Wpisy 3 681 445 – 3 681 544
10 listopada 2019 18:49 → 10 listopada 2019 21:29, 100 wpisów
To ty zarabiasz 21k na miesiac ze jedna pensja?
co to jest 21 tyś z kawałkiem może nie każdy tyle zarabia są co zarabiają więcej niż ja ja wiem ze dużo zarabia 2 czy 3ty ale to ni są kokosy ale cieszy taka kwota
Pewnie mial ubezpieczony
ja bym chcial choc 5k wygrac a tyle zarabiam na miesiac
A 21k to kupa kasy nawet dla mnie
kiedy Pani Szanowna Bieńkowska pisała że za 6 tyś to idiota lub złodziej zarabia nie ładnie tak mówić ale kiedy to było 2015 chyba
oczywiście bez fachu cz wykształcenia to dają po 2 tyś do 3 tyś max
przedział zarobkowy w Polsce strasznie podzielony od 2 tyś na rękę a nawet trochę mniej po ileś tyś w moim zakąłdzie prezes dostaje 200 tyś lub więcej
RT1 aczkolwiek fotke mogl dac duuuuuzo lepsza. tym bardziej na te czasy
jak ktoś piszę że wygrał to ja wierzę każdemu czemu miał bym nie wierzyć a czy piszę prawdę lub nie co mnie to obchodzi jego sprawa
choć wiadomo że ciężko trafić wszyscy to wiemy więc jak ktoś się chwali chcę się podzielić z innymi niech to zrobi dobrze i tyle nic więcej
Tak wlasnie chodzi o jakosc skana nic wiecej
Damian widzę w profilu twój skan wyraźny dany w profilu z kolorkiem różowego miałeś jakiś problem by tak wyraźnie dać w profil
Nie cos ty, foto zrobione telefonem.Moze artur123 jak to przeczyta da lepsze foto i cos napisze w tej sprawie
teraz już byle jaki teflon ma 5 mpix taki dałem za darmo sąsiadowi zadowolony jak nic zdjęcia robi dobre
Kiedys kiedys ktos trafil 8/8 w multi i dal wyrazne foto tylko nie pamietam kto to byl , bylo pare lat temu
jak będzie chciał da lepsze a jak nie to nie ja osobiście nie potrzebuje ale może inni by chcieli sobie zobaczyć tą wygraną w lepszej jakości
musial wygrac bo 11 takich wygranych bylo wiec na to wychodzi ze te 8 jest jego
No wlasnie o to chodzi ze chcialbym na cieszyc oko i zobaczyc to w lepszej kolorowej jakosci, niech inni tez zobacza ze idzie wygrac jednak
no choć by dla wiary że można jednak wygrać tu się zgadzam z tobą dać wiarę innym może już zwątpili że się da wygrać że tu nie jest oszukane
nie doszukujmy się drugiego dna u tych co wygrali ale również nie doszukujmy się drugiego dna tych co chcą zobaczyć wygraną
No zobaczymy moze da lepsza fote chyba ze ma wyrabane na to ja go nie znam osobiscie jakie ma podejscie do tego
Na dzis 4 ekstra przekrety
Lubię, jak Panie są tu aktywne. Widać dzisiaj nastała na nie posucha. Pozdrawiam wszystkich obecnych
Smacznego, Mulag
Islandorka
Zbigniew traf jak artur123 21600
żeby wygrać trzeba grać
zbignbiew g ale dobrze typujesz w keno...gratuluję
W keno typuje byle jak bo to od Pasko pieniadze
Zbigniew co masz na wieczor wyslane?
Nic
artur wklej lepsza fote tego multi
Mrówka w keno kupuje 10 zakładów 5/5 stawka 10 tu na sucho 10 zakładów liczby te same
zbigniew i trafiasz w realu?
Artur 123 trochę przystopuj t-sik będzie chciał odebrać co dał
Taka przestroga
Taka przestroga
Mrówka nie gram w keno tylko na sucho
artur123 nie potrafisz lepszych fotek robic?przeciez tam nic nie widac
Kilka lat temu parę zeta przytuliłem więc teraz można poszaleć
damian...potrafi, ale nie musisz znac jego numery
Lepiej naucz sie wklejac lepsze fotki jak juz sie chwalisz bo nic nie widac
Mrowka co ty gadasz???Po co mi kogos numery jak co losowanie sa inne , i tak gram zawsze na chybil
Damian
Dałby lepszego skana
No jasne ,po co mi kogos liczby a jak sie juz ktos chwali niech to zrobi tak zeby cos bylo widac
Zbigniew na forumlotto.pl wiara wkleja fajne wygrane, jest nawet zdrapka z wydrapanym milionem
A to forum raz już upadło
Jest nadal , fajne wygrane wiara wkleja oczywiscie w lepszej jakosci niz artur
Pasko powinien zrobić tu stronę od wygranych skany
Moze artur sciemnia i nie trafia tego , kupony zrobione graficznie , niewyrazne skany.Wszystko mozliwe
Islandorka wstawaj szkoda dnia
Forsa i co tam widzisz w tych skanach?Nawet artur tego nie skomentuje
Forsa, zobacz foto co Ci się bardzo podoba
Jest inne, które Ci się podoba??
B L W...
Jest inne, które Ci się podoba??
B L W...
Damian a moja wygrana widać skan
hehehe dobre
100 000 000 trafiłem
Gosia chyba telepatia dopiero co tam byłem I miałem pozdrowienia słać Makler...to piękne te kulki B.L.W.
Na wieczor mam skromnie 4 ekstra pensje
Ja mam 100 000 000 milionów i nikt mi nie gratuluję. ......skana widać doskonale
Makler w tych kulkach jest moje 4 z moich numerów do Lotto z PlusemB.L.W.
Forsami co teraz porabiasz głuchy i Wieczorek
Zbigniew a ty wierzysz w te wygrane artura?
Forsa ty wierzysz?
A po co udawać Damian...jaki w tym interes ...wygrał I już ale osobiście ja dałbym wyraźne zdjęcie Tu Lewandowski ma więcej Milionów na koncie niż pula Eurojackpot I co nic jest sobą nic mu nie grozi
On mi obiecał 100 milionów pamiętacie go skan w profilu
Widać bardzo dobrze
Teraz to widać artur123 ale ja mam więcej skan wejdź
no brawo artur, to jest skanGram w multi od jutra
Damian a coś Ty trafił że masz w histori wysokich wygranych taką wygraną
Forsami ja trafiłem więcej aż 100 milionów mam.skana widać bardzo dobrze