Wpisy 3 671 686 – 3 671 785
20 października 2019 18:17 → 20 października 2019 20:55, 100 wpisów
dlatego niegramy w keno bo to strata czasu i kasy,lepiej grać w multika i moini i odczasu do czasu w expensje
3 671 693. waldus
a dziekuje narazie
a dziekuje narazie
jeszcze nie widziałem takiego fotela na którym by Tosiu usiadł
3 671 695. waldus a jak TY sie czujesz, dalej Cie boli głowa, jak tam wygrane?
Dr ni moś na dentyste
Waldi co za Ania
Arczi teraz boli go kolano
Waldi ty ty...
Dr
Dr
Jutro ciekawe święta
- Międzynarodowy dzień odpoczynku od świętowania
- Dzień Bez Skarpetek
- Międzynarodowy dzień odpoczynku od świętowania
- Dzień Bez Skarpetek
Gol ja cały czas chodzę bez, to co mam swietowac
WASA
Kuźwa skarpet
Tamto i tamto mam
Cześć
Co robicie ?
3 671 698. waldus ja tez niegram z tesikiem, gram sam w tesiku
3 671 709. islandorka30,5
Dziś niedziela to nie gramy no chyba że ktoś ma puszczone na kilka losowań to co innego
3 671 724. Sebastian_M hejka tak gramy tylko puszczone na kilka dni
gramy tak , jak tesik nam daje wygrywać, czym mniej wygrywamy tym mniej gramy
Przed chwilą padło 4 x 7/7 w Keno. Zobacz szczegóły
Arczibalik73 witaj
Słuchaj ja puscilem Mini na 3 losowania i jestem w grze
Wędrowca witaj
3 671 729. Sebastian_M ja tez pusciłem ale mini na dwa losowania i tez jestem w grze i multika na 3losowania, wczoraj w multika tylko trafione wieczorem 2/10 dzisiaj o 14tej 4/10 zobaczymy co bedzie wieczorem czy cos wpadnie czy nie
Arczibalik73 na multika szkoda kasy tak myślę . Lepiej skupić się na jednej grze
Ciekawe, ile zarobił autor tego dziecinnego wierszyka reklamującego... TS.
"Na dole bęben, na górze kule... .
"Na dole bęben, na górze kule... .
ja mam puszczone mini i multi .wszystko tylko do dzisiaj,jutro bede kreslił nowe i chyba tylko na mini lotka tez na 2 dni po ukladziku, przydało by sie coś aby wpadło na ta promocje w multiku na te 7/7 ,, a ja mysle ze nie tylko tszkoda kasy na multika tylko nalerzy grac na jednuch i tych samych liczbach i na małych układach aby coś trafiac poczynajac od ukladów na 5liczb i konczac na ukladzie na 8 liczb ja gram i w multika i w mini , raz to raz to
"Na dole bęben, na górze kule
Arczi wkrótce... wygra no i tak w ogóle".
Arczi wkrótce... wygra no i tak w ogóle".
Cisza to... przerwa.
sebastian M tak trzeba sie skupic nad tymi grami w które CI coś wpada czesto,i masz jakies przychody , które pracuja na dane wygrane i kasiorke , moim zdaniem ta gra w keno to jest wyrzucenie kasy w błoto przynajmniej umnie, gram cały dzien w wirtualu i jeszcze niewidziałem abym cos gdzies trafił
3 671 737. Wędrowca netowy dobre i na wzajem
Mnie ostatnio idzie w mini i dlatego w to gram. W ciągu 2 tyg miałem 2 trójki
raz 48 zł a drugi raz 23 zł. Nie jest to może dużo ale jest za co grać
Puszczam przeważnie od jednego do 3 zakładów to na trochę starczy
Dawać Zabrze !!!
Seba tak sie nie oplaca grac w mini,lepiej juz systemem wtedy lub wieksza ilosc zakladow przynajmniej 10
Wojtt najlepiej zagrać rozpiską tak jak Ci pisałem
Jak wygram 4/5 wtedy wygraną przeznaczę na dwie takie rozpiski
Zrobię 2 rozpiski z 12 liczb i puszczę to na 10 losowań
Osą
Jak ktoś chce systemy do mini to szukać w moich profilach coś nieco tam trafiam
3 671 741. Sebastian_M 2019-10-20 (19:14) Niedługo wygram 5/5 w MM
to
to
Gosia masz rację
Może dziś ustrzelę 4/5 w Mini
Dzięki ale trójki to troszkę mało
30 Mini ?
To pewnie 4/5 trafisz
3 671 745. Wojtt 2019-10-20 (19:17) ND
Seba tak sie nie oplaca grac w mini,lepiej juz systemem wtedy lub wieksza ilosc zakladow przynajmniej 10
wojtt nie kazdego stac na taki system, aby puscic system na np na 10liczb i na dziesiec dni ograzu, ja tam uwazam ze jesli mamy trafic te 5/5 w mini to trafimy w pojedynczym zakladzie niz na systemie, jesli ma być to bedzie
wojtt nie kazdego stac na taki system, aby puscic system na np na 10liczb i na dziesiec dni ograzu, ja tam uwazam ze jesli mamy trafic te 5/5 w mini to trafimy w pojedynczym zakladzie niz na systemie, jesli ma być to bedzie
Arczi ale rozpiską 9 zakładów szybciej trafisz
660 600 700 viwus
758 wpis ja grałem po 50 zakładów
sebastian M ja ostatnio troche dałem dupy z mini lotkiem, poniewaz codzienie wysyłam po tym 1 okienku w mini lotka ,a 17,10,tego roku sobie odpusciłem mini i bardzo szkoda ,bo w tym dniu trafił bym 4/5 ale niewysłałem tych numerów ,które od jakiegos czasu testuje w mini lotka, tu był moj bład że niewysłałem tego kuponu, ale cóż było mineło niewysłane,niewygrane,ale niema sie co poddawac jutro bedzie lepiej jesli nie dzisiaj
3 671 764. Sebastian_M 2019-10-20 (20:15) Niedługo wygram 5/5 w MM
tak mozemy trafic szybciej rozpiska ,ale musisz tak złozyc uklady i po kilka wysyłac dziennie na raz,lub złozyc ich kilka z tych 9liczb i wysłac je na kilka losowań to tylko zalezy czy stac CIE nato bedzie moizesz zarówno tez wysłac sobie system 9 liczbowy w mini x kilka dni, jak tam sobie chcesz
tak mozemy trafic szybciej rozpiska ,ale musisz tak złozyc uklady i po kilka wysyłac dziennie na raz,lub złozyc ich kilka z tych 9liczb i wysłac je na kilka losowań to tylko zalezy czy stac CIE nato bedzie moizesz zarówno tez wysłac sobie system 9 liczbowy w mini x kilka dni, jak tam sobie chcesz
moim zdaniem jak popłynąć na kasie to lepiej połynąć po mału jak odrazu stracić wszystkoi pluć sobie pożniej w twarz, a mogłem zrobić inaczej, ja uwarzam ze jesli mamy trafic ta 5w mini to trafimy ją, ui to bez róznicy czy zagramy systemem czy normalnie podstawowym zakladem za 1,50gr, jesli bedziemy z głowa frali to wygramy ,jak na pał to przegramy
jesli bedziemy z głowa grali to wygramy ,jak na pałę to przegramy, dlatego musimy tak kombinować z liczbami abysmy w koncu ta 5/5 w mini trafić
Dywagacje na poziomie podstawówki,albo stac Cie na gre ,albo nie ,Nikt domu nie zastawia,
im wiecej zakladow i liczb tym wieksza szansa,wiadomo,ale nie ma złotego srodka
3 671 773. player32 chodzi mi o to ze wszystko co masz mozesz postawic na dane losowanie mini na taki systempowiedzmy na 9 liczb,skad wiesz czy trafisz napewno to co skresliłes tu i skad wiesz ze to akurat padnie, tu jest 50% na 50% ze moze być lub nie, a co jesli liczby które skresliłes akurat sie niepojawia razem i nietrafisz tego systemu , oto mi chodzi wtedy stracisz wszystka kase za jaka chcesz to wysłac, jesli CIE stać grać systemem na 9 w mini to graj,ja napewno tak niezagram bo mnie nato niestac finansowo, za mało kupalników mam
Zb czyimi grasz
Osa on gra sąsiadki
Nie gram na 21 ;40 osa
Pajak Wałęsa czy jak mu tam było w Brazylii
3 671 774. player32 nie miniechodziło o to abys dom zastawiał na gre tylko chodziło mi oto abys nieprzegrał wszystkiej kasy np na 1systemie , chodzilo mi oto abys lepiej stracił np te podstawa stawke 1,5gr a niż wiecej kasy na gre,a to ze niegrasz systemem to rozumiem ja gram tylko za podstawowa stawke nie za wielokrotnosc , i uwarzam ze jesli mam trafic ta 5/5 w mini to trafie tym co gram, jesli mam wygrać to wygram jesli nie to nie to bede grał dalej i to niewarzne czy bede grał systemem czy nie,
pomału i do celu za podstawowa stawke a wiara czyni cuda uwierz w siebie i graj i wygrywaj tego życze wszystkim którzy graja w gry TS
Arczi może już dziś wygramy