Wpisy 3 668 908 – 3 669 007
13 października 2019 22:23 → 13 października 2019 23:58, 100 wpisów
Brawo Polska !!!
Emeryt Ty to jestes obeznany z tym wschodem Polski,chyba tu kiedys mieszkales i wyjechales skoro tak duzo wiesz
2-0 I gdzie Twój remis ?
Czy ja cos do ciebie pisze z tobą nie życzę sobie z toba pisac ciezko to pojac pisz z tymi którzy chca z toba pisac nie prowokuj
Pasko tobie Sebastian pozwala prowokowac wyzywac pisać o kims ze jest dnem to tylko świadczy o tym ze ma u ciebie przyzwolenie
Mimo różnic pzdr Cię. Demokracja najważniejsza, precz z dyktaturą egzotycznego bankstera i tetryka z Żoliborza
Pasko kazes, mi reagować to co przed kilkoma dniami przechodziło... To jest cenzura
Niby finaliści ale to nie jest drużyna na mocnego przeciwnika niestety
Tak naprawdę to nasi kiepsko grają i jeszcze kiepściejszego mają trenera i prezesa PZPN. Na mistrzostwach z taką grą znowu nas zaorają
Polska brawo za walkę, zwycięstwo i awans !!!
Szampana mi brak. Lecimy po Mistrza.
Krzysztof dziś świętujemy podwójne Zwycięstwo
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Jutro praca.
Mogę wygrać.
Krzysztof masz już pracę ?
Super
Super
Dlaczego członkiem z ramienia wysuniętym na czoło przez PiS w Polsat News jest jakiś szachermacher ??
Marian witaj
Marian miło Cię widzieć
Wygrałem dziś 3/5 w Mini 45,30 zł
Wygrałem dziś 3/5 w Mini 45,30 zł
Marian ale namówili mnie tylko na Mini .
Bo w Mini gram cały czas i ciężko teraz odpuścić
Bo w Mini gram cały czas i ciężko teraz odpuścić
Tak poszli spać i niech tak zostanie
To jest niepotrzebne masz rację
Ale maminsynek ciągle się skarży aż ciężko nie zareagować.Robi z siebie pokrzywdzonego a sam prowokator dąży do zwady.
Ale maminsynek ciągle się skarży aż ciężko nie zareagować.Robi z siebie pokrzywdzonego a sam prowokator dąży do zwady.
Marian nie mam pojęcia chyba tylko po to aby komuś naubliżać i sprowokować ma z tego radochę.
Seba to jest śmieszne naprawdę takie jakieś ublizanie sobie po co to komu? Widać niektórzy nie mają swojego życia chcą się dowartościować na tej stronie. Bez sensu to jest
Marian masz rację
I jeszcze robi z siebie kozła ofiarnego
I jeszcze robi z siebie kozła ofiarnego
Radzę wyjść na spacer ,pobiegać,pojezdzic na rowerze czy cokolwiek
I zobacz jak jego tu nie ma to jest miło i sympatycznie
GABRIEL witaj
Marian. Przeczytałem Twoją opinię i się z ią , jak najbardziej zgadzam
GABRIEL dzięki bo to naprawdę denerwujące tacy ludzie nie mają chyba swoich problemow
Marian. Właśnie zgasiłem światło i piszę do Ciebie w ciemności. Nawet zdjąłem pasek od spodni aby żaden błysk od sprzączki się nie odbił Mógłbyś to uznać z mojej strony , jako błysk
Tak albo mają ich tak dużo ,że to dla nich taka odskocznia od rzeczywistości
Marian. Oczywiście to był żart z mojej strony bo tak naprawdę , miałem na myśli dystans, który należy tu zachować
Marian ? Zróbmy tak. Uciekaj teraz przede mną a ja Cię będę gonić
Marian. Na próżn teraz przywołujesz Kolegę Ma do mnie wielki uraz
Tak jestem ale nie cały czas
GABRIEL Ja jestem twardy i słupków się nie lękam
Mnie rzadko co powali .
Też jestem bramkarzem
Też jestem bramkarzem
Seba. Ja o tym wiem, że jesteś twardy i zdziwiło mnie, że obandażowali głowę bramkarza a nie słupek
GABRIEL a mi żona zdjeeła portki muszę zmykac pozdrawiam życzę sukcesów w grze. Dobrej nocy
GABRIEL Byłem w komisji wyborczej już 2 razy i potrafię liczyć
Marian. a propo zdjętych portek Proszę nie wypinaj się teraz na nas
Marian życzę sukcesów z żoną
To my sami GABRIEL zostaliśmy tak ?
A może 2500 + ?
A może 2500 + ?