Wpisy 3 668 808 – 3 668 907
13 października 2019 21:48 → 13 października 2019 22:22, 100 wpisów
Kto ma media ten ma wladze
Czyli po staremudziadek Kaczyński dalej będzie skręca... Ale tera jak premier... Ba te ostatnie lata
Czyli po staremudziadek Kaczyński dalej będzie skręca... Ale tera jak premier... Ba te ostatnie lata
Dopisano wyniki ekstra premia - 02,05,07,17,27 oraz dodatkowa liczba 03
Cześć
No babcia moja recepty nie mogła zrealizować za po ale i tak ich kochała
Jest dobrze
Myvictory Powiedz babci że Ty jej receptę zrealizujesz . Ma wnuczka czy nie ?
Wojtt, jeśli chodzi o służbę zdrowia, trzeba otwierać nowe szpitale dla psychicznie chorych. Przybywa ich z dnia na dzień.
Myvictory Jestem pewien że będzie dobrze
Pis zrobiło tube propagandowe z radia 1 i radia 3...tvp 1,tvp info... A Ojciec też rękę dołożył. W R. Maryja
Tomi nie siej Lipy tylko topole
Jeszcze koszty policji,(bo piją, rozrabiają, jeżdżą po pijaku, i kozakują z nożami po nocach) darmowych szkoleń zawodowych, 500+, 300+, dopłat do czynszu i darmowych studiów dla Ukraińców i Azjatów - te koszty przewyższają zyski z legalnej pracy tych ludzi dla dobra naszego ZUSu. Tylko niewielka część z tych ludzi pracuje legalnie i płaci na emerytury Polaków. To jest monkey business
Moja babcia za po placila bardzo duzo za leki,teraz prawie wszystkie ma za darmo
silber Wszędzie są koszty
Wojtt masz rację
20 lat będą rządzić.
Czyli nie ma co się martwić słuchałem Pana Jarosława Kaczyńskiego że przekona również tych co na innych głosowali że przekona do PiS
Silber,a to dlatego,ze za rzadow po
Ludzie wyjechali z Polski i to sie ciagnie do dzis,ze nie ma kto w kraju robic dlatego sa ukraincy i azjaci
Ludzie wyjechali z Polski i to sie ciagnie do dzis,ze nie ma kto w kraju robic dlatego sa ukraincy i azjaci
Sebastian M, ale koszty nie mogą przewyższać zysków, bo to jest zwyczajne fra//. jesrtswo
Nie na darmo sie mowilo ,ze Donald to byl cesarz emigracji co sam z reszta zrobil
silber i właśnie koszty nie przewyższają zysków bo nie ma takiego złodziejstwa jak za PO
A ja głosowałem na SLD bo oni walczyli o te odebrane a raczej zmniejszone emerytury PiS zmniejszyło emeryturę mojemu dziadkowi teraz ma mniejszą emeryturę to nie fer
pewniaki na jutro to 35-38-80
a Grzesiu miał ciężkie zaskoczenie....
a Grzesiu miał ciężkie zaskoczenie....
Wojtt PO to była złodziejska banda, ale już nie wracajmy ciągle wstecz. My Polacy zróbmy tak jak rozsądny rząd Japonii, zamknął granice dla importu tanich pracowników i wymusił innowacje i robotyzację pracy w przedsiębiorstwach. A ten nasz pseudoekonomista bo tak naprawdę historyk chrzani farmazony od 4 lat o innowacyjnej gospodarce a realnie tylko sprowadza m.in. opalonych by wozili w Warszawie na rowerze pudło z kebabem. To jest zwyczajne tumanienie ludzi i DNO
Nikka zagrał(a) za 12 zł w typowaniach keno na los. nr 847845 i wygrał(a) 750 zł
Słuchajcie
Wy tu gadu gadu A ja trafiłem 3 w Mini
Wy tu gadu gadu A ja trafiłem 3 w Mini
Dzięki wszystkim. Gosia przyjedź to Ci ją pokażę
Męczą się Polacy w meczu słucham w radiu będzie remis tego chcą Macedonia
Jaki marsz ?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Wygrała frekwencja. Przegrywa Polska. Polakom nie przeszkadza bezprawie, kłamstwo, demolka, a cieszy ich chwilówka. Rośnie pokolenie moralnego analfabetyzmu. Przed nami ciemne dni.
Dopisano wygrane Super Szansa
Ja gram swoje... Oni dmuchana w jedną trabea Jaro nawet już dmuchać nie ma sily
Wszystkich Polaków mieszkających za granicą, którzy głos oddali na PiS, zapraszam serdecznie z powrotem do Polski - na stałe.
To mnie dziwi... Pis ma media a godzi się na bociana czy Prowa w TVP... A niech renciści płaczą i placa
Koniec państwa prawa, koniec wolnej Polski, koniec demokracji, a ciemny lud rechocze z radości.
Myślę, że w tym roku nie będzie wogóle Marszu Niepodlegoosći bo tam jeden taki góral ze wzgórz Golam jakiś tam Johny Walker czy coś zlożył wniosek do prokuratury że to jest marsz faszystow a PISrael bardzo liczy się z jego głosem
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
W Mini wygrałem 45,30
Premium też pisałem... Jak to kurka jest za granicą trzepia kapustę, mówią ze .. Kochają ojczyznę a robić nie chcą tu... Tylko glosowac
To zwycięstwo ciemnota, pogardy i.... Episkopatu. Koscielni pedofil mogą czuć się bezpieczni. Dramat.
wschód ma tylko programy z tvp
więc wiadomości takie jak głosowanie
żenada
kompletna żenada
ciemnogród
więc wiadomości takie jak głosowanie
żenada
kompletna żenada
ciemnogród
Ale SLD 3 kulawe miejsce...
Co do PSL kleskabo 9 z kawałkiem na pół to ile jest
Co do PSL kleskabo 9 z kawałkiem na pół to ile jest
Premium i tu się z Tobą nie zgodzę. Zobacz ile dobrego zaszło po objęciu władzy przez PiS. Przecież Polska była okradana na potęgę. Może tego nie wiesz ale taka jest prawda. Weź pod uwage6fakty A nie mrzonki
1-0
Eh dramat wielki się dziś stał dramat wspolczuje szczególnie przyszlym pokolenia{
Nic głosowałem na SLD ale gratuluję PiS taka demokracja uszanujemy większość choć mi nie podrodze z PiS to taka jest większość
Mewa Ty chyba nie widzisz tego dobrego tylko umiesz narzekać ale wcale się nie dziwię