Wpisy 366 973 – 367 072
28 czerwca 2011 18:36 → 28 czerwca 2011 19:45, 100 wpisów
Monet 

a Tobie Pasko więcej profesjonalizmu a mniej emocji i będzie OK

a Tobie Pasko więcej profesjonalizmu a mniej emocji i będzie OKMonet >>> ech no jakie przemówienie
ja nie ujęłabym tego lepiej ...
pozdrawiam ...
ja nie ujęłabym tego lepiej ...pozdrawiam ...
Ministerstwo Finansów nie wydało zgody TS na udział w loterii Euro Jackpod , a więc nie zagramy o 200 mln
Kultura osobista jest tu bardzo ważna ..nic wiecej nie trzeba,tylko kultury
i zakazy,upomnienia- nie beda potrzebne 

i zakazy,upomnienia- nie beda potrzebne 

Ja pracuje w sklepie ale oprocz tego mam tez wiele innych rzeczy do powiedzenia i wiele zainteresowań. A życie w sklepie w którym pracuje nie jest nudne 

Jasiu weź kajecik i pisz.. Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłą i godnością osobistą. A tera kto mi się zacznie śmiać ten dostanie w ryj.
hefajstos tak masz rację jeszcze : barak zainteresowań powoduje takie sytuacje ,no i kultury , a zresztą..czego Jaś ..itd. koniec tematu 

no i istnieje a nie mam zamiaru teraz zaistnieć - to już 36 lat jak sie błąkam po tym świecie 

akuku 

Anzu jest tyle stron bez kontroli gdzie mozesz sobi ulzyc na calego i nikt cie nie bedzie bil . Troszke wyobrazni i znajdziesz 

lila

w dupę jeża
Chodzi o cytat. Nie sposób się pomylić chyba,że robi się coś niechlujnie.
od wczoraj wrocilem na czat i juz najwiekszy intrygant- kariera szybka jak na dwa dni, 

w jeża kolczastego
skoro ja jestem najwiekszy intrygant to wybierzmy teraz najwieksza kurtyzane 

ale wam się problemów narobiło,intrygant,kurtyzana i ciekawe co jeszcze,dom wariatów normalnie!!
jac11
nie umiesz zapisać grupy
ja moge , za ciezko pokazać zdjecie www
nie umiesz zapisać grupy
ja moge , za ciezko pokazać zdjecie www

jocia

ale to Jocia bylo dwa dni obserwacji i kreslenia, a dzis z tego pomyslu nic, Zero .
deki...no i z czego się znowu cieszysz? Kurde ledwo Cię dźwignęłam wczoraj z dachu
Łobuz

Łobuz

..
cenzura