Wpisy 366 133 – 366 232
28 czerwca 2011 10:11 → 28 czerwca 2011 11:00, 100 wpisów
anzu..to już chyba czas na jakąś większą wygraną,trochę czasu upłynęło od tamtego razu

lila jeszcze jak....
powiesił się kto czy co
anzu jaja robisz sobie jaki 2008
to Ty cierpliwy jesteś
powiesił się kto czy co

anzu jaja robisz sobie jaki 2008

to Ty cierpliwy jesteś

a może dla odmiany zagraj w siedem liczb, Lestek? 
Bella, no wieje, ale podobno później ma być gorrrrąco
pożyjemy - zobaczymy

Bella, no wieje, ale podobno później ma być gorrrrąco
pożyjemy - zobaczymyPewnemu facetowi zachorowała żona i miał odebrać wyniki badania krwi.
Przychodzi do laboratorium w piątek po południu, a
pielęgniarka mówi:
- Wie pan, mamy tu mały problem...
- Jaki?
- No, są wyniki dwóch Marii Nowickich, na jednym jest
Alzheimer a na drugim AIDS. Coś nam się pomieszało i nie potrafimy teraz ustalić który jest który...
- To może powtórzymy badanie?
- Już zamykamy laboratorium, a sytuacja jest poważna...
- Co robić? - pyta facet.
- Hm... Proszę zawieźć żonę do miasta i zostawić w centrum. Jeżeli trafi do domu, to niech pan jej więcej nie posuwa...
Przychodzi do laboratorium w piątek po południu, a
pielęgniarka mówi:
- Wie pan, mamy tu mały problem...
- Jaki?
- No, są wyniki dwóch Marii Nowickich, na jednym jest
Alzheimer a na drugim AIDS. Coś nam się pomieszało i nie potrafimy teraz ustalić który jest który...
- To może powtórzymy badanie?
- Już zamykamy laboratorium, a sytuacja jest poważna...
- Co robić? - pyta facet.
- Hm... Proszę zawieźć żonę do miasta i zostawić w centrum. Jeżeli trafi do domu, to niech pan jej więcej nie posuwa...
tak właśnie myślę nad tymi 40-tkami
wg mapy 48 do powtórki ale wiesz jak nie wiesz
wg mapy 48 do powtórki ale wiesz jak nie wiesz

Bella
wez 0
wez 0

chora żona razem z mężem pojechali do lekarza. Po zbadaniu żony lekarz prosi do gabinetu męża "prosze pana pańska żona jest bardzo poważnie chora i jak pan nie będzie jej pukał co drugi dzień to ona szybko umrze" . Mąż wychodzi z gabinetu a żona pyta co ci powiedział lekarz. Mąż na to : właściwie nic, powiedział, że szybko umrzesz.
bella
teraz nie mam w głowie , przyszłość czasu

teraz nie mam w głowie , przyszłość czasu

na wieczór gram ok

bella chcę uściślić: 2008r 5/5 z +....................na CHYBIŁ TRAFIŁ wstyd jak ch..

lila

kiedyś Einsteina zapytali co to jest czas. Odpowiedział: aaa to jest to co mierzy zegar.

geje nie muszą się bać hiszpańskich ogórków, ani bakterii ehec. Przecież lubią mieć pałeczkę w okrężnicy

bella..Ty jak coś nakreślisz to nie wiem jak bym zła była,zaraz mi przechdzi

lila też Cię lubię

Mama miała dwóch synów: optymistę i pesymistę. Chciała im wyrównać trochę szans w życiu i postanowiła, że na gwiazdkę da im nieco odmienne prezenty - optymiście coś dołującego, a pesymiście coś wystrzałowego. Jak pomyślała tak zrobiła. Pesymiście kupiła kolejkę elektryczną z rozjazdami, tunelami, semaforami... słowem odlot. Dla optymisty miała coś gorszego; zapakowała do pudełka końskie gówno. Przyszła gwiazdka, chłopcy dostali prezenty obejrzeli je, i mama pyta pesymisty co też mu Mikołaj przyniósł. A ten jak nie zacznie narzekać: że kolejkę elektryczną, ale na pewno nie działa, pewnie się szybko zepsuje, ma zepsute tory itd. itp. No więc mama podeszła do optymisty;
- Co tam synku dostałeś od Mikołaja.
- Konika, ale gdzieś sp.....ł!

Mama miała dwóch synów: optymistę i pesymistę. Chciała im wyrównać trochę szans w życiu i postanowiła, że na gwiazdkę da im nieco odmienne prezenty - optymiście coś dołującego, a pesymiście coś wystrzałowego. Jak pomyślała tak zrobiła. Pesymiście kupiła kolejkę elektryczną z rozjazdami, tunelami, semaforami... słowem odlot. Dla optymisty miała coś gorszego; zapakowała do pudełka końskie gówno. Przyszła gwiazdka, chłopcy dostali prezenty obejrzeli je, i mama pyta pesymisty co też mu Mikołaj przyniósł. A ten jak nie zacznie narzekać: że kolejkę elektryczną, ale na pewno nie działa, pewnie się szybko zepsuje, ma zepsute tory itd. itp. No więc mama podeszła do optymisty;
- Co tam synku dostałeś od Mikołaja.
- Konika, ale gdzieś sp.....ł!
Darek

Darek
Ciebie mnie tu brakowało do mojego dylema
co wybrać
46,48,49,
46-49 46-48
czy 47-49
Ciebie mnie tu brakowało do mojego dylemaco wybrać
46,48,49,
46-49 46-48
czy 47-49

mam wykreśloną pewną dychę , tylko nie wiem,
gdzie kupon położyłem

bella34
czterdziestka, to każda dobra

Darku
dałam w trójce 46-49
a w kolejnej 47-49
zobaczymy
Project Manager usiadł w samolocie obok małej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę którą czytała i powiedziała:
- Ok. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać?
Manager na to :
- Może o logistyce?
- OK - odpowiedziała - to bardzo interesujący temat. Mam jednak pytanie:
Jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną?
- Nie mam pojęcia - odpowiedział manager po chwili zastanowienia.
Na to dziewczynka:
- Czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat zwykłego gówna przekracza pańskie możliwości?
dałam w trójce 46-49a w kolejnej 47-49
zobaczymy

Project Manager usiadł w samolocie obok małej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę którą czytała i powiedziała:
- Ok. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać?
Manager na to :
- Może o logistyce?
- OK - odpowiedziała - to bardzo interesujący temat. Mam jednak pytanie:
Jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną?
- Nie mam pojęcia - odpowiedział manager po chwili zastanowienia.
Na to dziewczynka:
- Czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat zwykłego gówna przekracza pańskie możliwości?
nok66 ja jestem za..ale Pan utworzył nawet debate na ten temat dziś na forum
ostatnie 7 losowan
------
http://www.iv.pl/images/75725514309417304303.jpg
----

------
http://www.iv.pl/images/75725514309417304303.jpg
----

Bella jeżeli chodzi o liczby z końcówką 9 to ja dałbym moze takie coś do rozpisu:19,59
flirtowanie to pewnego rodzaju typowanie z mapy
dzisiaj ta jutro inna
a żadna nie chce wpaść
dzisiaj ta jutro inna

a żadna nie chce wpaść

nok66...to ja już z Tobą nie chcę flirtować jak dzisiaj ta jutro inna