Wpisy 3 681 345 – 3 681 444
10 listopada 2019 15:37 → 10 listopada 2019 18:48, 100 wpisów
Winiarra o ile czytasz czat jeszcze patrzac na kupon artura 123 stawka x9 z plusem wierze ze jak byś wyslal swoja 9 by wlazlo
Mam juz wysłane po pracy się odrazu puściłem w w 2 kolekturach mialem po drodze idac z parkingu w jednym sklepiku 15 min w drugim 10 minna dumanie kreslenie
Dzisiaj dochodzę do siebie - wczoraj miałem poważne problemy zdrowotne, zatem dzisiaj miałem trochę przewartościowane priorytety życiowe
No dobra wieczorem coś wyślę - dzięki za podpowiedź
No dobra wieczorem coś wyślę - dzięki za podpowiedź
Cześć A ciekawe jak gościu w W-wie wytypował w Ep główną x 10 razy? Dostaje 50 koła co m-c
dostaje 45 000
Ptaszyno se nagraj
Dusia
Wn może by tak na tak
Zb ty za co za sadiadke
Islandorka
Tej zobaczcie na strzal artura123 wczoraj wieczorem w multi , zbigniew widziales???
tam jest stawka 8 czy ?wedlug ceny powinna byc 8 a wydaje mi sie ze jest 9
ARTUR 123
Cos mi sie tam nie zgadza ma stawke 9 a cenowo jest jakby byla stawka 8
Wczoraj GURU
ARTUR
ARTUR123
Jaka tam ma stawke 9 czy 8??
no to walek bo ma cene 40zl a powinno byc 45zl
Chyba ze ja zle widze hehe ,za stawke 9 z plusem powinno byc 45zl za kupon a on ma tam 45zl
on tam ma 40zl*
ARTUR123
Nie no ok dla mnie tam jest 9 patrząc na plusa i stawke po 20zl daje 40zl może ja slepy i jest tam nie wyraza 8
Zbigniew ty nie widzisz tej nieprawidlowosci?
Powinna byc stawka 8 jak kupon za 40zl, a mi sie wydaje ze tam jest 9 stawka, bo cena napewno jest 40zeta za kupon
40 tam widzę
Cena ok to na to wygląda że musi byc 8 a nie 9 miłego ide spac jutro do pracy a ja ledwo zyje
A stawke jaka widzisz zbigniew?
Artur123 wklej lepszego skana bo kupon napewno masz przy takiej wygranej bo sa podejzenia ze to walek z powodu slabej widocznosci kuponu
Ciekawe czy za naszego życja ktos tu wytypuje 10 male szanse jak 9-10 raz na 2lata
Lech... Ze słaba Koroną sobie nie poradził... O:0czyli strata 2 pkt
Kobiety są ślepe... Korzeniowski ochajtal się ze siksa 16 lat mlodszataki co ona w nim widziała? ?
Artur... Wklej banknoty jakie dostałeś na wygranabędzie prosciej
Pracuje gdzie pracowałem.
3 681 398. tomi77 2019-11-10 (17:19) Szalejezakaska
Kobiety są ślepe... Korzeniowski ochajtal się ze siksa 16 lat mlodszataki co ona w nim widziała?
Banknoty NBP
wybrałem sie dziś na pochód 1-Majowy do Warszawy okazało się że to nie dziś tylko jutro , nie pochód tylko marsz i nie majowy a listopadowy
jutro niech się młodzierz wyszumi, ja siedzę w domu przy piecu i grzeje kości
jutro niech się młodzierz wyszumi, ja siedzę w domu przy piecu i grzeje kości
Powiedzcie jaka cene i stawke widzicie na skanie artur123?
widzisz ta fote artutr123?Jaka widzisz cene kuponu i stawke wedlug ciebie?
Mi sie wydaje ze tam jest stawka 9 tak to widac
Aparaty są już w telefonach bardzo dobre jak by ktoś chciał dać wyraźnie to się da ale to nie moja sprawa
No tez sie dziwie z e na takie trafienie dal tak niewyraznego skana
Czasem jak się szybko fotkę robi to jest niewyraźne trzeba chwilkę poczekać
Mam nadzieje ze wklei wyrazna bo kupon ma napewno trafil to wczoraj a zamki t.s otwarte we wtorek dopiero
Nie no raczej trafil mysle ze nie chcialo by mu sie w kulki poleciec.Ale milo bedzie jak wklei lepsza fotke
Stawka 9 to jakim cudem cena 40zl????Powinno byc 45zl
Gosia 77 a cene tam widzisz 40zl czy 45?
dajcie spokój , gośc od rana pijany ze szczęścia lezy a wy śledztwo robicie
No moglby lepsze foto dac jak faktycznie cos takiego trafil
Czyli musi byc stawka 8 choc mi to widac na 9 ale ok moze Artur123 jak to przeczyta da lepsze foto
to wygral 21600zl