Wpisy 3 681 156 – 3 681 255
10 listopada 2019 01:59 → 10 listopada 2019 14:02, 100 wpisów
szedlem na smietnik, zobaczylem ze jest otwarty balkon, wiec wróciłemm do domu i mowie mamie ze trzeba isc i zamknac to, wtedy mama powiedziała chwileczke, i poszlismy razem do tego mieszkania i co tam zastalismy, kase i bizuterie w porozwalana po całym domu, wiec zaczołem to zbierac banknot bo banknocie wtedy pamietam miałem w rece 25tys dolarów, nigdy takich pieniedzy niewmiałem w rece wczesniej, bizuterie tez zebrałem wsadziłem do takiego dzbanka, poczym dzbanek ten schowałem w barku w segmencie i zamknołem na klucz, a pieniadze te dolary,powciskałem do tych takich grubych katalogów które jej corki przywoziły nieraz z niemic ,
dla swoich rodziców jak i dlamnie tez, lubiałem ogladać mode i sprzety muzyczne jakie wychodziły i byly sprzedawane w niemczech, zawsze miałem od sasiadów corek nowe katalogi, , pamietam quele czy nacckermann, , wtedy tez kazdy dolar ladował w katalogu, kartka za kartka ,i na koniec napisałem taki liscik, do sasiadki ze prosze nierozrzucać kasy po pokoju i niezostawiać birzuterji po domu , tam napisałem ze wszystko jest tu i tu, i kwota w dolarach jaka znalazłem i skompletowałem, i gdzie jest i ta kartke zamknołem tez w barku,tam gdzie złoto, pózniej zamknołem okno wszystko posprawdzalismy z mama czy gdzies cos nie jest wlaczone
, i zamknelismy dom, na klucz,
, i zamknelismy dom, na klucz,
po kilku dniach sasiadka wróciła do domu, z mezem który wczesniej był u corki którejs w niemczech i gdy zobaczyła porzadeczek i list w barku, przyszła i przeprosila za bałagan który zostawila ale sie bardzo spieszyła i niezdarzyła tego posprzatac, ale ja wtedy pomyslałem a moze specjalnie tak zrobila zeby sprawdzic nas czy połasimy sie na jej kase, lub złoto, a tu niestety trafila na zaufanych ludzi którzy nie łaszcza sie na czyjes dobra była w szoku gdy policzyla kase i wszystko sie zgadzało, ona nam ufała inny sasiad napewno by skorzystał z okazji i cos niecoś by skubnoł z tygo, ja niestety nie jestem taka osoba, nie moje nie ruszam, chocby tam było niewiadomo co, i jaki skarb
3 681 153. gonzaga ok widze ze juz pomału wymiekasz gdy to czytasz co tutaj milo wspominam, ale okej ,juz wiecej nic niepisze, ja ze swoimi sasiadami wkolo zawsze zyje w zgodzie i z tymi którzy juz odeszli i ztymi nowymi, i uwarzam że jeszcze nikt sie niedorobił i niedorobi na krzywdzie innej osoby, ja uwarzam ze jesli coś nie jest moje to tego nieruszam ,
ale wiem jedno ze trzeba byc uczciwym człowiekiem,i życ zgodnie z ludzmi i z samym soba, co do tych 25tys, dolarów to tylko zwykły papier i nic pozatym,papier jak kazdy inny, fajnie by było cos takiego miec ale jak sie niema to też dobrze poco sie martwić czy ktos sie nato niepołasi, a tak niema i problem z głowy
arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Pasko proponuję by RANKING NA ŻYWO w keno był jak wcześniej było,który uwzględniał ranking z dnia w którym się gra,a RANKING TYPUJĄCYCH,który jest pod spodem uwzględniał punktację ogólną jak jest teraz,po prostu po co dwa razy to samo wyświetlać,a nie ma rankingu dnia
http://img12.dreamies.de/img/77/b/gh2s6l5cz7h.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Szpiegów 12.
Cisza to przerwa na...
Cisza to przerwa na...
gagarin zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 854955 i wygrał(a) 100 zł
Hej forsami co do nocy nie wiem ja w nocy jak nie dzan preza to spie bynajmniej w weekendu
Forsami
Zb
Na dobrą niedziele
Zb byłeś już u sasiadki
Artur witaj
Miałeś nosa
Ooo dr
Dr jak ts
A widzialam
Ja też tak chce
Dr ojej
Artur dziś te same grasz
Ano
Miłego dzionka Wam
Osa idź spać
Obudziłem mnie
dziś zagrałem w mini 3 zakłądy na 10 losowań za darmo gdyż miałem wygraną 48 zł
i się trafiło w premii dwa worki czyli zwrot wartości z zdrapki a były dwie kolumny po 150 tyś
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 855 000
kecaj61 zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 855000 i wygrał(a) 500 zł
381 455 było wczoraj do wygrania w mini
Witam
ale artur ładnie trafił
Cześć Zagłębie 1-0 Raków.
witam
jakie miał liczby artur może wiecie bo w profilu słabo widac
25 listopada Suwałki w dzień -9C
czekamy na mrozy - 20 do -35 wszystko twarde jak kamień buźka czerwona jak czerwień chrupanie jak chodźmy
Czyli rano będzie 25 listopada minus 20C
a niech będzie to na wiosnę będzie okey brak zimy nie jest niczym dobrym
kebaik Witaj.
A co to za straszydło ?To Ty?
A co to za straszydło ?To Ty?
1,10,58 nie gram
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Multi Multi
02,10,15,19,22,31,34,38,41,48,49,51,55,57,59,61,64,76,77,80
Plusem jest liczba: 41
02,10,15,19,22,31,34,38,41,48,49,51,55,57,59,61,64,76,77,80
Plusem jest liczba: 41