Wpisy 36 605 – 36 704
28 grudnia 2008 19:22 → 29 grudnia 2008 18:17, 100 wpisów
Już myslałem, że nie zdążę ;) Hosiu, trochę mnie zaskoczyłaś, ale wiem, że właśnie te Twoje liczby mają coś w sobie. Chociaż aż 9 pokryło się z moimi: 49,54,55,65,50,12,29,34,77 oraz ulubione 20, ale dlatego, że ja lubię - Ty chyba też. Jeśli grać na parki,to chyba 55 i 77 ? Ciekawe jest też rozwiązanie 29,59 i 14,15 - to Twoje ;) No cóż jeszcze trochę do wysłania - myślimy. Pozdrawiam ;)
W skali całej Polski te 300 tys milionosów to jest mało.Jeśli jest 12 tys kolektur,to wychodzi 70 szt.na kolekturę(z całej puli 850 tys) u nas sporo poszło- kilkaset...
wysłane na 28 gru zakł. proste - testowanie różnych kombinacji z siódemką
1\ 14, 33, 43, 46, 49, 61, 62, 63, 70
2\ 21, 26, 46, 49, 51, 54, 58, 68, 77
3\ 29, 42, 43, 54, 58, 59, 60
4\ 14, 42, 43, 44, 51, 63, 80
5\ 21, 30, 33, 54, 58, 77, 78
6\ 33, 54, 58, 68
7\ 35, 42, 43, 49
8\ 21, 26, 34, 49
9\ 21, 78
10\ 42, 78
11\ 21, 42
założenia: odzyskać stawkę + co łaska.
1\ 14, 33, 43, 46, 49, 61, 62, 63, 70
2\ 21, 26, 46, 49, 51, 54, 58, 68, 77
3\ 29, 42, 43, 54, 58, 59, 60
4\ 14, 42, 43, 44, 51, 63, 80
5\ 21, 30, 33, 54, 58, 77, 78
6\ 33, 54, 58, 68
7\ 35, 42, 43, 49
8\ 21, 26, 34, 49
9\ 21, 78
10\ 42, 78
11\ 21, 42
założenia: odzyskać stawkę + co łaska.
2,7,9,14,74,77,80 tu minimum 3-ka powinna dzisjaj byc
kto jest najtańszą prostytutką?
TS. Bo za 2 złote masz 6 numerków i jeszcze Ci ciągną końcówkę. :)
TS. Bo za 2 złote masz 6 numerków i jeszcze Ci ciągną końcówkę. :)
dzis bylo dobrze 4/5 Pozdrawiam wszystkich
Gratuluje Hosiu:) Świetny typ:)
ziuta1981krk Grautuluje:)) następnym razem podziel się numerkami.
Z tych 6 liczb co podalem tylko jedna 10 wyszla,ai tak sie ciesze ze wogole cos wyszlo wiec do konca roku powinno wyjsc wszystkie pozostale 5 liczb .pozdrawiam
Dziękuję Wszystkim za gratulki. To były trójki specjalnie dla Zuzy, ale jak znam życie pewnie nimi nie zagrała. OPA też kiedyś wysłałam. Niestety z jednodniowym wyprzedzeniem ale za to później wpadały przez trzy dni pod rząd ;)
Hosia niestety w niedziele kolekture mam czynna do 12 :( . Jeszcze raz Gratuluje i czekam na typy na jutro:)
Bingo Bella . Przejrzałaś mnie. Hosia to właśnie zdrobnienie od Hossy. Rozmawiałam o tym parę dni temu z Christo ;)
Jutro też wyślę parę trójeczek Tylko błagam nie pokładajcie we mnie za wielkich nadziei i nie zapominajcie że niedawno na 20 liczb trafiłam.....jedną ;D
Tomnitas sorki ale klikałam cały wieczór z Kogucikiem i nie zauważyłam Twojego wpisu. Obiecuję poprawę ;)
Dobranoc wszystkim. Dobrze że te Święta już za nami. To były chyba najsmutniejsze Święta w moim życiu.
Dobranoc wszystkim. Dobrze że te Święta już za nami. To były chyba najsmutniejsze Święta w moim życiu.
Nareszcie 10/10 w Multi Lotku Plus Brawo i gratulacje!
wiem że do sylwestra jeszcze trochę zostało,ale obiecuję sobie ograniczyć grę do minimum gdyż w roku 2008 nie trafiłem 5/5,nawet na hybił-trafił nic większego nie miałem a próbowałem różne kombinacje[7,9,10 liczb]nie wiem czym to jest podyktowane:moim pechem czy np.sterowaniem losowaniami. mam dość wydawania całkiem niemałych pieniędzy.ostatnia szansa w moim wypadku to los milionos[mam 3 losy]jeżeli i tam nici to obiecuje wydawać nie więcej niż 10 zł/mc wychodzi 1 zakład na tydzień...to tyle
Ciekawe za jaką stawkę ktoś zagrał na multilotka plus i trafił 10/10. Byłyby jaja jakby zagrał na maxxxxa i padłoby 25mln.
W normalnym multilotku też 10/10 :) W końcu ktoś się zabrał za TS.
banda zlodziei, dzisiaj gram po raz ostatni za 150 na 80 i 66 jak nie wpadnie to wale ten caly ts
WITAM!BRAZIL-JA DZIŚ NA TWOJM MIEJSCU NIE STAWIAŁ NA 66 I 80.ALE TO TWOJA DECYZJA!A ŻE SAM GRACZEM JESTEM TO WIEM ŻE ZAGRASZ TAK JAK PODAŁEŚ ZATEM POWODZENIA!!!!
BRAZIL nie mozna tak postepowac bo tacy co przestaja walczyc o odzysk sa nalepsza pozywka dla TS.Nie rezygnuj zagraj az do skutku,nawet bez zysku ale na odzysk kapitalu,nie poddawaj sie ta 80 juz na dniach sie pojawi i wtedy bedziesz zalowal,zaczoles troche z grobej rury,liczac na szybki zarobek jak widzisz to kosztuje wiec pomalutku zrob kalkulacje i graj na mniejszy zysk ale odbierz to co im pozyczyles,bo za pozyczke musza zaplacic procent malutki ale jednak,wiec nie daroj im tylko do boju.Pozdrawiam i zycze sukcesu.
wiem wiem, ale wlasnie tak gram ze wyczekuje i w koncu uderzam grubiej, wiec dzisiaj licze ze wyjdzie w koncu a jak nie....... pewnie jutro znowu zagram
Drogi Pasko, w tabeli wygranych napisałeś, że szacunkowa ilość zakładów na multi lotka z plusem wyniosła 2.414.958 zakładów, podczas gdy na zwykłego multi 1.101.202 zakłady.
Obawiam się, ze nawet jak na szacunkowe obliczenia pomyłka jest niedopuszczalnie wysoka.
Wysokość wygranej nie świadczy o ilości zawartych zakładów. Może było by lepiej nie podawać tej informacji, skoro tak dalece mija się z prawdą.
Pozdrawiam.
Obawiam się, ze nawet jak na szacunkowe obliczenia pomyłka jest niedopuszczalnie wysoka.
Wysokość wygranej nie świadczy o ilości zawartych zakładów. Może było by lepiej nie podawać tej informacji, skoro tak dalece mija się z prawdą.
Pozdrawiam.
Hosiu - nic sie nie stało ;) walczymy dalej. Kogucik w jednym ma rację, nie wolno odpuszczać. Wczoraj po wielu losowaniach odpuściłem 10 i masz babo placek ;( Na dzisiaj zasiadam do liczb ( i tak je lubię ). Powodzenia wszystkim w dzisiejszym losowanku. Moje typy - pod wieczór. Pozdrawiam ;)
Informacja prosto ze strony lotto ML:
Olecko 2008-12-28 9/368 2 250 000.00
A CO DO TEJ WYGRANEJ W OLECKU TO PO NUMERZE KOLEKTURY TO NIEWIEM KTORA TO
Pragne wam szanowni kulkowicze napisac ze juz od 10 losowan suma liczb jest wieksza niz 810,5 i chyba czas na zmiane i tu widze wygrana wprawdzie kurs 1,85 ale kasa pewna i jak by cos nie poszlo jak potrzeba to w najblizszym czasie sie wroci,warto w to uderzyc.Polecam rowniez losowania FORTUNY 9/49 kurs 4 wiec prosze przegladnac losowanka i wyciagnac wnioski jak spojrzycie na liczby same wnioski sie nasuna,podpowiem tylko ze 10 prog na liczbe w multi to 271 zeta natomiast w Fortunie to 77 zeta przy wiadomym zysku zakladanym zawsze przeze mnie.Zycze powodzenia.Pozdrawiam
W OLECKU TRAFIONA W ML Z PLUSEM W KOLEKTURZE NA STACJI PALIW "ORLEN"
HOSIU GRATULUJĘ WYGRANEJ OBY TAK DALEJ I NAJLEPIEJ CODZIENNIE.JA TO ROBIĘ WOLNE OD ML.
WITAM
CZY MOZE MI KTOS NAPISAC ILE JEST KABINACJI 5/10
Z GORY DZIEKUJE I POZDRAWIAM
CZY MOZE MI KTOS NAPISAC ILE JEST KABINACJI 5/10
Z GORY DZIEKUJE I POZDRAWIAM
Do Hosia:
dlaczego to były najsmutniejsze Święta?
a nad typowaniem posiedzę i za jakąś godzinę napiszę. szkoda że o ten 1 dałem za mało. a miałem do wyboru 55 lub 65. wypadło 56 :)
dlaczego to były najsmutniejsze Święta?
a nad typowaniem posiedzę i za jakąś godzinę napiszę. szkoda że o ten 1 dałem za mało. a miałem do wyboru 55 lub 65. wypadło 56 :)
Czasem mam wrażenie, że przed losowaniem ktoś czyta nasze przemyślenia i odpowiednio dobiera liczby.
Bardzo często zdarza się, że te liczby, które typujecie są o 1 od tych, które wypadają. A może to tylko przypadek...
Na dziś wysyłam: 49, 64 i 72
Chodzą mi jeszcze po głowie: 12,36,41
A może zrobić z tego piątkę?
Bardzo często zdarza się, że te liczby, które typujecie są o 1 od tych, które wypadają. A może to tylko przypadek...
Na dziś wysyłam: 49, 64 i 72
Chodzą mi jeszcze po głowie: 12,36,41
A może zrobić z tego piątkę?
Witam Cię Ricom.
Ricom,Dobre masz wrażenie,nie wydaje Ci sie,a tak jest.
Pewnie,że czytają i biorą z typowań liczby na które się naj mniej stawia.
Dlatego przy moich typowaniach nie biorę pod wzgląd tych typowań co kulkowicze wytypowali.
Przypomnijcie sobie jak było z liczbą 52.?No w końcu wpadła,ale po ilu dniach./
Tak samo jest teraz z 1 i 80 tką.
Pewnie niedługo wpadnie ale po ilu losowań.
Ostatnio była wylosowana w dniu 07.12.08r.
Ja mam swoje 35 liczb i na nie gram ,
i od reguły nie odstępuję i na tym bardzo dobrze wychodzę co i Tobie życzę.
Powodzenia i pozdrawiam.
Ricom,Dobre masz wrażenie,nie wydaje Ci sie,a tak jest.
Pewnie,że czytają i biorą z typowań liczby na które się naj mniej stawia.
Dlatego przy moich typowaniach nie biorę pod wzgląd tych typowań co kulkowicze wytypowali.
Przypomnijcie sobie jak było z liczbą 52.?No w końcu wpadła,ale po ilu dniach./
Tak samo jest teraz z 1 i 80 tką.
Pewnie niedługo wpadnie ale po ilu losowań.
Ostatnio była wylosowana w dniu 07.12.08r.
Ja mam swoje 35 liczb i na nie gram ,
i od reguły nie odstępuję i na tym bardzo dobrze wychodzę co i Tobie życzę.
Powodzenia i pozdrawiam.
hej grom.jestem tuy nowy.mam pytanko jak wyglada obstawienie w fortunie 20z 80.tak jak w lotku wypisujemy 10liczb i puszcz\amy za 2zl np.dzieki
Witam.
Filemon,przykro Mi,że nie mogę Ci pomóc,bo nie gram w Fortunie.
Gram wyłącznie w Multi lotka i mi to wystarcza.
Tutaj musisz zgłośić się do najlepszego eksperta w tych grach jakim jest niewąpliwie Kogucik 19.
Jedynie On może Ci pomóc.
Pozdrawiam.
Filemon,przykro Mi,że nie mogę Ci pomóc,bo nie gram w Fortunie.
Gram wyłącznie w Multi lotka i mi to wystarcza.
Tutaj musisz zgłośić się do najlepszego eksperta w tych grach jakim jest niewąpliwie Kogucik 19.
Jedynie On może Ci pomóc.
Pozdrawiam.
moga sobie czytac to i tak nie ma znaczenia, ludzie pomyslcie troche przeciez oni maja wszystko w komputerze i wiedza jakie liczby zostaly wyslane co ma do tego co sie pisze na forum
Witam,brazil.
Pewnie,że mają wszystkie liczby w głównym komputerze.
To dlaczego nie padają liczby, które są najwięcej obstawiane.
Mój drogi ,ty wiesz swoje a ja swoje.
Ja na wygrane nie narzekam a nie wiem jak Ty./
Powiedz mi tylko w jakim celu utworzono tą stronkę.?
pozdrawiam.
Pewnie,że mają wszystkie liczby w głównym komputerze.
To dlaczego nie padają liczby, które są najwięcej obstawiane.
Mój drogi ,ty wiesz swoje a ja swoje.
Ja na wygrane nie narzekam a nie wiem jak Ty./
Powiedz mi tylko w jakim celu utworzono tą stronkę.?
pozdrawiam.
Witaj Grom
Skoro tak wygrywasz to podaj typy na dzisiaj i zobaczmy.
Skoro tak wygrywasz to podaj typy na dzisiaj i zobaczmy.
pindolina.
Miałem na myśli , po co są te typowania.
Chyba nie po to by było wesoło.?
pozdrawiam.
Miałem na myśli , po co są te typowania.
Chyba nie po to by było wesoło.?
pozdrawiam.
filemon 27
www.efortuna.pl
duzo sam sie dowiesz ci i jak.
www.efortuna.pl
duzo sam sie dowiesz ci i jak.
Grom po to są typowania , żeby podzielić się liczbami z innymi.
Tomek 1804 ma racje, że skoro wygrywasz to podaj typy innym zobaczymy jakie masz pokrycie i czy szczytujesz w Lotto.
Tomek 1804 ma racje, że skoro wygrywasz to podaj typy innym zobaczymy jakie masz pokrycie i czy szczytujesz w Lotto.
o czym wy gadacie przeciez nie losuje komputer tylko maszyna losujaca ktora podlega prawom fizyki i ts nia nie manipuluje, co z tego ze komputer wie przed losowaniem? co z tego ze podajecie tu typowania. to nie ma zadnego znaczenia
Tomek.
Dlaczego już nie podaję typów na czacie, to bardzo jasno opisał to Kogucik 19.
To po pierwsze.
A po drugie mogę Ci podać po 5 Stycznia ,bo dopiero wtedy zaczynam grac.
Myślę,że wszystkim wiadomo,że nie gram od 25- do 5 go. każdego miesiąca.
Podaje tylko typy tym co mają Moje GG.
Ale możesz spróbować zagrac na oto takie liczby.
11,13,15,75,
Ale tak jak mówię ,możesz spróbowac.
Takie powinny paść.
1 i 80 padną albo dzisiaj albo 31 go.
Pozdrawiam.
P.S.
Jak już będe w grze to tak jak Ci powiedziałem moŋę CI podać coś konkretnego.
Dlaczego już nie podaję typów na czacie, to bardzo jasno opisał to Kogucik 19.
To po pierwsze.
A po drugie mogę Ci podać po 5 Stycznia ,bo dopiero wtedy zaczynam grac.
Myślę,że wszystkim wiadomo,że nie gram od 25- do 5 go. każdego miesiąca.
Podaje tylko typy tym co mają Moje GG.
Ale możesz spróbować zagrac na oto takie liczby.
11,13,15,75,
Ale tak jak mówię ,możesz spróbowac.
Takie powinny paść.
1 i 80 padną albo dzisiaj albo 31 go.
Pozdrawiam.
P.S.
Jak już będe w grze to tak jak Ci powiedziałem moŋę CI podać coś konkretnego.
Momencik kochani właśnie wpadłam do domu . Dajcie złapać oddech, napić się kawki i pomyśleć bo dostanę czkawki jak to mówi Christo :). Typy podam przed 16
przykład na to miał miejsce we wczorajszym losowaniu (10/10 z +) ts we wczorajszym losowaniu wypłacił koło 300% wpłaconych na nie pieniedzy
Fakt, mają dokładne statystki ile jest skreśleń na konkretne liczby.
Jeśli 50 000 ludzi zagra na 80 to wypadnie 79, żeby "tak byłem blisko, zagram jeszcze raz" i ludzie grają, a ts zarabia.
Każde oszustwo kiedyś wyjdzie. To tylko kwestia czasu.
Jeśli 50 000 ludzi zagra na 80 to wypadnie 79, żeby "tak byłem blisko, zagram jeszcze raz" i ludzie grają, a ts zarabia.
Każde oszustwo kiedyś wyjdzie. To tylko kwestia czasu.
brazil.
Majster.
Przy Waszym toku myślenia,wcale sie nie dziwię ,że Macie mizerne osiągnięcia co do wygranych.
Oby tak dalej,a nie starczy Wam nawet na oddanie kuponu za 2.50zł.
Pozdrawiam i życzę innego poglądu w Nowym Roku.
P.S.
powiem jak kiedyś Maksiu tu powiedział,że Ja tez nie muszę udowadniać swoich wygranych.Zawsze znajdzie się Ktoś ze swoim ALe.?>
Majster.
Przy Waszym toku myślenia,wcale sie nie dziwię ,że Macie mizerne osiągnięcia co do wygranych.
Oby tak dalej,a nie starczy Wam nawet na oddanie kuponu za 2.50zł.
Pozdrawiam i życzę innego poglądu w Nowym Roku.
P.S.
powiem jak kiedyś Maksiu tu powiedział,że Ja tez nie muszę udowadniać swoich wygranych.Zawsze znajdzie się Ktoś ze swoim ALe.?>
Grom
Nie interesuja mnie twoje wygrane, krytukuje tylko spekulacje ze kule z maszyny wyciąga sierotka marysia która wie co ma wyciagac aby oszukac biednych graczy
Nie interesuja mnie twoje wygrane, krytukuje tylko spekulacje ze kule z maszyny wyciąga sierotka marysia która wie co ma wyciagac aby oszukac biednych graczy
Majster , brazil wiecie kiedy Grom wygrywa , każdego miesiąca od 25 do 5 bo wtedy nie gra .
He he teraz to mu pindolina pojechałaś. Ale myślę że to forum nie jest po to żeby się wyzywać i kłócić oraz naśmiewać lecz po to, aby sobie pomagać w wygrywaniu.
pindolina.
Za młodym jesteś tu czatownikiem,żeby cokolwiek tu zrozumiec.
Więc wybacz,że nie będę dyskutował z Kims/,co nie ma zielonego pojęcia o liczbach.
Ależycze CI dobrych ściągawek to może wtedy coś wygrasz w co bardzo wątpie.
Ale mimo to życzę powodzenia.
I ne krytykuj Kogos gdzie nie jestes lepszy od Niego.
Za młodym jesteś tu czatownikiem,żeby cokolwiek tu zrozumiec.
Więc wybacz,że nie będę dyskutował z Kims/,co nie ma zielonego pojęcia o liczbach.
Ależycze CI dobrych ściągawek to może wtedy coś wygrasz w co bardzo wątpie.
Ale mimo to życzę powodzenia.
I ne krytykuj Kogos gdzie nie jestes lepszy od Niego.
Grom a skąd wiesz, że nie jestem lepsza od Ciebie a co znasz mnie?
Tomek masz racje ale Grom niech da jakiś dowód , że wygrywa a nie sie przechwala
jak wygrywa jego sprawa, ja mowilem o tym ze nic im nie da czytanie tego forum bo i tak wszytko maja w systemie wiec po co mieliby to czytac
pindolina.
Gdybyś była na bieżąco, to byś się głupio nie wyśmiewała,że wygrywam ,wtedy gdy nie gram.
Takie coś może stwierdzić jedynie nowicjusz.
Widzę,że potrzebujesz kasy i chcesz za wszelką cenę jak najszybciej wygrać.
No niestety tu Cie rozczaruję,nici z wygranych,
Ale jesteś takim typkiem Moja droga,że i tak się nie przyznasz.
Wchodzisz nie wiadomo z kąd i snujesz teorie wyssane z palca po to,by były znowu kłótnie.
Ja w to nie dam sie wciągnąć.
A jak Cię znam, to jutro będzie znowu nowy nik.
Gdybyś była na bieżąco, to byś się głupio nie wyśmiewała,że wygrywam ,wtedy gdy nie gram.
Takie coś może stwierdzić jedynie nowicjusz.
Widzę,że potrzebujesz kasy i chcesz za wszelką cenę jak najszybciej wygrać.
No niestety tu Cie rozczaruję,nici z wygranych,
Ale jesteś takim typkiem Moja droga,że i tak się nie przyznasz.
Wchodzisz nie wiadomo z kąd i snujesz teorie wyssane z palca po to,by były znowu kłótnie.
Ja w to nie dam sie wciągnąć.
A jak Cię znam, to jutro będzie znowu nowy nik.
Witam!
filemon27
proszę podaj swoje gg jeśli możesz.
filemon27
proszę podaj swoje gg jeśli możesz.
Grom a ty nie chcesz wygrac? Jak byś nie chciał to byś nie grał. A chyba stronka ta służy do podawania typowań a nie do snucia teorii, że prezes Lotto siedzi i czyta co ty myslisz i jak typujesz, skoro tak sądzisz to po co tutaj wchodzisz?
Do GROM
Napisz do mnie na gg pod numer 9618561 lub maila tomplu2@o2.pl bo chciałem pogadać poza forum.
Napisz do mnie na gg pod numer 9618561 lub maila tomplu2@o2.pl bo chciałem pogadać poza forum.
pindolina.
W porównaniu do CIebie i różnica jaka Nas dziei , to ta,że Ja gram i wygrywam.
Po to tu jestem na tym czacie.
Ty natomiast jesteś nowicjuszem i żółtodziobem,więc nie dyskutujmy więcej.
Gdybyś sie trochę oriętowała,to byś wiedziała tak jak wszyscy tu wiedzą,że w tym czasie co z niego się tak śmiałas ,nię gram.
I konkretną grę zaczynam od 5 go.,i nie ma tu nic śmiesznego.
Pozdrawiam Cię i czep się kogoś innego.
W porównaniu do CIebie i różnica jaka Nas dziei , to ta,że Ja gram i wygrywam.
Po to tu jestem na tym czacie.
Ty natomiast jesteś nowicjuszem i żółtodziobem,więc nie dyskutujmy więcej.
Gdybyś sie trochę oriętowała,to byś wiedziała tak jak wszyscy tu wiedzą,że w tym czasie co z niego się tak śmiałas ,nię gram.
I konkretną grę zaczynam od 5 go.,i nie ma tu nic śmiesznego.
Pozdrawiam Cię i czep się kogoś innego.
FLEMON tak samo podajesz liczby ale jak chcesz obstawiac 1 liczbe to tipsport lub betako kurs maja o 0,2 wyzszy wiec sie oplaca tam puscis nie bylo mnie robie bigosik i wybaczcie ale czas w kuchni i nie tylko czas mnie goni.Zagladnij na www.efortuna.pl
Pozdrawiam
Pozdrawiam
dziś 80 na 98% 1 na 75% 66 na 60%
Typuję z tych liczb:
1,3,5,9,10,11,14,17,19,20,21,23,24,26,36
,37,40,41,50,51,61,70,74,80
Zaraz podam szczegóły
Typuję z tych liczb:
1,3,5,9,10,11,14,17,19,20,21,23,24,26,36
,37,40,41,50,51,61,70,74,80
Zaraz podam szczegóły
Na przykład coś takiego:
9,10
23,36
10,74
20,50,80
9,41,80
9,10,70
14,51,61
9,10,40,70
9,10,41,70
40,70,41,61
10,19,20,21,51,54,57,69,70,80
życzę Wszystkim powodzenia
Dziś padła pierwsza 10 z PLUSEM w ML w Olecku,ciekawe w jaki sposób było typowane...ale jaja
A co myslicie o najdłuzej niewychodzacej czworce:13,30,52,62-juz 4255 losowan?puszcze w fortunie i piateczke tez z glownej strony:
14,17,28,53,59
14,17,28,53,59
gdzie jest regulamin dotyczacy gier liczbowych TS.. szukam i nic
FLENEMON w fortunie max mozesz odstawic 6 liczb z kursem 5000 stawke okreslasz sam .Pozdrawiam.
Jest jeszcze jedna gra pod nazwa FORTUNA 20/80 i tam mozesz obstawic 8 liczb z kursem 150.000.Pamietaj ze w kazdym przypadku musisz trafic wszystkie liczby bo grasz zakladem prostym.Pozdrawiam.
Opa - gracz sam skreślił swoje liczby. Wydaje mi się, że szczęście to i tak podstawa gier losowych. Dlatego wszystkim i oczywiście sobie życzę jego. Buziaki.
typer szostek: w dziale "Gry liczbowe" jest opis poszczególnych gier totalizatora, a na dole każdej z nich są również linki do pełnych regulaminów gier ze strony lotto.pl
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Opa to chyba gdzieś nie daleko ciebie ta 10/10 z plusem padła? Ale to aż dziwne że po tak długim czasie pierwsza!!!mam znajomka który jak wysyła 10 to zawsze z plusem razy stawka 10 za 50 zł to by sie ucieszył jak by trafi była by to najwysza wygrana w totalizatorze ! Może dziś ja? bo wysłałem tez z plusem kuzwa ale tylko 1 z 3 Pozdrawiam!!!
Nigdy nie ogladam losowania w polsacie ale dziś obejrze ciekawi mnie pewnie na chybił trafił ja jeśli wygrywam coś w multi wiekszego to było to zawsze na chybił 4 razy miałem odkąt jest multi 8/10 i zawsze na chybił trafił