Wpisy 366 761 – 366 860
28 czerwca 2011 14:23 → 28 czerwca 2011 15:18, 100 wpisów
lila>> jak zwykle tajemniczo odpowiadasz 

Pozdrawiam Was ciepło na mnie czas idę do codziennych obowiązków .Jeszcze raz gratki wygranym przegrani nie załamywać się ja takze mam w plecy jak większosć dziś choć moze się mylę ale to inna bajka....hej Wam 

friend7 jak coś pisz odpowiem muszę spakować co poniektórych bo jadą na wakacje odpowiem w wolnej chwili
lila

lila

lila 

lila>>> ale chociaz wychodzisz na swoje?
Gratki wygranym. Lila
u mnie 2/3 i 5/10 zawiodła mnie 2 a też byłoby dobrze.

u mnie 2/3 i 5/10 zawiodła mnie 2 a też byłoby dobrze.Lila > ja zagrałem przed 8 później jakbym grał też bym wziął 1 pod uwagę
Ja mam te same numery na wieczór co o 14 bo mam możliwość grania przeważnie tylko rano.
Andro na 5 przeważnie tak gram,ale zakreslam te liczby co nie padły co najmniej 3 los
hmm ja jak coś skreśle to zawsze już zostawiam zeby nie załować
Bonus Multi Multi: 550 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Lila rano powiedziałaś ..chodzi mi po głowie 1...co to znaczy "chodzi"...przeczucie, intuicja, wyliczanki jakieś...ja znowu tylko 4/10

no tak gała Ty widzę grasz jak ja na te, które długo nie wchodziły a Championom ..."chodzi po głowie" i jest
mi chodzi teraz po głowie 40 ale nie wiem jeszcze.O 20 może też sobie pochodzi to będę pewna i 76
anzu sie wygra jeszcze,tak jak z nami było ja na Ciebie
Ty na mnie
a teraz
Ty na mnie
a teraz
ja nie lubię alkoholu....................................................................................................................................słabego