Wpisy 367 174 – 367 273
28 czerwca 2011 20:11 → 28 czerwca 2011 20:39, 100 wpisów
deki...kurna co sie ze mnie śmiejesz wasza wysokość co? Ja Ci tu zaraz dam

witam
panie hipciooo

panie hipciooo

hehe
Jocia.. nie no, jak masz nie wygrać przez moje liczby, to ja rezygnuję 
Jocia.. nie no, jak masz nie wygrać przez moje liczby, to ja rezygnuję 
na kuponach nie mam:5 i 36,proszę swobodnie obstawiać te kulki na wieczór

friend7 przeczytam zaraz odpowiem sory nie otwierałem skrzynki jeszcze
hipcio
nie pal , zepsuje serce
nie pal , zepsuje serce

sory zle pokazywałem 

dobra, idę wysłać te moje wypociny, do zobaczenia przed 22-gą 
... i grzecznie mi tu

... i grzecznie mi tu

lila wszedłem pokazać bałwanowi twój profil i musiałem mu zasłaniać oczy

nieborak zrobił się czerwony jak burak gdy zobaczył tę goliznę.Koniec świata

Widzieliście to ?
"Irańska Gwardia Rewolucyjna wystrzeliła 14 rakiet o różnym zasięgu w ramach drugiego dnia ćwiczeń wojskowych mających pokazać siłę Republiki Islamskiej jej wrogom w Izraelu i Waszyngtonie - pisze Reuters. Jak powiedział szef oddziałów Gwardii Republikańskiej, Iran jest gotowy uderzyć w Izrael i amerykańskie cele w Zatoce Perskiej, w przypadku jakiegokolwiek ataku. "
"Irańska Gwardia Rewolucyjna wystrzeliła 14 rakiet o różnym zasięgu w ramach drugiego dnia ćwiczeń wojskowych mających pokazać siłę Republiki Islamskiej jej wrogom w Izraelu i Waszyngtonie - pisze Reuters. Jak powiedział szef oddziałów Gwardii Republikańskiej, Iran jest gotowy uderzyć w Izrael i amerykańskie cele w Zatoce Perskiej, w przypadku jakiegokolwiek ataku. "
hipcioo
pokaz twój zdjecie w profilu , ja tak myśle ....
pokaz twój zdjecie w profilu , ja tak myśle ....

krzysio mam straszne braki w uzębieniu,siwiznę i chodzę jak pokraka,więc łatwo mnie sobie wyobrazić

hipcio
ja tez mam strachy , to nic
ja tez mam strachy , to nic
lila
ty wiesz
ty wiesz

lila
ok
oksą tylko dwa sposoby aby wygrać:myślenie albo chybiołek.a grając systemem,trzeba mieć pełny portfel pieniążków.a jest jeszcze jedno wyjście;skorzystać z pomocy czarownika
lila ja mam pecha,obolałe pośladki od choroby i nie mogę dostawać klapsów

ki...na forum nie musisz się dodawać sam możesz tam wejść.Do czego mam Cię dodać do grupy?
Jak pewnie niektórzy zauważyli stronę znowu sponsoruje google!
Powinno to zaowocować dużo lepszą jakością reklam w stosunku do poprzedniego partnera (adkontekst). Reklamy oczywiście są potrzebne, abym nie utrzymywał wszystkiego z własnej kieszeni, a nawet mógł inwestować w dalszy rozwój strony. Nie traktujcie reklamodawców jako wrogów, tylko miejcie świadomość, że gdyby nie te reklamy, to strona już by raczej nie istniała od dość dawna. Pozdrawiam po raz kolejny 
Powinno to zaowocować dużo lepszą jakością reklam w stosunku do poprzedniego partnera (adkontekst). Reklamy oczywiście są potrzebne, abym nie utrzymywał wszystkiego z własnej kieszeni, a nawet mógł inwestować w dalszy rozwój strony. Nie traktujcie reklamodawców jako wrogów, tylko miejcie świadomość, że gdyby nie te reklamy, to strona już by raczej nie istniała od dość dawna. Pozdrawiam po raz kolejny 
Lila ja chcę żebyś mi wpisała 11 w grupie bo ja nie mogę skopiować bo jestem na telefonie