca ale szczerze powiedziawszy z 10 lat nie jechałem
Środek lata 19h a my na wigry kolazowki i za miasto 30km do miasteczka i z powrotem od tak z nudów z tym ze kiedys nie było tyle aut hm 89 - 90 rok jakos byl
Teraz w rodzinie każdy auto tata mama dzieci babcia dziadek byle jakie auta ale są smród z nich szczególnie ropa
córka o swoim wychowawcy z liceum starszy ( gdzieś 40 lat ) ale jeszcze nie skostniały
To wina Wałęsy obiecal wam 100 milionów. ....i już takich cyrk ów nie ma
Nie którzy mówią dziadek na 40latka ale widzę śluby facet 50 kobieta 16
ja jechalem na wykopki majac 10-12 lat na zbieranie wisni jablek na oboz harcerski ogorem
U nas w mzk w Pile pare lat temu jezdzil ogorek
Wiecie ile jest warte 100 milionów obiecane 10000zł
Pamiętam jako dziecko wysłano mnie po cukier długo czekałem ale wróciłem bez cukru brakło już a tyle godzin czekałem
mulag bez cukru i bez kasy bo cos innego sie kupiło w sumie bywało bywało po co caly chleb jak mozna pol i cos dobrego po drodze
najlepsze miejsce w ogórku z boku kierowcy ale cięzko było złapać , żeby wsiąść też trzeba było sie bujnąc
fajnie bylo tez w autosnie z tyłu od wesola wycieczka gorzej jak ktos sie obżarł
Mimo to każdy miał podobnie w domu podobny standard nie było takie przepaści zazdrości ale było minęło ale wspomnienia zostaną
Jedzmy wszyscy do Gdańska do Wałęsy niech nam da ten system do ciągłego wygrywania. .....wałęsa jak by tu typowal miałby co miesiąc 1 miejsce w typowaniach
fajne wspomnienia moze faktycznie jestem stary tak sie zastanawiam czy taki 12-15-17 latek bedzie mial za 20 -25 lat wspomnienia takie zabawne fajne
podchody na calej dzielnicy ,dołek, gra w patyka, w tysiaca na dzielnicy w smingusa pod zurawiem trzymanie dziewczyn i inne
pamietam jak w ogórku mając 10 lat pusciłem pawia na 2 osoby przede mną najadłem sie mirabelek z drzewa sąsiada i popiłem gazowaną
dobra ide do zonki cos ogladnac trylogie piła lub oszukac przeznaczenie paparapa miłego
Tomi plus odsetki
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Islandorka
Mi jeszcze trochę brakuje do 40 ale islandorka juz dawno po 40stce
Mniej niż dwa 2 słownie dwa
Lata mniej niż 2 lata
Dawno temu tak