Wpisy 3 677 187 – 3 677 286
1 listopada 2019 18:15 → 1 listopada 2019 21:07, 100 wpisów
Zaczepilbym dziś na kawę u sasiadkiale była sama... I jakoś nie komfortowo by bylobo
Kormoran
Wszyscy na cmentarzu
wczoraj trafiłem trójkę ale również dostałem trzy pary skarpet za darmo lotto dowód w profilu
No skarpety są.. Ale nie mają numerów na sobotnie losowanie lotto
Tomi dobre jak wygrać bez numerów co pchać do skarpet tylko nogi zamiast pieniędzy
Gdzie jest Mulag Dzisiaj wygra w Mini 5/5 jutro dostanie garnitur pojedzie po pieniądze
Cześć
To co teraz jak się trójkę w Mini Lotto wygrywa to się dostaje skarpety A jak piątkę to garnitur A jak czwórkę to buty tak i można się ubrać A koszulę?
Jakoś po błądziłem i nie mogę trafić czasami No tak ostatnio mam Nie wiem dlaczego ale tak mam
Forsami
Dostanę koszule jak polubię Ulę?
Dostanę koszule jak polubię Ulę?
A kiedy dostanę krawat ?
ja miałam wczoraj 3/5 w mini ,mało brakowało a by było4/5 jeden obok,fajnie płacili
To ja chętnie zrobię szpagat
Forsami A kiedy dostanę bokserki ?
Forsami A kiedy dostanę bokserki ?
Forsami bo grać to trzeba umieć Rozumiesz teraz ?
Jaguar zagrał(a) za 2 zł w typowaniach keno na los. nr 852776 i wygrał(a) 250 zł
Dopisano wyniki Eurojackpot - 3,17,31,34,40 oraz dodatkowe liczby 1,2
Typowania Eurojackpot
PAWEŁK wytypował(a) 3/5 + 1/2lucky_luki1 wytypował(a) 3/5 + 0/2
SUPER TATA wytypował(a) 3/5 + 0/2
Telesfor wytypował(a) 3/5 + 0/2
gawes22 wytypował(a) 3/5 + 1/2
Rozumiem że nie rozumiesz i nie umiesz ale postaram się ciebie nauczyć wszystko po kolei wszystko ci opowiem nauczysz się i też będziesz wygrywał bardzo duże sumy w gotówce
A chętnie bym zjadł takiego suma smażonego
Co to jest w EuroJackpot drugi raz pod rząd dodatkowe liczby to 1 i 2 nieprawdopodobne historię się tu ważyły
Nie gram w Eurojackpot zagrałem może z 5 razy w życiu szkoda kasy to gorzej niż kosmos trafić to era kamienia łupanego..Gram W Lotto z Plusem jutro zagram I na kolejne dni non stop Lotto z Plusem aż do końca świata
EuroJackpot kosztuje tylko 12 zł i 50 gr i jest raz na tydzień rozumiesz?
Forsami Słuchaj ja to mogę pisać ale ja mam ograniczoną ilość wpisów tylko mam 100 wpisów i więcej nie chcą mi dać Nie wiem co się dzieje Rozumiesz to może być tak że jak przyjdziesz to ja już nie będę miał możliwości nawet napisać ci co się dzieje tutaj I co się działo
Słuchaj dzisiaj zadzwonił do mnie klient i powiedział że mu się łóżko rozwaliło żebym mu zreperowała łóżko bo śpi na podłodze No i pojechałem z reperował m to łóżko no i klient zadowolony bo ma gdzie spać Ja zadowolony bo zarobiłem sobie przytuliłem świeżo gotówkę i wszyscy zadowoleni
Tak się teraz zastanawiam bo właśnie wracam od tego klienta czy nie puścić sobie jeszcze zakładów Mini Mini Lotto dlatego że jak tak wszyscy wygrywacie to może i ja w końcu wygram także zaraz jak będę wracał i spotkam jakąś fioletową budkę jeszcze musi być oczywiście otwarta to puszczę sobie Mini Lotto
Wojtt witaj
Sebastian M: a co Ty internetu nie masz, że budkę będziesz szukał
Pasko witaj
Jeszcze nie założyłem sobie konta internetowego jeśli chodzi o gry Totalizator Sportowy
Jeszcze nie założyłem sobie konta internetowego jeśli chodzi o gry Totalizator Sportowy
Pasko zobacz już Ludzie piszą w miarę w rozsądnej ilości Więc moja propozycja jest taka żebyś odpuścił te ograniczenie 100 wpisów
Ja też już piszę mało i nawet w większości przypadków nie wykorzystuje z tych 100 wpisów
To zrób próbę na tydzień i zobaczysz czy ludzie będą więcej pisali niż 100 wpisów czy nie będą na pewno to pojedyncze osoby ale blokada po tych pięciu pisarz na razie może niech pozostanie
Wojtt nareszcie odpoczniesz sobie prawda ?
Wojtt chyba poszedł . Ok mam stację benzynową i puszczę Mini
UWAGA NA Tygrysy jeden gruby drugi Łysy trzeci kudłaty czwarty pasiaty
Mulag kolego toś mnie zaskoczył skarpety dają za wygrane w Mini musze zacząć wygrywać....
hi all
Mewa nie chce mi się bo mnie to całe keno tak wq...ia nie czuje tam tych liczb nic nie czuje..nie moja bajka...
Pasko czesto tam jezdze do roboty i buduje ten Rzeszow,ktory znam bardzo dobrze
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 1 x 1 876 471,40 zł
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.