Wpisy 367 305 – 367 404
28 czerwca 2011 20:51 → 28 czerwca 2011 21:35, 100 wpisów
Pasko.....proszę usunąć nik smutasek87 z GRUPY D a na miejsce smutaska wpisać ki28335.Dzięki bardzo.

lila postanowiłem,że wyśle jeszcze służącego z dwoma zakładami na mini

hipcioo
oto prawdziwe zdjecie ja , zapytaj jeden kto wie
oto prawdziwe zdjecie ja , zapytaj jeden kto wie
Prawdopodobnie Totalizator będzie zabiegał o to, by dołączyć do organizatorów Euro Jackpot w drugiej edycji, ale wiąże się to z większymi kosztami tytułem wpisowego. - Dla nas kłopoty z uruchomieniem tej gry oznaczają straty, bo to produkt, który mógłby osiągać obroty rzędu 500 mln zł. Straci budżet, ministerstwa sportu oraz kultury, no i oczywiście klienci, bo nagroda główna będzie się zaczynała od 20 mln euro - dodaje prezes Totalizatora. Jego zdaniem, jeśli loterii nie uruchomi Polska, to mogą na tym skorzystać inni. - Nie zdziwię się jeśli Niemcy na granicy z Polską postawią punkty, w których będą sprzedawać EuroJackpot - mówi Dudziński.
Na razie Totalizator przygotował pismo do resortu finansów, by w kolejnej nowelizacji ustawy o grach hazardowych poprawił przepisy w taki sposób, by było możliwe organizowanie przez polskiego operatora loterii Euro Jackpot.
- Myślę, że do następnej nowelizacji będziemy mieli wypracowane stanowisko w tej sprawie - mówi wiceminister Kapica.
Na razie Totalizator przygotował pismo do resortu finansów, by w kolejnej nowelizacji ustawy o grach hazardowych poprawił przepisy w taki sposób, by było możliwe organizowanie przez polskiego operatora loterii Euro Jackpot.
- Myślę, że do następnej nowelizacji będziemy mieli wypracowane stanowisko w tej sprawie - mówi wiceminister Kapica.
teraz zapisuje grup
.... to jak ile Lotto pusciliscie??? i co za debile graja w Jokera

nareszcie będziecie wygrywać prawdziwe pieniądze po 20 milionów euro w każdym losowaniu
Podziękujcie Prezesowi!!!!!!
Podziękujcie Prezesowi!!!!!!
lila uważaj bo wielebny jak zobaczy twoja trójkę to namiesza w losowaniu

@friend7: zgadza się. hosting, utrzymanie domen internetowych, no i mój czas 

ki28335 jeszcze nigdy nie oddał żadnego wpisu na forum, więc póki co nie może mieć takich uprawnień
deki72...niee,ale jak wskoczy 27 to już więcej z imprezki Cię nie będę cholowała do domciu
i zobaczymy wtedy

i zobaczymy wtedy
bałwan pokazał mi na mapach,że o 1400 nie było liczb z końcówkami 2 i 6

Pasko a czemu np.nie chciałeś skorzystać z darmowego hostingu ?
Nie chciałeś żeby ktoś widział kod źródłowy Twojej strony czy coś ?
Nie chciałeś żeby ktoś widział kod źródłowy Twojej strony czy coś ?
mam pytanie 9 liczb rozpisac na 3-ki ,wszystkie mozliwe ile kombinacji
darmowy hosting przy tym ruchu?
Nie ma szans. Wolę płacić i mieć jakość pozwalającą na rozwój, a nie że o 22:15 strona przestaje działać, bo przychodzi naraz 1000 użytkowników. Ponadto strona multipasko.pl działa z PHP i MySQL, a w darmowych hostingach to nie ma zbytnio sensu właśnie ze względu na jakość.
Nie ma szans. Wolę płacić i mieć jakość pozwalającą na rozwój, a nie że o 22:15 strona przestaje działać, bo przychodzi naraz 1000 użytkowników. Ponadto strona multipasko.pl działa z PHP i MySQL, a w darmowych hostingach to nie ma zbytnio sensu właśnie ze względu na jakość.hipcio...ok,nie wiem co się tak przejmuję tą grupą D,to nawet nie jest moja grupa

Jociu to teraz będą bobki

od tygodna gram w mecze i lepiej na tym wychodze gram na dokładny wynik 1 ligach np 1-0,1-1,2-0,2-1..i wybieram 3 druzyny i kobinuje rozpiske.w tym przypadku 84 kupony po 2 zt..mamy 168 zł ..1 kupon musi wejs to jest 540 zł zarobek 360 ale jak to wpiłce ja druga druzyna wygra to zero he he[kursy na dokładny wynik od 6zł do 15
Ale męża na wszelki wypadek wyślij spać do drugiego pokoju.
Darek...po tej dzisiejszej wiadomości to moje sie na bank poplączą dzisiaj

To dobrze.