Wpisy 366 169 – 366 268
28 czerwca 2011 10:29 → 28 czerwca 2011 11:12, 100 wpisów
bella chcę uściślić: 2008r 5/5 z +....................na CHYBIŁ TRAFIŁ wstyd jak ch..

lila

kiedyś Einsteina zapytali co to jest czas. Odpowiedział: aaa to jest to co mierzy zegar.

geje nie muszą się bać hiszpańskich ogórków, ani bakterii ehec. Przecież lubią mieć pałeczkę w okrężnicy

bella..Ty jak coś nakreślisz to nie wiem jak bym zła była,zaraz mi przechdzi

lila też Cię lubię

Mama miała dwóch synów: optymistę i pesymistę. Chciała im wyrównać trochę szans w życiu i postanowiła, że na gwiazdkę da im nieco odmienne prezenty - optymiście coś dołującego, a pesymiście coś wystrzałowego. Jak pomyślała tak zrobiła. Pesymiście kupiła kolejkę elektryczną z rozjazdami, tunelami, semaforami... słowem odlot. Dla optymisty miała coś gorszego; zapakowała do pudełka końskie gówno. Przyszła gwiazdka, chłopcy dostali prezenty obejrzeli je, i mama pyta pesymisty co też mu Mikołaj przyniósł. A ten jak nie zacznie narzekać: że kolejkę elektryczną, ale na pewno nie działa, pewnie się szybko zepsuje, ma zepsute tory itd. itp. No więc mama podeszła do optymisty;
- Co tam synku dostałeś od Mikołaja.
- Konika, ale gdzieś sp.....ł!

Mama miała dwóch synów: optymistę i pesymistę. Chciała im wyrównać trochę szans w życiu i postanowiła, że na gwiazdkę da im nieco odmienne prezenty - optymiście coś dołującego, a pesymiście coś wystrzałowego. Jak pomyślała tak zrobiła. Pesymiście kupiła kolejkę elektryczną z rozjazdami, tunelami, semaforami... słowem odlot. Dla optymisty miała coś gorszego; zapakowała do pudełka końskie gówno. Przyszła gwiazdka, chłopcy dostali prezenty obejrzeli je, i mama pyta pesymisty co też mu Mikołaj przyniósł. A ten jak nie zacznie narzekać: że kolejkę elektryczną, ale na pewno nie działa, pewnie się szybko zepsuje, ma zepsute tory itd. itp. No więc mama podeszła do optymisty;
- Co tam synku dostałeś od Mikołaja.
- Konika, ale gdzieś sp.....ł!
Darek

Darek
Ciebie mnie tu brakowało do mojego dylema
co wybrać
46,48,49,
46-49 46-48
czy 47-49
Ciebie mnie tu brakowało do mojego dylemaco wybrać
46,48,49,
46-49 46-48
czy 47-49

mam wykreśloną pewną dychę , tylko nie wiem,
gdzie kupon położyłem

bella34
czterdziestka, to każda dobra

Darku
dałam w trójce 46-49
a w kolejnej 47-49
zobaczymy
Project Manager usiadł w samolocie obok małej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę którą czytała i powiedziała:
- Ok. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać?
Manager na to :
- Może o logistyce?
- OK - odpowiedziała - to bardzo interesujący temat. Mam jednak pytanie:
Jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną?
- Nie mam pojęcia - odpowiedział manager po chwili zastanowienia.
Na to dziewczynka:
- Czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat zwykłego gówna przekracza pańskie możliwości?
dałam w trójce 46-49a w kolejnej 47-49
zobaczymy

Project Manager usiadł w samolocie obok małej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę którą czytała i powiedziała:
- Ok. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać?
Manager na to :
- Może o logistyce?
- OK - odpowiedziała - to bardzo interesujący temat. Mam jednak pytanie:
Jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną?
- Nie mam pojęcia - odpowiedział manager po chwili zastanowienia.
Na to dziewczynka:
- Czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat zwykłego gówna przekracza pańskie możliwości?
nok66 ja jestem za..ale Pan utworzył nawet debate na ten temat dziś na forum
ostatnie 7 losowan
------
http://www.iv.pl/images/75725514309417304303.jpg
----

------
http://www.iv.pl/images/75725514309417304303.jpg
----

Bella jeżeli chodzi o liczby z końcówką 9 to ja dałbym moze takie coś do rozpisu:19,59
flirtowanie to pewnego rodzaju typowanie z mapy
dzisiaj ta jutro inna
a żadna nie chce wpaść
dzisiaj ta jutro inna

a żadna nie chce wpaść

nok66...to ja już z Tobą nie chcę flirtować jak dzisiaj ta jutro inna

bella widziałaś linki www
ja mówię nie gram na 14.00
ja mówię nie gram na 14.00

krzysio o co kaman?
Darku jestem usatysfakcjonowana
jeszcze żeby wlazły
Darku jestem usatysfakcjonowana
jeszcze żeby wlazły

ulexxa

Lila jak mówiłem tamto było lepsze tylko może z innej perspektywy 
ANIKA witaj

ANIKA witaj

bella34 jak coś na forum masz 3/3/ i 5/5 oraz 4/4 wprawdzie z wczoraj ale popatrz moze coś wybierzesz chyba ze chcesz nowe ale nie ma jak podać.
narazicho krzyknął do kumpli Zdzicho spadając z rusztowania

będę jak wrócę z żółtej budy

będę jak wrócę z żółtej budy
uuufff..jaki upal..czy u Was..tez..?..moj kundel..
mnie wykonczyl..spacerkiem..

mnie wykonczyl..spacerkiem..