Wpisy 366 905 – 367 004
28 czerwca 2011 17:13 → 28 czerwca 2011 19:24, 100 wpisów

anzu >>> jakich klakierów ???
Każdy ma prawo do swojej opinii - tym bardziej,ze jest to portal nie dla wybranych ale publiczny ...
Każdy ma prawo do swojej opinii - tym bardziej,ze jest to portal nie dla wybranych ale publiczny ...
madzia w ewidentny sposób prowokujesz mnie do agresji...uważaj bo będziesz na celowniku
biedny anzu prowokowany do agresji
ciesz się,ze nie do czego innego 
ciesz się,ze nie do czego innego 
od pierwszego wpisu w maju byłem wyzwany od klonów ale nie róbmy scen...
Kosmaty za poważnie do tego podchodzicie...rzuć kamieniem jeżeli nie brałeś również udziału w .....
Proszę sobie wyobrazić, że stronę otwiera codziennie prawie 20 000 unikalnych osób. Niechby co 10-ta rzuciła okiem na chat. Jest to 2000 różnych osób. 10 z nich może mieć podobną opinię na dany temat, 10 innych może mieć odmienną opinię na dany temat. Nie znaczy to, że są to te same osoby. Niestety, ale to przykre, że wielokrotnie gdy nowa osoba chce się przyłączyć do dyskusji i dostaje plakietkę, że jest "New", to pewne osoby najpierw zaczynają analizować, czy to przypadkiem nie "klon". Ja widzę na dłoni czy pewna osoba może podszywać się pod różne nicki. Jeśli ktoś podaje "podejrzany" wpis na chacie, to bardzo często weryfikuję taki nick i wyciągam konsekwencje jeśli trzeba. Należy mi prywatnie zgłaszać wszelkie wpisy, które mogą wskazywać na potrzebę zablokowania możliwości pisania na chacie danej osoby.
panie januszu juz kiedys pisałem ze obowiazkowy e-maiil mógłby speawe rozwiazac ,kazdy by sie liczył z tym ze jest do namierzenia.
taka moja uwaga
taka moja uwaga

Anzu - wchodząc na tą strone Pasko może o twoim kompie powiedzieć wszystko . 

hefajstos zrób sobie nawet 10 ale wtedy bez pomocy pasko cie namierze???
ten komputer używany jest przez trzy osoby i za takie Twoje rewelacje możesz Ty mieć nieprzyjemności
Kosmaty nie o to chodzi ...Pasko zaczyna strzelać z armaty do wróbla
Oczywiście nigdy nie można mieć do niczego pewności. Dzisiaj internet mobilny jest bardzo tani. Można sobie kupić zdrapkę PLAY za parę złotych i pisać równocześnie z komputera i komórki pod dwoma różnymi nickami. Ciężko takie rzeczy wychwycić. Ale nick zawsze można po prostu zablokować i będzie musiał zdobywać autorytet od początku, rejestrując się od nowa lub wyjaśnić swoje postępowanie.
A ja znalazłem taki profil na pewnej stronie Multidupa. jeszcze z przed paru lat założony. Facet jakiś prorok był 

o kurcze - mamy dwie alternatywy : do tablicy i "mów jak było" lub na nowo ... o nie !!! 
Adminie pozdrawiam ...

Adminie pozdrawiam ...
no widzisz....masz trochę takie PiSowskie ciągoty do nadkontroli...a przecież to Ty z nas żyjesz a nie odwrotnie. Pozdrawiam nie przeciągam, nie prowokuje..
anzu >>> i po co się złościsz,nie Ty jeden tutaj,nie pierwszy i zapewne nie ostatni ...
tylko jeszcze zależy do czego wykorzystuje się ....
tylko jeszcze zależy do czego wykorzystuje się ....
nie złoszczę się Wszystkich Was lubię tylko tak nadmuc***ecie ten balonAznu- niech zyje pokój miedzy narodami . Mogłaby być ikonka Peace Y
No to ja już nie wiem. Jedni ciągle, że za mało kontroli, że pozwalam na zbyt dużo, inni, że nadto kontroli. Jak już pisałem robię jakiekolwiek sprawdzanie tylko w wyjątkowych okolicznościach, gdy np. osoba zachowuje się bardzo wulgarnie.
I już na pewno z nikim się nie dzielę taką informacją. Moderatorzy już od kilku miesięcy również stracili podgląd informacji o IP wpisujących się, bo również były podejrzenia, że niektórzy zaczynają to wykorzystywać, knując jakieś spiski...
siekiery za pół ceny w kastoramie specjalnie dla tej strony do boju agresorzyDrogi nasz Adminie z tego co zrozumiałam ja - stary bywalec,weteran,kilkunikowiec Twojej stronki .. niektórzy denerwują się,że są posądzani o to,że "klony" a po za tym (i nie mówię tu za siebie,bo jak nie chcę czytać kogoś to przewijam) są osoby,które nie życzą sobie pewnych tematów w nadmiarze ...
pasko kidys pokazał spe nick <kusy> wszystkim naublizał i znikł??
@anzu: ja również totalnie nic do Ciebie nie mam i szanuję Twoją osobę. Zapytałeś co można wiedzieć, to sprawdziłem. Gdybyś nie spytał, to bym nigdy nic takiego nie sprawdzał. Bardzo często fani lotto to np. rodzeństwo lub dziadek/wnuczek, którzy bawią się w typowania z jednego komputera i nie ma w tym nic złego, dopóki w żaden sposób nie szkodzi to stronce.
Co do opinii na stronie http://ocenystron.pl/strony/multipasko.pl
Fajna sprawa i zachęcam tych, którzy boją się coś napisać tutaj. Można tam bez żadnego logowania/rejestracji napisać co się sądzi o naszej stronie. Pozdrawiam
Fajna sprawa i zachęcam tych, którzy boją się coś napisać tutaj. Można tam bez żadnego logowania/rejestracji napisać co się sądzi o naszej stronie. Pozdrawiam

Ja napisze tutaj ze strona jest super typuje już długo i nic do nikogo tu niemam
Jeszcze prośba do administratora zeby można było typować lotto na kilka losowań tak jak w MM 

A ją mam pytanie jak z telefonu wpisać się w typy aby wkleic się w typy innych moja grupa to d. Lila
Pasko Twoja strona w podtytule ma - "Najlepsza strona o tematyce LOTTO"
Niepoważnym byłoby oczekiwać,że można temat utrzymać w ściśle tematycznej konwencji gier liczbowych.
Chyba,że zostaliby tutaj sami totalni maniacy.
Dla wielu z nas zabawa w numerki to dodatek do życia a nie jego sens i czasami dowcip,ciekawostka czy jakiekolwiek info nie wspominając o wymianie poglądów pozdrowień to norma i normalka.Jak to na czacie.
Chodzi o to,żeby nie zmieniać czatu w typowy bardzo osobisty priv.Ostatnio rozmowy pewnych uczestników były - delikatnie ujmując frywolne.Wystarczyło dyskretne upomnienie admina i pewnie byłoby po sprawie.Nikt nie broni wzajemnego okazywania wyrazów sympatii nawet tak emocjonalnie okazywanej,ale przecież są inne możliwości realizacji takich potrzeb np.komunikatory,maile.
Wystarczy jeśli admin czasami swoim "ojcowskim" okiem czat ogarnie. i jakby co -
Niepoważnym byłoby oczekiwać,że można temat utrzymać w ściśle tematycznej konwencji gier liczbowych.
Chyba,że zostaliby tutaj sami totalni maniacy.
Dla wielu z nas zabawa w numerki to dodatek do życia a nie jego sens i czasami dowcip,ciekawostka czy jakiekolwiek info nie wspominając o wymianie poglądów pozdrowień to norma i normalka.Jak to na czacie.
Chodzi o to,żeby nie zmieniać czatu w typowy bardzo osobisty priv.Ostatnio rozmowy pewnych uczestników były - delikatnie ujmując frywolne.Wystarczyło dyskretne upomnienie admina i pewnie byłoby po sprawie.Nikt nie broni wzajemnego okazywania wyrazów sympatii nawet tak emocjonalnie okazywanej,ale przecież są inne możliwości realizacji takich potrzeb np.komunikatory,maile.
Wystarczy jeśli admin czasami swoim "ojcowskim" okiem czat ogarnie. i jakby co -

Monet 

a Tobie Pasko więcej profesjonalizmu a mniej emocji i będzie OK

a Tobie Pasko więcej profesjonalizmu a mniej emocji i będzie OKMonet >>> ech no jakie przemówienie
ja nie ujęłabym tego lepiej ...
pozdrawiam ...
ja nie ujęłabym tego lepiej ...pozdrawiam ...
Ministerstwo Finansów nie wydało zgody TS na udział w loterii Euro Jackpod , a więc nie zagramy o 200 mln
Kultura osobista jest tu bardzo ważna ..nic wiecej nie trzeba,tylko kultury
i zakazy,upomnienia- nie beda potrzebne 

i zakazy,upomnienia- nie beda potrzebne 

Ja pracuje w sklepie ale oprocz tego mam tez wiele innych rzeczy do powiedzenia i wiele zainteresowań. A życie w sklepie w którym pracuje nie jest nudne 

Jasiu weź kajecik i pisz.. Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłą i godnością osobistą. A tera kto mi się zacznie śmiać ten dostanie w ryj.
hefajstos tak masz rację jeszcze : barak zainteresowań powoduje takie sytuacje ,no i kultury , a zresztą..czego Jaś ..itd. koniec tematu 

no i istnieje a nie mam zamiaru teraz zaistnieć - to już 36 lat jak sie błąkam po tym świecie 

..

Taka tu nuda?