Wpisy 3 656 845 – 3 656 944
19 września 2019 09:28 → 19 września 2019 13:01, 100 wpisów
3 656 572. Pasko 2019-09-18 (14:23) Rzeszów
dla typujących Keno ... czy chcielibyście widzieć co kto typuje ? nie nie nie nie chce by ktoś widział moje w keno inne gry to co innego
dla typujących Keno ... czy chcielibyście widzieć co kto typuje ? nie nie nie nie chce by ktoś widział moje w keno inne gry to co innego
Witam wszystkich też widzę, że wczoraj coś trafiłem w Keno. Tylko nie wiem co i kiedy
pilnuj tego 13 17 36 tomi77
nieeeee
RANKING .:. 1. Faral40 (1500 zł) .:. 2. zbigniew g (1500 zł) feral nie dobijaj mie
Cześć
Jesli sie gra z losowania na losowanie ( gdy wyniki nie laguja ) to mozna sobie fajnie pograc w keno Wielu tu typuje czasami nawet 100 kuponow na jedno losowanie, to daje im wlasnie te wygrane. Tylko co z tego jak w realnym swiecie jest to nie do zrobienia Nawet jesli keno wejdzie online to male szanse ze da sie zmiescic w czasie typujac np 40 kuponow miedzy losowaniami. Dlatego typowanie tutaj w keno na wiele kuponow jest bez sensu bo nie odzwierciedla kompletnie rzeczywistosci.
Praca w symulatorze ferrari jazda w DTM i na 2021 RK zastępuje Vettela. Scenariusz byłby bardzo dobry zobaczymy ja to się ułozy. gościu dał
Dzień dobry ,Panie Pasko czy nagradza Pan jeszcze trafienia 6 w lotto w typowaniach ?
Zróbmy wszystko aby Robert został w F1 proszę !!!
Jakaś zbiórka może ? Cała Polska prawie 40 mln ludzi.
mig: jak najbardziej jest liga typujących. Trafienie 6/12 w Lotto praktycznie gwarantuje wygraną, chociaż w tym przypadku jest "nowicjuszka", która miała lepsze osiągnięcie trafiając 10000 zł w SS. Czyli w tej chwili masz drugie miejsce.
Pasko: Tego nie wiem, ale jak widze aplikacje do grania online od lotto na IOS'a to az sie wszystkiego odechciewa W przegladarce nie jest lepiej. No i lagi we wynikach keno czasami siegaja 3 losowania do tylu, oczywiscie sprawdzone na stronie lotto.
Orlen Orlen poczytaj chłopie, że problem jest !!!
Ja nie wiem czemu mi tak słabo w typowaniach idzie ?
Mewa 13 17 36 masz tu na 14stą
chyba się zwolnie z pracy co dziennie 1000 na plusie
Gdybys wczoraj przestal typic keno bys skonczyl na 1 miejscu zresztą nie 1 raz odkąd typimy keno
ciekawe czy jutro znowu 1000 mi dadzą
Wdzieliście wczoraj jak Chylewska była w studiu a potem pojawiła się na stadionie ?
technologia
Pasko kto jak typuje niech zostanie tajemnicą
Zbyszek zagram na 14:00 13,17,36 stawka x2 jak nic nie będzie to twoja wina będzie I masz mi oddać 5 złotych
Nie nie nie ujawnić keno inne gry to co innego
ja mam łoboki Zbigniew ma pewole niech się cieszy cieszynka z tych 1500 codziennie hm chyba codziennie
A ty całuj mnie .. KENO to taka głupia gra NIECH żyje Lotto kumulacja 12 Milionów
Forsami puszczasz lotto bo ja dumam czy lotto czy multi na 2 losowania
Idę zagram te co Zbyszek podał co 851 losowania nie wyszły 13,17,36 I tak dziś nie wyjdą 5 ziko w plecy
Forsami stawka 10 zagraj
Mewa mam Lotto z Plusem ważne losowanie na wiele lat ja to potrafie
Zbyszek zagram stawka 10 a potem będe żebrał o 10 groszy na zapałki to dziś nie wyjdzie dam skana jak zagram...
Ja na dziś w keno mam dość
zbigniew gdybys ujawnil swe pewole w keno co by sie dzialo 1500 kazdy oby pasko nie ujawnil typow
Zagrałem skan w profilu Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje I oczywiście kosy też u mnie żniwa trwają cały rok
I znając życie 10 złotych poszło w PZU ale wkońcu pracuje stać mnie Milionera
forsami a moze to ten dzien farta forsamiego..tylko 1 ale gdzie Lotto z pluszem
Mewa Lotto z Plusem ważne do 26 Września nie podaje do ziorania jak pewni Panowie W Keno
No kaskada w Nekli 1000 zł ktoś wziął... Ale kasy nie miała Genua więc musi poczekac
W miejscowości Skępe padła wygrana 310 030,20 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Brzoza padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Lublin padła wygrana 100 000,00 zł w grze Super Szansa
Leclerc i Verstapen walczą o 3 miejsce w F1 reszta wiadomo... Hami 1
A Kubica o co walczy ?
Polska Ukraina 3-0
Nic żadna dziewczyna nie chce być ze mną, smutne.
Krzysztof juz ci tyle razy pisano a ty dalej najwidoczniej tobie to pasi z rodzicami wiec się nie zdziwi tak ani pracy ani kobiety
forsami zagrał moimi ma skana 13,17,36
Krzysztof nie wprowadzaj w błąd z Ukraina jeszcze nie grali a moge przegrac 0-3
idę pa
witajcie
Po 53godzinach totalizator przelal mi łaskawie firse na konto bankowe
Akasa na konto gracza wpływa wcuagu sekundy
Mewa puknij się !!!
GP Singapuru 7 000 Robert Kubica !!!
3 656 932. krzysztof c wejdz na TP, i zobacz co mewa pisze o Tobie
TP ?
3 656 935. krzysztof c typowanie parkami.pl
?