Wpisy 3 659 901 – 3 660 000
26 września 2019 16:12 → 26 września 2019 19:33, 100 wpisów
3 659 876. Myvictory dziekuje ale niemoge zamieszkać u CIEBIE, ja musze znależć gdzies tu u siebie prace blisko domu, to nic by niezmieniło ze bym gdzies wyjechał jas musze tu gdzies pracowac, mam chora mame z która mieszkam i musze tez sie nia opiekować ,jak bym był sam i sie lepiej czół to zapewne bym soie gdzies ruszył w jakis inny rejon polskli za praca jak piszecie ze tam u was jest praca, ale niemoge,z przyczyn wiadomychj niemam rodziny tutaj zadnej juz , wszystko siedzi za granicami polski, tam jest teraz ich ojczyzna, juz nie polska, kraj obłudy i wyzysku, oni maja w d... ten kraj i te rzady, ja niestety musze tu życ,, ja sie staram szukam pracy,niesiedze darmo, ale jak narazie w tym temacie to jest tabu, mam nadzieje ze w koncu gdzies sie zatrudnie i bede mógł tak pracować jak kiedys, pracowałem, i zaczne dalej zarabiać jak było kiedys, nie jestem jakims tam leniem ,nierobem i ze niechce mi sie pracować , bo chce pracować pomimo moich tez i przeciwskazan od lekarzy,ktos tu pisał o budowie, nie moge pracowac na budowie, raz ze sie natym nieznam , a drugie ze jest to praca przewaznie na wysokosciachi w zapyleniu, a ja jako astmatyk niemoge pracować w takich warunkach chocbym i chciał dobra uciekamn musze isc cos kupic do chleba, narazie wszystkim ,i dziekuje za mile słowa w moja strone
Ktoś ma liczby z dzisiejszego wieczornego losowania. Chętnie poznam.
3 659 900. Wojtt nie poddaje sie i dzieki, dlatego tez i gram w gry aby sobie poprawic jakoś swoj byt, i miec na podstawowe zeczy, jeasli narazie niemoge gdzies sie załapać do pracy, narazie to sa słabe zyski ale zawsze jakiś tam grosz wpadnie i tak gra sie wkólko, anóż widelec kiedys usmiechnie sie to szczescie domnie i wygram tyle abym niemusiaół sie do ostatnich swojich dni martwic o jedzenie i o pieniadze,narazie z tym walcze a i jak długoi tego niewiem ale zawsze tez powtarzam niemoze byc juz gorzej jak jest teraz by niemogło być lepiej,zawsze trzeba miec nadzieje ze coś szie zmieni na lepsze i grunt to sie niepoddawać i ja to tez robie a co do pracy to w domu jest zawsze terz duzo pracy i człowiek sie nienud\zi , tylko ze za to nikt CI nieplaci i w tym jest problem, aleniema tego złego co by na dobre niewyszło
narazie wszystkim
3 659 902. krzys225 2019-09-26 (16:13) Pyrlandia
Ktoś ma liczby z dzisiejszego wieczornego losowania. Chętnie poznam
tez jestem za tym chetnie poznam liczby które wejda dzisiejszego wieczora w mini lotka i multika
3 659 902. krzys225 2019-09-26 (16:13) Pyrlandia
Ktoś ma liczby z dzisiejszego wieczornego losowania. Chętnie poznam
tez jestem za tym chetnie poznam liczby które wejda dzisiejszego wieczora w mini lotka i multika
3 659 908. jacunn szału niema to prawda ,umnie tez tylko 3/7 dzisiaj kreslone w ostatniej chwili na kilka sekund przed losowaniem i na pałe z kosmosuale wazne ze coś sie trafiło anie tylko z kieszeni
,,Wyślij mi te pieniążki na blika a będę pisać'' Dziewczyna mi napisała.
Co zrobić.
500+ dla przedsiębiorców dla nas dajcie bezrobotnych Prezesie co mówi.
Napisz:
Sp... . oszustko.
Sp... . oszustko.
A teraz rzadko są normalne.
Q!. Już obiecują... 14 emeryturę.
PiS 50%
Wn ponoc mieli zabrac powaga a zartem choc z nim wiesz jak jest ze ze pan rydzyk w potrzebie będą moherki kopery z pocałowaniem reki emerty dawac
Mewa to nie korea,kazdy moze dawac gdzie chce.Jedni dawają na Tadeusza inni na Adama z czerskiej
Jacun lub na nowe auto dla tego Sebastiana co puknol szydlo a kase dostala żona tego co założyl zbiorke
Kedzior ja tez bym chciał trafić na takiego bezdomnego by mi dal 100000 zl z tym że niech żyje jak najluzej
Pewnie moherki tadziowi uwierzyly z tym stasiem i do dzis sie za niego modlą
3 659 929. Mewa
I to wszystko zgodne z prawem
Jeden przejdzie przez czerwone swiatło i dostanie 200 zl mandatu inny przejedzie staruszke na pasach bez przeglądu i bez prawka i chodzi sobie dalej
Takie czasy ,równi i rowniejsi
I to wszystko zgodne z prawem
Jeden przejdzie przez czerwone swiatło i dostanie 200 zl mandatu inny przejedzie staruszke na pasach bez przeglądu i bez prawka i chodzi sobie dalej
Takie czasy ,równi i rowniejsi
3 659 932
Chodzi sobie dalej bo babci nie zmierzyli prędkości z jaką weszła na przejście dla pieszych
Chodzi sobie dalej bo babci nie zmierzyli prędkości z jaką weszła na przejście dla pieszych
3 659 939. golanonim 2019-09-26 (17:34)
Podobna biegła niczym Carl Lewis
Podobna biegła niczym Carl Lewis
Ten co kierował miał za wolny samochód i nie zdążył wyhamować
ta tak jak np zapisy z monitoringu wypadku broszki , wzięły się i zniszczyły
2/2: 27,36 - 158 losowań
3 659 945
O to jest temat dla fizjologów
Widocznie nie miały potrzeby
O to jest temat dla fizjologów
Widocznie nie miały potrzeby
Ile dzisiaj Polska ?
Zakłady
Kto trafi to piwo.
3-0
Albo kto trafi to hm ...
Unia 1-1 Piast
Dawać wynik spotkania Polski. A może Pasko wejdę w kontakt dla zwycięzców kupon Lotto Plus ?
Krzysztof c ty lepiej pracy szukaj
sherlokmarysia zagrał(a) za 4 zł w typowaniach keno na los. nr 843349 i wygrał(a) 250 zł
100 baniek Bolek obiecał dawno temu
Waldek masz dużego
Islandorka hej
Zb jestem w pracy mam wifi
Nie mam czasu
Wyzdrowialas
Mewa
2 27 36
Mewa mam na dzisiaj 3/3 2 27,36
I zagrane stawka 100