Wpisy 3 667 276 – 3 667 375
11 października 2019 09:39 → 11 października 2019 12:16, 100 wpisów
Ja tez niedziela 1 zmiana płacą odpowiednio mi
Mewa ale paragrafy kodeks pracy nie pozwala przyjść 2 zm sobota na pierwszą zm niedziele
jestem ciekaw ile zaproponuja oile bedzie prosba z ich strony za 2 listopada i 11 listopada akurat bede mial wtedy 9 i 10 listopada 1 zmiane bo napewno bedzie mozna isc do pracy i o ile chetni sie znajda ukraincy napewno i bialorusini litwini rosjanie to 11 listopada mykne tez na 1 zmiane by we wtorek zaczac noce
no co ty serrio wiesz moja wola chec co to komuna lub korea pulnocna demokracja nastała czy nie sam decyduje
Mewa na to kodeks pracy nie pozwala zglosze to do inspekcji pracy
a z nocki na 2 zmiane a potem na 1 zmiane no co ty nie mozna u mnie chetnych pelno na kase taki weekendzik bywa ze dodatek 1000
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 50 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gdzie jest miejscowość Lotto pl
Podaj liczby i pilnuj tego 73 76
Zbigniew a gdzie ty pracujesz?
W zakładzie pracy
Tyle to idzie sie domysleca dokladnie w jakim?co produkujecie?
Nie przyznaje się bo jak ktoś wykryje z mojego zakładu pracy jak bym podał nazwę to by wszyscy wiedzieli że to ja .....pokazuje im kupony jak coś trafię np 4/5 w mini 3/3 w multi itp itd
Duza to jest firma ogolnbie?ile ludzi pracuje?
przeciez ja mieszkam na drugim koncu Polski niz ty to chyba mozesz napisac bez sensu Twoje tlumaczenie
Nie pisze o firmie swojej gdzie pracuje ważne ze dobrze płacą
Zb
Kety male sa tylko 18k mieszkancow
Kocham cie
Badają ci mozg
Piła ma 77 k mieszkancow
Zb aleś zmienny jak tetryk
Sokole
Nie każdemu dane
isa zobacz moje łoboki typniete i na forum i daj znak o ile bedziesz czula taka wewnetrzna potrzebe na forum lub w kg bo lece do bidry i sie puszcze tak wiec isa miłego jak cus
Dzięki sokole ale nie wiem... Powodzenia
Islandorka 73 76 kup to plus dodaj swoje
Zbigniew chyba robisz w sokach i napojach
Islandorka na kogo głosujesz
Przed chwilą padło 1 x 9/10 w Keno. Zobacz szczegóły
Tam dobrze placa i duza firma. mam cie
Nie pracuje w gminie Kęty
Dobra dobra i tak sie nie przyznasz
Zb na ciebie glosuje
Cześć
Sebastian strasznie masz mało punktów my z Osa po 101
Zbigniew zaraz zatypuję i jednym typowaniem Was dogonię
Mam dobry Trzon ale czy wejdzie zobaczymy
Ostatnio przymrozki były i od tej pory żadnej osy nie widziałem wrealu
To musisz się umówić w domu tam jest ciepło
Zbigniew 3 666 666 wpis miał być Twój i co?
Zapomniałem. Czytałeś wczoraj wpis osy zaraz po losowaniu o 14stej wczoraj
Nie a co napisała że się zgadza na wpis 3 000 000 ?
Magda gra fatalnie
Zbigniew a może napisała prawdę o Tobie co ?
Przyznaj się
Przyznaj się
Trzeba zrobić dobrą zmianę 13 październikaBo prezes już policzyl głosy
Wygląda jakby to Magda biegała jak junior chociaż wygrywając 5:2 i przegrać do 5 ?
Tomi zrób zmianę w swoim życiu a w politykę się nie mieszaj bo się na tym absolutnie nie znasz
To jest moja dobra rada
Co do Magdy to ma teraz ostatnią szansę na wygranie
To jest moja dobra rada
Co do Magdy to ma teraz ostatnią szansę na wygranie
Watson przed kilku dni to zupełnie innadziś kosmos i to ona prowadzi grę
W pierwszym było 5-2 dla Magdy i przegrała wyobrażasz to sobie ?
PiS zabrał media więc nie oddam na nich głosuwy zróbcie podobnieby było śmiesznie
Tomi zacznij myśleć Polska to nie kabaret. Tu ma się dobrze żyć Polakom.
Nie rób przeciw sobie tylko po to aby było śmiesznie bo wcale by tak nie było.
Na szczęście większość ludzi zaczęła zauważać zmiany na dobre i będą wiedzieli jak zagłosować
Nie rób przeciw sobie tylko po to aby było śmiesznie bo wcale by tak nie było.
Na szczęście większość ludzi zaczęła zauważać zmiany na dobre i będą wiedzieli jak zagłosować
Wojtt zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 847162 i wygrał(a) 268 zł
Walduś Piona
No tak 500 na każde dziecko a emeryci pękają biedęA dzieci chodzą w butach Adidasa
Nic się młodym nie chce siedzą w domu przed komputerem i patrzą kto kogo w ryj walnie
Emerytury poszły w górę i będą jeszcze wyższe zobaczysz.
Nie da się od razu z ruiny zrobić Eldorado.
Powoli a wyjdziemy na prostą zobaczysz Tomi
Nie da się od razu z ruiny zrobić Eldorado.
Powoli a wyjdziemy na prostą zobaczysz Tomi
tomi brawa za trzezwe rozsadne myslenie nic nie zrobili dla ludzi lecz przeciwko nic nie widze na tak pchaja polske w coraz to wieksze dlugi niech zyja jak najdluzej lecz im wsio jedno maja swoje lata a ta ustawa nad ktora chca glosowac po wyborach to wielu ludzi u mnie w regionie na nich nie odda glosu mimo ze ci i tak swoje zrobia bo maja gdzies ludzi bo to przeciez zdala od ich domow niech pokolenia sie truja i splacaja ich wydzimisie oni daja ok tylko w zly sposob to raz a dwa daja np 2zl wezma 10 zl ale co tam z moiej strony nic na p jak cos tylko konfederacja ni mom czasu lece w nd jak pewien majpan napisal wyrywamy chwasty
Mewa Ty się nie wypowiadaj bo tylko trzepiesz skrzydłami bez sensu.
Nie widzisz co się dobrego dzieje od czasu objęcia sterów przez nową ekipę to idź lepiej do okulisty i najważniejsze do innego specjalisty co Ci przestroi zwoje na real.
Nie widzisz co się dobrego dzieje od czasu objęcia sterów przez nową ekipę to idź lepiej do okulisty i najważniejsze do innego specjalisty co Ci przestroi zwoje na real.
Walduś
Walduś
Teraz przełomowy moment w meczu Magdy
czy ktos ciebie dziewczynko pytał o zdanie do ciebie było nic nie potrafisz tylko siac zamet na niczym sie nie znasz nic nie wiesz nie zycze sobie bys sie wypowiadała choc z twoim rozumkiem to nie wykonalne gdzie to sieja dobra pisz sobie i tak jak dla mnie nie ma ciebie wiesz tyle co nic bajkopisarzu wszystko wiedzcy na wszystkim sie znajacy wszystko robiacy wiele osob odeszlo przez ciebie ze tez pasko ciebie wypuszcza i tego nie widzi a tak zawsze gdy ciebie nie ma jest normalnie wesolo a najlepsze to te twoje teksty o liczbach ktorych nie widac zenada
Kobieto Ty sama siejesz zamęt.Już raz Pasko Ciebie wyrzucił stąd na zawsze chcesz jeszcze raz aby to się stało ?
Zachowuj się normalnie i nie siej zamętu , nie rób ludziom wody z mózgu bo to świadczy tylko o Tobie.
Miej szacunek do innych i ich nie obrażaj !!!
Rozumiesz co się do Ciebie pisze czy nie ?
Zachowuj się normalnie i nie siej zamętu , nie rób ludziom wody z mózgu bo to świadczy tylko o Tobie.
Miej szacunek do innych i ich nie obrażaj !!!
Rozumiesz co się do Ciebie pisze czy nie ?
Tomi jest 6-6 i jest duża szansa na wygraną
stan przed lustrem i powtarzaj wiedziałem ze nie zrozumiesz co sie zdziwiłem swoje rady se wsadz wiesz gdzie to raz a dwa zacznij od siebie ps czeka cie dluga droga choc w twoim przypadku slepa zrob jak arczibalik choc ten czasem sie zapomina lecz sie uczy nie widz moich wpisow nie reaguj nie sniej zametu ja do ciebie nie pisze o tobie ty do mnie czytaj 100 razy nawet wiecej dopoki zrozumiesz nie mamy o czym gadac nie ta wysoka polka cwicz cwicz i powtarzaj pisze tylko z tymi ktorzy ze mna pisze i do mnie mewa do tych osob nie nalerzy
1=1 Brawo dla Magdy
Walduś oglądasz mecz ?
szpaku20 zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 847174 i wygrał(a) 2500 zł
Witam,
dodałem zdjęcie w profilu jak obiecałem
dodałem zdjęcie w profilu jak obiecałem
środkowy zestaw
MARCO POLO zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 847176 i wygrał(a) 500 zł
Tytoniasz to twoja piatka w lotto????
yep damian1983
nie wiele brakło