Wpisy 3 682 122 – 3 682 221
11 listopada 2019 15:04 → 11 listopada 2019 16:42, 100 wpisów
Przez te kłótnie dla kogo jest Bonus TS zlikwidował go i tyle
Gosia zobacz teraz nie kłócę się już z gryksem76
Tak jest czas na analizy i mądre typowanie liczb.
Trzeba się zastanowić też nad Mini bo w to warto grać
Trzeba się zastanowić też nad Mini bo w to warto grać
Mulag witaj
Mulag masz rację dlatego zrobiłem
Mulag masz rację dlatego zrobiłem
Teraz mam żółtą hulajnogę ale elektryczną
Chwilowo kupiłem słabszą żeby potrenować
Forsami koniecznie zagraj w Lotto z plusem i wygraj te 9 Milionów
Tak w Lotto jest teraz kumulacja.
Ta kumulacja jest lepsza od Bonusa i 9 Milionów piechotą nie chodzi
Ta kumulacja jest lepsza od Bonusa i 9 Milionów piechotą nie chodzi
Mulag jak to ?
u mnie oczywiście jutro oddam zdrapkę z dwoma workami i wygram 150 tyś x2
Mulag dziś nie mam gdzie zagrać chyba że podjade do Lewiatana ulica mi jest znana
Forsami masz hulajnogę to na hulajnodze podjedź
Mulag dali Ci 2 kupony w cenie jednego?
Mulag twoja ulubiona kolektura jest w Poznaniu ale co tam pojade zagram...
Forsami pojedziesz specjalnie do Poznania aby puścić Lotto z plusem ?
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko I żadna inna konkurencja ledwo zipie albo plajtuje
Mulag a ile km masz do Poznania?
Mulag to masz dalej jak ja i po co tam jeździsz?
Mulag jesteś tam 2 razy w tygodniu ?
Sebastian chcieli nas wygryźć a nie dali rady...Multipasko hehe Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Mulag to Ty majętny człowiek. To po co pracujesz za marne 2500 zł?
Forsami to prawda chcieli nas wygryźć gryzonie jedne.
Nie daliśmy się i jesteśmy
Nie daliśmy się i jesteśmy
już nie pracuje za 2500 ale za tyle pracowałem na razie jestem kierownikiem ale i tak chodzę na brygadówki lubię pracować
Dzięki temu ta strona kwitnie i ma się dobrze
Mulag to super.
Teraz to pożyjesz
Teraz to pożyjesz
Mulag awansowałeś i super
Ja za 3=4 miesiące też będę miał awans
Ja byłem na dnie bieda nicość brak perspektyw ale walka o lepsze jutro i powolutku do przodu
Dzis puszczam 10 pensji z premia i multi na 10 liczb stawka 10
zmienić myślenie ja zmieniłem Bogaci są zdeterminowani by być bogatymi. Biedni chcą być bogaci, bogaci koncentrują się na szansach, biedni koncentrują się na przeszkodach,bogaci wolą wynagrodzenia za wyniki pracy. biedni oczekują wynagrodzenia za czas pracy.
Nie można odnieść sukcesu gdy stoimy w miejscu. Rozwijanie się jest strasznie ważne dla ludzi
A ja robie w dwoch firmach naraz
W jednej caly etat w drugiej dorabiam po 2-3 godziny dziennie
rozwijać się uczyć się języków kursy każdy na swoje możliwości walczyć w tym życiu trzeba Pamiętajmy drugiego życia nie mamy czy kolejnych bonusów na życie
Jak trafie 6/6 w lotto to zwolnie sie i wogole robic nie bede , tylko swiat zwiedzal z Itaka
A po roku pójdziesz pracować za najniższe brutto
znam takich ale nie że znam go bo wygrał w gry liczbowe nie nie nie znam takiego ale gościa co miał dom firmę wszystko stracił i robi za prawie najniższą także pieniądz rzecz nabyta dziś masz jutro już możesz nie mieć
kedzior cos ostatnio podawałeś mi zlukaj to i tam ty bedziesz wiedział co z tym zrobić
9 baniek mam przepuscic w pol roku???
teraz już pieniądze odchodzą do lamusa karta czy czip oprócz wirtualnych pieniędzy będą bonusy za aktywność
za bardzo podskakujesz twoje zachowanie nie jest zgodne z linią przyjętą czyszczą cie tak niestety będzie i jesteś dziadem
9 baniek nie zapomnij o podatku
Zbigniew ogarnij sie
niech biora te pare zlotych podatku
za biorą pierwsza transza z podatku od kwoty wygranej ale na tym się nie skończy
o ile wiem jest 10%
Damian szybciej wpadniesz pod samochód niż trafisz w lotto 6/6 uważaj na drodze jutro jak pójdziesz do żółtej budy
śmiertelnikom nie dają milionów to zostaje dla tych by jak będą sprawdzać skąd na to ma to powie z wygranej ale to dla urzędasów
Zbigniew ja mam dwie kolektory pare metrow od domu , nie trzeba przez ulice przechodzic
Większa szansa na bycie zabitym przez meteoryt niż trafienie szóstki w Lotto
To cie piorun trafi
Powiedzcie to tym ktorzy to trafili
Ja znam jednego co trafil 6/6 powaga, 1,3 mln trafil
Damian nie jeden co trafile poszedł potem do pracy
201
hehe ech nie bede sie rozpisywal znam i tyle
98 rok kupon puszczony w trzciance 1 266 568,50 zl trafil
Pewne sa tylko smierc i podatki
Kędzior o ile lukasz na czat ziornij a ja ide zaraz się puścić powodzenia
A niepodległość? nikt u mnie nie świętuję tylko charujeczyli dzień jak zwykły roboczy
artur ma za co grac
jansur2013 zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 855331 i wygrał(a) 2500 zł