Wpisy 3 674 820 – 3 674 919
27 października 2019 01:17 → 27 października 2019 10:11, 100 wpisów
Totalizator położy Ci talary na oczy i wyśle do krainy wiecznego szczęścia
Wojtt Pytanie 3-cie ...Wiesz jak się nazywały owe talary na oczy ?
Zmykam na salony Nie ma Seby a więc nie ma bym tu przebywał potrzeby
Gonzaga i nie rób mi obciachu i nie udawaj się nigdy do seks-szopu z reklamacją gorących łatek
Gonzig , jak już będziesz reklamować w sekszopie towar to mów , że już jej nie kochasz
Dorabiałem w seksszopie , jako student i pamiętam jak przysła Doda i poprosiła o penisa z górnej półki. Zacząłem się tarzać ze śmiechu po podłodze a ona do mnie, że ją stać a ja do niej, że to termos szefa
Duży lotek 2/7 mini 10 zakładów pełno 2/5 czyli nico
Witam wszystkich
Aniu
U mnie czas sam się zmienia
Aniu co z tym zjazdem organizujemy ?
W jakim mieście urzedujesz?
U mnie czas sam się zmienia
Aniu co z tym zjazdem organizujemy ?
W jakim mieście urzedujesz?
Sebastian zatypuj w keno
Słuchaj jeśli chcesz to moge ci pomóc
Potrzebna osoba która zajmie się lista osób chętnych, na ile dni jeśli zlot miałby być we Wrocławiu to ja mogę zająć się hotelem ale to muszą być pewni ludzie żeby na miejscu nie okazało się że z listy np. 30 osób przyjedzie 10
Możemy prubowac
Potrzebna osoba która zajmie się lista osób chętnych, na ile dni jeśli zlot miałby być we Wrocławiu to ja mogę zająć się hotelem ale to muszą być pewni ludzie żeby na miejscu nie okazało się że z listy np. 30 osób przyjedzie 10
Możemy prubowac
Co ja czytam ?
GABRIEL pisze bajki ?
Przecież jak GABRIEL był studentem to Doda miała około 6 lat więc nie chodziła jeszcze do sex shopu to po pierwsze. Po drugie żaden szef nie trzyma termosów na półkach z akcesoriami w sex shopie. A po trzecie Gabriel najważniejsza rzecz jak ty byłeś studentem to najprawdopodobniej nie było jeszcze seks Shopów
GABRIEL pisze bajki ?
Przecież jak GABRIEL był studentem to Doda miała około 6 lat więc nie chodziła jeszcze do sex shopu to po pierwsze. Po drugie żaden szef nie trzyma termosów na półkach z akcesoriami w sex shopie. A po trzecie Gabriel najważniejsza rzecz jak ty byłeś studentem to najprawdopodobniej nie było jeszcze seks Shopów
Aniu tak sobie myślę że najlepiej to by było zrobić ten zlot w górach ale jeszcze wszystko jest do uzgodnienia
191979 to było na sucho zdaza się
Aniu ludzie są mobilni prawie wszyscy tutaj mają samochody Walduś ma samochód a nawet z tego co mi pisał to 2 samochody. Tomi też ma samochód. Tak na dobrą sprawę to prawie wszyscy tutaj mają samochody
Seba wątpię aby ktoś z nad morza jechał przez całą Polskę trzeba coś szukać po środku bo inaczej to nie wypali
Zbigniew Ty przyjedziesz na zlot ?
Aniu A u Ciebie nocleg gratis ?
Wędrowca witaj
Sebastian:
Walduś wstawaj
Jeszcze śpisz?
Jeszcze śpisz?
RT1
O, jak... ciepło.
Północna Finlandia:
>> -17 >>
Północna Finlandia:
>> -17 >>
To mi się nie podoba.
Nadchodzi ochłodzenie.
Nadchodzi ochłodzenie.
Przerwa.
Już się wyspaliscie
Ojej jaka elita mp
Dr a gdzie byles
Ooo z kim
Kupione na 14sta 3/3 12 18 51 a wy
Znikles z fejsa
Osa
Zb
Dr to się odkryj
Zb stawka??
10
Losowanie jest o 13
Wyskalem przez neta i godzina 13 pisze
Islandorka pilnuj tego 12 18
Bład bo w histori gier losowanie o 14godz nadal
Dziś w zolej budzie widziałem wrealu jak emerytka około 65 lat przytulila 2160 ale zagrała 3/3 za 100 zł
Zbigniew takie rzeczy sie nie zdazaja, to podpucha
Zbigniew pikne psytulila oby kazdy ra w miesiącu polowe z tego mial grajac 1 zakładzikiem
To puszcze dzis na 14 multi na 3 liczby stawka 4 za dyszke
Tak mało
A po co wiecej tracic ze swoich ? lepiej obstawiac u buka pewniejsza kasa
Ja tracę wtym miesiącu jestem na plusie i to dużo grając wte liczby po prawej
Bo u buka szybciej cos wygrasz niz tutaj to normalne, jesli sie znasz na tym to wiesz o co chodzi
Witkanie grajcie w niedzieleja już zagralempewnie poleglem jak Schetyna w wyborach
W niedziele płacą najwięcej w mini 3/5 i4/5
Czasem 1 mecz nie wejdzie i pozamiatane aczkolwiek to fakt czasem się u buka trafi szybciej
no drobna kase to u buka szybciej trafisz niz tu , wogole nie ma porownania