Wpisy 3 674 720 – 3 674 819
27 października 2019 00:21 → 27 października 2019 01:15, 100 wpisów
Taka wizja i motto Totalizatora mi się teraz jawi. Wielki baner reklamowy na budce ...Słonik wciągający z paśnika siano
Mogłoby to też być reklamą dla myśliwych z podpisem...nie da się nie trafić
Ja proponuję Gorzką żołądkową z domieszką mięty aby załagodzić tą gorycz
Wojtt a wiesz, że można też do lasu na ryby ? Bierzesz flaszkę i co drzewo to ryb
Totaizator powinien wydać taki gadżet do zawieszenia kupona na ścianie i rzutki
Wojtt Polecam symulator losowań. Zakup pralkę "Franię" i 80 ping-pongów
Frania co prawda nie wygląda tak nowocześnie jak te obecne szklne bańki na dwupierdzian sodu ale czasami przypadek to coś więcej
Ja zakupiłem ostatnio na takim zakupowym portalu Franię z nierdzewnym bębnem Dają gwarancję dożywotnią na bęben
No i masz gwarancję też , że we Frani się programotor nie popsuje
3 674 772. GABRIEL
witam wszystkich obecnych
Ja z kolei chodziłem kiedyś z Bronią i pamiętam , jak kiedyś wsiadając z nią do zatłoczonego tramwaju , krzyknąłem...ja z Bronią ...Wszyscy uciekli a ja mówię do niej spokojnie...Bronia siadaj masz wolne
3 674 778. GABRIEL elyta gdzie?
3 674 777. GABRIEL
3 674 777. GABRIEL ja niema,m takiej koszulki, to po 1 po 2 wstydziłbym sie takie cos załozyć i wyjsc w takim czyms na miasto to tylko wałesa tak chodzi
3 674 787. GABRIEL tak o tym oasobniku którego teraz wspominasz kiedyś lis w swoim programie zapytał sie byłego prezydenta wałesy czy może dostać autograf w tedy były prezydent zapytał ale który autograf , jako prezydenta czy bolka
3 674 792. GABRIE a zapodaj sobie muzyke, nikomu to nie przeszkadzatak nawet widziałem takie zdiecie gdziess w necie
jak tam wasze gra i trafienia , wygraliscie cosik, czy dalej tez lipa jak i umnie
Własnie ściągnąłem program graficzny i robię logo dla totalizatora ...czterolistna lipa
3 674 802. GABRIEL a to zamiast tej szczesliwej koniczynki teraz bedzie tak?
Arczi Dla Ciebie to ja nawet zrobięlogo słonia z czterema trąbami
Gabryś
Gdzieżeś Ty bywał???
Ukrywałeś się,czy BAN Cię przytrzasł???
Gdzieżeś Ty bywał???
Ukrywałeś się,czy BAN Cię przytrzasł???
Wojtt Polecam teleturniej 1 z 10-ciu , który sponsoruje Totalizator
Wojtt 1-sze pytanie ....Jakiego koloru ma strona portalu Pasko ?
Pytanie drugie ....ile wpisów może oddać użytkownik ...Odpowiadasz 99 i sygnał błędu bo tylko 5