Wpisy 3 667 668 – 3 667 767
11 października 2019 22:14 → 11 października 2019 23:59, 100 wpisów
13
Koliberku nie wkurzsj mienia
Szukaj do 52
No te ew.
Ok koniec
3 667 603. Mewa 2019-10-11 (21:36) Santoryn
Sory ze nie odpowiadalem,bo teraz jest gorący okres i rzadko bywam na MP
Sory ze nie odpowiadalem,bo teraz jest gorący okres i rzadko bywam na MP
Taaak ciepło idzie z Afryki to I Mini w modzie a nie leży w komodzie
Ale odpowiem Ci MEWA.
Dlaczego pis,a no przede wszystkim dlatego nie ma dla mnie lepszej parti jak partia Kaczynskiego
I nie dlatego ze Pis jest dobra partia tylko dlatego ze opozycja to zlepek ludzi aroganckich ,zachlannych,bez wartosci i rządnych mamomy i tylko mamony.
Wes sobie przesledż wyniki finansowe spolek skarbu panstwa,jakie wyniki mialy za czasów PO i jakie maja teraz.
Druga sprawa ,platforma non stop gada ze pis podnosi podatki,zobacz sobie kiedy wypada dzien wolnosci podatkowej 2018 i w tym roku a kiedy wypadał za czasów PO i sprawdz co to oznacza
Trzecie sprawa mowią ze Polska non stop sie zadłuża to prawda,ale wzrastają takze finanse panstwa.A dlug publiczny mierzy sie wzgledem PKB jesli wiesz co to jest
Dlaczego pis,a no przede wszystkim dlatego nie ma dla mnie lepszej parti jak partia Kaczynskiego
I nie dlatego ze Pis jest dobra partia tylko dlatego ze opozycja to zlepek ludzi aroganckich ,zachlannych,bez wartosci i rządnych mamomy i tylko mamony.
Wes sobie przesledż wyniki finansowe spolek skarbu panstwa,jakie wyniki mialy za czasów PO i jakie maja teraz.
Druga sprawa ,platforma non stop gada ze pis podnosi podatki,zobacz sobie kiedy wypada dzien wolnosci podatkowej 2018 i w tym roku a kiedy wypadał za czasów PO i sprawdz co to oznacza
Trzecie sprawa mowią ze Polska non stop sie zadłuża to prawda,ale wzrastają takze finanse panstwa.A dlug publiczny mierzy sie wzgledem PKB jesli wiesz co to jest
Mewa napisałbym Ci cały referat ale serio jeszcze tylko 1,5 godz i cisza wyborcza i nie mam czasu bo jestem na twiterze i fejsie
Wiem co to pkb miałem na studiach kierunek zarządzanie biznesem powaga
ale jak masz jakies pytania to pisz moze odpowiem,nie mysl ze unikam odpowiedzi bo tak nie jest
Ja myślę że wszyscy w jednym kotle mieszają i tylko składniki zmieniają
Jacun jak cos kg wpadłem po pracy do domu jak cos miłego weekendu dzisiaj lub jutro w kg ci naskrobie
i tez jeszcze jeden argument przemawiającym za pis jest LGBT tego juz chyba nie musze wyjasniac
Do pisu mam zal za to ze dalej pozwalają na budowe marketow,galeri handlowych przez korporacje zagraniczne.Bo to juz dawno powinni ukrucic ale nie wiem czy moga bo unia eur.moze dac sprzeciw
Do pisu mam zal za to ze dalej pozwalają na budowe marketow,galeri handlowych przez korporacje zagraniczne.Bo to juz dawno powinni ukrucic ale nie wiem czy moga bo unia eur.moze dac sprzeciw
Jacun a jakie masz zdanie religia /kosciol a państwo ho o finansowanie roznych wyznan
PiS twierdzi że markety pokrywają 500 plus A mężczyźni swoje partnerkiwięc wszyscy się pokrywają
Czechy 2-1 Anglia Jak ? A bo Cecha nie było.
jacun ok rozumiem jesli o mnie ho i lgbt to l i g mi nie przeszkadzaja byle wybili sobie z glowy posiadanie dzieci zdala od nich niech sie zachowuja jak zwiazki mesko damskie ps wole dwie pary L niz pary G wspanialy widok cudowne uczucje z dwoma ale ok ok...... co do tych z b nie wiem tak do konca chyba to jakas zdeczka choroba raz z kobieta raz z facetem biedne rodziny gdzie facet woli raz zone raz kochanka lub zona raz meza raz kochanka a co do tych na t to dla mnie najgorsze swiry cos nie teges jeszcze jako tako rozumiem ze zle sie czuja we wlasnym ciele i na tym koniec no i niech sie tyle nie panosza ze swoimi ale niech sie zachowuja zyja
krzysztof c czemu pis?? co dla ciebie dla polski dla polakow przez 4 lata zrobili jak bys mnie i czym przekonal by na pis glosowac??
3 667 699. Mewa 2019-10-11 (22:41) Santoryn
Mysle ze powinno byc jak w niemczech,ze kazdy pare procent musi dac ale moze sobie wybrac na co.A nie zeby panstwo finasowało
Mysle ze powinno byc jak w niemczech,ze kazdy pare procent musi dac ale moze sobie wybrac na co.A nie zeby panstwo finasowało
czyli moga wybrac na co ale jaka religie wyznanie czy np na szpital chore dzieci hospicja??
jacun moze kiedys pisales o 500 plus czy by sie ze mna zgodził ze powini jakos to innaczej zrobic np ala bony i rygor przy ich dawaniu np przez pomoc spoleczna ho o to by kasa nie szla na piwko i o to by ludzie poszli do pracy a nie ze nie pojda bo 500 plus straca a dzieci jak byly brudne obdarte glodne tak sa z zony strony u kuzynki tak jest masakra
3 667 705. Mewa 2019-10-11 (22:47) Santoryn
Ale mewa zrozum to ze to wczesniej czy pozniej nastąpi.Dzieki kaczynskiemu jest odwlekane wczasie.Ale Trzaskowski w warszawie juz probuje to wdrożyć w zycie
Przytocze Ci tekst polityka platformy grupinskiego
,,Będziemy działać progresywnie, ale po dwudziestym którymś października. My musimy każdy głos odebrać. Stąd dzisiaj nie eksponujemy tego. Może to Rafał mówić w W-wie, ale my tego nie możemy mówić w Świebodzinie. Tam nas ludzie przepędzą.,,
Ale mewa zrozum to ze to wczesniej czy pozniej nastąpi.Dzieki kaczynskiemu jest odwlekane wczasie.Ale Trzaskowski w warszawie juz probuje to wdrożyć w zycie
Przytocze Ci tekst polityka platformy grupinskiego
,,Będziemy działać progresywnie, ale po dwudziestym którymś października. My musimy każdy głos odebrać. Stąd dzisiaj nie eksponujemy tego. Może to Rafał mówić w W-wie, ale my tego nie możemy mówić w Świebodzinie. Tam nas ludzie przepędzą.,,
krzysztof c coz nie umiesz odpowiedziec jak ci pisalem po poludniu jak nie odpowiesz to sam sobie odpowiem no i brakiem odpowiedzi mnie przekonales nie dam glosu na pis
jacun wybacz co jest odwlekane bo chyba nie potrzebnie zaczynalem zasypiam na stojaco przepraszam
bezrobocie niższe
500+
mieszkanie+
przywrócony wiek emerytalny
niższe podatki
bez podatku do 26 lat pracownicy
I wiele innych.
500+
mieszkanie+
przywrócony wiek emerytalny
niższe podatki
bez podatku do 26 lat pracownicy
I wiele innych.
3 667 708. Mewa 2019-10-11 (22:49) Santoryn
czyli moga wybrac na co ale jaka religie wyznanie czy np na szpital chore dzieci hospicja??
.
.
Nie wiem jak jest w niemczech dokladnie z tym ale jest podobnie jak napisalem.
.
3 667 709. Mewa 2019-10-11 (22:52) Santoryn
Mewa pracowałem ponad 20 lat w miejscu gdzie mialem doczynienia z alkocholikami i kombinatorami i uwierz mi ze ograniczenie dla nich kasy nic nie da.Bo oni i tak pracowac nie bedą tylko moze bedą wiecej krasc
Moim zdaniem 500 plus nie powinno byc dla kazdego ,bo bogaty tych pieniedzy nie potrzebuje.Ale biednym ludziom szczegolnie tym na wsi program 500 plus bardzo pomogl
.
.
Nie wiem jak jest w niemczech dokladnie z tym ale jest podobnie jak napisalem.
.
3 667 709. Mewa 2019-10-11 (22:52) Santoryn
Mewa pracowałem ponad 20 lat w miejscu gdzie mialem doczynienia z alkocholikami i kombinatorami i uwierz mi ze ograniczenie dla nich kasy nic nie da.Bo oni i tak pracowac nie bedą tylko moze bedą wiecej krasc
Moim zdaniem 500 plus nie powinno byc dla kazdego ,bo bogaty tych pieniedzy nie potrzebuje.Ale biednym ludziom szczegolnie tym na wsi program 500 plus bardzo pomogl
bella34 zagrał(a) za 6 zł w typowaniach keno na los. nr 847337 i wygrał(a) 750 zł
krzysztof c wiek emerytalny powinien byc wg mnie dla kazdego 60 lat patrzac na kolegow w pracy 65 latek nie raz jest w lepszej formie niz 60 latek i odwrotnie
to ja nie wiem co z kuzynka zony sie dzieje 3 dzieci 1500 chyba on pracuje gdzies tam ona nie a dzieci obdarte
jacun ok ok jesli mialo by byc tak ze kazdy decyduje wolalbym dac na szpitale dla dzieci szczegolnie tych z rakiem niz na jakie kolwiek wyznanie
a krzysiu co do mieszkania + cos ostatnie slyszalem ze nie wybodowali tyle ile obiecali i jakies z tym byly sa problemy ale zaznaczam nie znam tematu tak w radiu slyszalem
3 667 719. Mewa
Wiem jaki masz stosunek do kosciola takze nie dziwi mnie Twoj wybor.Kazdy ma prawo wyboru
Wiem jaki masz stosunek do kosciola takze nie dziwi mnie Twoj wybor.Kazdy ma prawo wyboru
co do tego krzysiu bezrobocia to nie wiem duzo ludzi wyjechalo nie chce ciebie obrazic mieszkasz na wioseczce i moze nie widzisz jak jest w miastach u mnie jest ukraincow mnogo a oni chyba nie sa zarejestrowani w up
popierać obecną sektę
mogą tylko nieroby, ci którzy mają 4 lewe na 2 możliwe
i tylko chcą za darmo dostać, kasę, kasę, kasę
którym mysikrólik
daje, daje, daje
tylko nie widzą że ich tym kupuje
tym kupuje ludzi z ciemnogrodu
ale przyjdzie czas po wyborach, że obudzą się z ręką w nocniku
w którym
odkręcą zamrożone akcyzy
piwo powyżej 5
paliwo powyżej 6
wódka powyżej 30, będzie sprzedawana w określonych godzinach według sekty
prąd 40 % w górę
co z tego, że wiek emerytalny cofnięto ??
i tak trzeba zapierd.... dłużej aby emeryturę mieć jako tako
mogą tylko nieroby, ci którzy mają 4 lewe na 2 możliwe
i tylko chcą za darmo dostać, kasę, kasę, kasę
którym mysikrólik
daje, daje, daje
tylko nie widzą że ich tym kupuje
tym kupuje ludzi z ciemnogrodu
ale przyjdzie czas po wyborach, że obudzą się z ręką w nocniku
w którym
odkręcą zamrożone akcyzy
piwo powyżej 5
paliwo powyżej 6
wódka powyżej 30, będzie sprzedawana w określonych godzinach według sekty
prąd 40 % w górę
co z tego, że wiek emerytalny cofnięto ??
i tak trzeba zapierd.... dłużej aby emeryturę mieć jako tako
mam nadzieje ze grzecznie pisze i nikogo nie obrazilem z wierzacych staram sie zaznaczam nie jestem za likwidacja wyburzeniem lecz odzieleniem kto chce niech placi nawet cala pensje emeryture ile pan z trunia dostal ile dostaja za nauki religi na ktore ida dzieciaki z przymusu nie kiedy po co w urzedzie skarbowym oni sa w szpitalach hospicjach ok ok
rozmawiałem w Świnoujściu w poniedziałek z facetem, któremu ZUS naliczył obecny stan, gdyby przeszedł na emeryturę
możecie wierzyć lub nieeeeeeeeeeee
ale naliczyli mu 241 złotych
słownie
dwieście czterdzieści jeden złotych
to są głodowe złotówki
ludzie, obudźcie się, jeszcze jest czas
wiadomo, że wybory mają wygrane
ale najważniejsze, aby nie mogli rządzić sami, tylko w koalicji
bo inaczej ustawy przyszłe to zamordyzm
możecie wierzyć lub nieeeeeeeeeeee
ale naliczyli mu 241 złotych
słownie
dwieście czterdzieści jeden złotych
to są głodowe złotówki
ludzie, obudźcie się, jeszcze jest czas
wiadomo, że wybory mają wygrane
ale najważniejsze, aby nie mogli rządzić sami, tylko w koalicji
bo inaczej ustawy przyszłe to zamordyzm
A jesli chcecie by Polska miala wieksze wpływy w budżecie tu kupujcie w polskich sklepach jak np w sieci "Dino" i wybierajcie Polskie produkty .
jacun dziekuje za rozmowe tobie krzysztof badz co badz tez dzieki za odpowiedz
3 667 725. emeryt 2019-10-11 (23:05)
Emeryt wysokosc emerytury nie zalerzy do tego kto rządzi tylko na tym ile lat mial skladkowych
Takie cos w przedszkolu uczą
.
Zweryfikuj to co wklejasz bo sie tylko osmieszasz
Emeryt wysokosc emerytury nie zalerzy do tego kto rządzi tylko na tym ile lat mial skladkowych
Takie cos w przedszkolu uczą
.
Zweryfikuj to co wklejasz bo sie tylko osmieszasz
krzysztof c
nie powtarzaj za sektą i wyłącz ta płytę
lepiej napisz, czy już skończyłeś studia, które rozpocząłeś
po sześciokrotnym podchodzeniu do matury
bo właśnie tacy jak ty popierają tą prymitywną sektę
którzy chcieli by mieć pracę
lekką
łatwą i
przyjemną
oczywiście dobrze płatną
nie powtarzaj za sektą i wyłącz ta płytę
lepiej napisz, czy już skończyłeś studia, które rozpocząłeś
po sześciokrotnym podchodzeniu do matury
bo właśnie tacy jak ty popierają tą prymitywną sektę
którzy chcieli by mieć pracę
lekką
łatwą i
przyjemną
oczywiście dobrze płatną
jacun wracajac na moment nie wiem po co wszelakie rzady daja dawaly sobie az tak wysokie nagrody a niby brak kasy o wyznaniach pisalem no i nie kumam brak kasy a co wladza to z tv publicznej robia swoja
241 zl tylko ile on pracowal odkladajac skladki a ile na czarno i nie odkladajac
wiec emeryt nie idź na emeryturę idź dopiera 75 lat wiesz ile więcej dostaniesz
tak jak ten piosenkarz jak on mial rudolf nie no sorrki tyle koncertow i zeby o swoja przyszlosc nie zadbac
u mnie 2 68 latkow robi bo pracowali na czarno skladak nie odprowadzali i maja pare lat przepracowanych i niska emerta
3 667 732. Mewa 2019-10-11 (23:09) Santoryn
Masz racje te nagrody to bląd ,część z nich te pieniądze oddało ale nie wiem czy wszyscy
.
A jesli chodzi o TVP to nigdy obiektywna nie byla ani za rządow PO i tym bardziej nie teraz
Masz racje te nagrody to bląd ,część z nich te pieniądze oddało ale nie wiem czy wszyscy
.
A jesli chodzi o TVP to nigdy obiektywna nie byla ani za rządow PO i tym bardziej nie teraz
A ja znam emerytów górniczych co dorabiaja
jak wiesz pisalem nie mam tv mam ino internet opieram sie na tym co czytam co slysze ponoc jest tvpis i tvnpo a najbardziej wiarygodny j poniekad jest polsat
3 667 738. zbigniew g 2019-10-11 (23:13) nr wpisu 3 592 987
Ja znam takich dziesiątki ktorzy mają emerytury po 3 lub 4 tysiące i ciągle im mało
Ja znam takich dziesiątki ktorzy mają emerytury po 3 lub 4 tysiące i ciągle im mało
w legnicy chyba najmniejsza jest czy tez we wroclawiu 40 gr tak czy siak groszowe sprawy coz sami sobie winni
jacun ostatnie pytanie nie zwiazane z polityka moze masz wiedze co sie dzieje ze skladkami ludzi ktorzy normalnie pracowali mieli odprowadane skladki a przed wiekiem emerytalnym zmarli?? tak sobie przypomnialem o tym jak zbigniew o ile sie nie pomylil piszac ile to zus ma dlugow
Nikka zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 847342 i wygrał(a) 1250 zł
3 667 742. Mewa 2019-10-11 (23:17) Santoryn
Dobre pytanie,wielu ludzi sie nad tym zastanawiało.Z tego co wiem to idzie do jednego garnka i z tego wyplacane sa emerytury
Dobre pytanie,wielu ludzi sie nad tym zastanawiało.Z tego co wiem to idzie do jednego garnka i z tego wyplacane sa emerytury
W niemczech podobno jest tak ze jesli umrze wspołmałzonek to 80 procent jego emerytury dostaje druga strona która zyje maż czy zona
U nas to przepada
U nas to przepada
jacunn
jeśli jesteś z województw wschodnich to masz rację
ośmieszając się robisz dobrą minę do złej gry
bo tam przede wszystkim sekta szukała poparcia bo zostali tam dziadkowie
a młodzi ZA CHLEBEM na zachód, północ i południe Europy
nie byłem w Europie tylko w Albanii i Portugalii
więc widziałem tych, co wyjechali za chlebem, rozmawiałem z nimi
zobaczysz na mapę głosowania po niedzieli jak będzie wschód głosował za sektą
4 lewe na 2 możliwe
jeśli jesteś z województw wschodnich to masz rację
ośmieszając się robisz dobrą minę do złej gry
bo tam przede wszystkim sekta szukała poparcia bo zostali tam dziadkowie
a młodzi ZA CHLEBEM na zachód, północ i południe Europy
nie byłem w Europie tylko w Albanii i Portugalii
więc widziałem tych, co wyjechali za chlebem, rozmawiałem z nimi
zobaczysz na mapę głosowania po niedzieli jak będzie wschód głosował za sektą
4 lewe na 2 możliwe
bądź w Poznaniu obojętnie w jaką niedzielę po 11-tej na moście nad A 2
to zobaczysz, gdzie są ci, co zniknęli z biur zatrudnień a gus podaje,że bezrobocie zmalało ???
NIC BARDZIEJ MYLNEGO, TO Są JAJA, słuchając te brednie
i zobaczysz jakie rejestracje jadą Za CHLEBEM na arbeit na zachód
życzę tobie samych luksusów z ręką w nocniku
bo tylko to ci zostało
to zobaczysz, gdzie są ci, co zniknęli z biur zatrudnień a gus podaje,że bezrobocie zmalało ???
NIC BARDZIEJ MYLNEGO, TO Są JAJA, słuchając te brednie
i zobaczysz jakie rejestracje jadą Za CHLEBEM na arbeit na zachód
życzę tobie samych luksusów z ręką w nocniku
bo tylko to ci zostało
no ok ok reszte mozna sobie samemu dopowiedziec domyslac sie lub dopisywac teorie spiskowe pis czy inna partia by co nieco moze sie myle zyskala gdyby np chociaz polowe lub jakas czesc z tych skladkowych dzieci zona lub maz dostawali dziecia napewno na nauke by sie przydalo co prawda smutna kasa bo lepiej gdyby bliska osoba zyla przepraszam jesli cos nie ten teges napisałem
mam dane z pierwszej ręki, kuzyn jest dyrektorem w jednym z miast powiatowych w Wielkopolsce
podaje cicho, bo głośno mu nie wolno
160 000 w ostatnich dwóch latach wyjechało za chlebem
tylko w ostatnim 52 000 ludzi
a ruda z sekty pierd.....
że bezrobocie spadło wierzcie im, nic wam nie pozostało
podaje cicho, bo głośno mu nie wolno
160 000 w ostatnich dwóch latach wyjechało za chlebem
tylko w ostatnim 52 000 ludzi
a ruda z sekty pierd.....
że bezrobocie spadło wierzcie im, nic wam nie pozostało
jacun jeszcze raz dzieki za rozmowe spadam na 30 min w mapki i lulu moze ziorne jak cos milego weekendu ja jeszcze jutro do pracy na 2 zmiane 1 zmiane w niedziele sobie odpuscilem dobranocka jak cos
Emeryt w ogóle nie wiem o co Ci chodzi bo mieszasz jedno z drugim
aaa jacun pis u mnie w regionie zdeka sobie namieszal po wyborach chca glosowac nad budowa kopalni wegla brunatnego
https://fakty.lca.pl/legnica,news,77022,Pos_owie_KO_apeluj_wstrzymanie_prac_nad_specustawy.html
https://fakty.lca.pl/legnica,news,77022,Pos_owie_KO_apeluj_wstrzymanie_prac_nad_specustawy.html
jacunn
jak przepada ???
teściowa /miałem kiedyś taką/
która NIGDY nie pracowała
po śmierci męża dostaje emeryturę za niego
to jak przepada ???
jak przepada ???
teściowa /miałem kiedyś taką/
która NIGDY nie pracowała
po śmierci męża dostaje emeryturę za niego
to jak przepada ???
3 667 732. Mewa 2019-10-11 (23:09) Santoryn
na 60 nagrodzonych sumą 2 000 000
oddało aż 7
słownie
siedmiu
szydło wyszło z worka nie oddała, bo jej się należało
tak samo jak się należy tym co mają 4 lewe na 2 możliwe
na 60 nagrodzonych sumą 2 000 000
oddało aż 7
słownie
siedmiu
szydło wyszło z worka nie oddała, bo jej się należało
tak samo jak się należy tym co mają 4 lewe na 2 możliwe
3 667 734. zbigniew g
mi to WISI
mam firmę
więc sam sobie
żeglarzem
okrętem
nie grozi mi żadna mała emerytura
najwyżej odcinać tylko muszę kupony od LOKAT
jak bank przysyła mi propozycję kredytów
to zapytuję ile potrzebują i na jak długo
mi to WISI
mam firmę
więc sam sobie
żeglarzem
okrętem
nie grozi mi żadna mała emerytura
najwyżej odcinać tylko muszę kupony od LOKAT
jak bank przysyła mi propozycję kredytów
to zapytuję ile potrzebują i na jak długo
3 667 734. zbigniew g
do emerki mam jeszcze
oooooooo
a może i dłużej
jak mawiał nasz Boguś Smoleń
do emerki mam jeszcze
oooooooo
a może i dłużej
jak mawiał nasz Boguś Smoleń
3 667 729. jacunn
jak tak twierdzisz o tych składkach bajki
to dlaczego mysikrólik wrzeszczy
że nam wszystkim dołoży ??? że minimalna będzie 4 000 ??? tyle to mam w kieszeni na kawę
czy on jest płatnikiem ??? pracodawcą ???
bo z tego co wiem
to ja sam sobie wypłacam jako pracodawca, pracownik i płatnik
a on mi nic nie daje, więc z czego on ma mi dołożyć ???
jak tak twierdzisz o tych składkach bajki
to dlaczego mysikrólik wrzeszczy
że nam wszystkim dołoży ??? że minimalna będzie 4 000 ??? tyle to mam w kieszeni na kawę
czy on jest płatnikiem ??? pracodawcą ???
bo z tego co wiem
to ja sam sobie wypłacam jako pracodawca, pracownik i płatnik
a on mi nic nie daje, więc z czego on ma mi dołożyć ???
w Fortunie były dzisiaj kursy
kto wygra danym okręgu ???
a skąd ja niby mam wiedzieć gdzie jest np. Okręg 38 ??? 43 ???
hiihihihihihihi
kto wygra danym okręgu ???
a skąd ja niby mam wiedzieć gdzie jest np. Okręg 38 ??? 43 ???
hiihihihihihihi
Jarosław Jarosław Polskę pobłogosław
Idź na emeryturę
I kup sobie furę
Albo zajmij się wnukami
Przestań bawić się ja...kos tak
Idź na emeryturę
I kup sobie furę
Albo zajmij się wnukami
Przestań bawić się ja...kos tak
6 minut
Cisza