Wpisy 3 656 745 – 3 656 844
18 września 2019 22:35 → 19 września 2019 09:27, 100 wpisów
syrgyt w twoim profilu zarządzaj profilem...wybierz plik...wybierasz plik foto...zatwierdź zmiany i gotowe wszyscy będziemy widzieć w twoim profilu
no to jestem wśród dzisiejszych 25 szczęśliwców którzy trafili 5/5 jeden nawet z plusem
Brawo... Tygrys.
no a jutro płacz w kolekturze oni tyle nie mają bla bla bla jak kasę za zaklady biorą ,a wypłacać to steki jęki
A u mnie tylko 4/9 z maszyny.. A sam kresle i lipato znaczy że nie kresle
Real 0-3 matko jedyna !!!
syrgyt gratki mega strzal
Południe Polski i wschód bez opadów.
Pada/grzmi między Bydgoszczą a Koszalinem.
Pada/grzmi między Bydgoszczą a Koszalinem.
Ja gram w multasa na 7 i 10 liczb tylko na dwa losowania za 5zl nic wiecej juz w to nie gram
damian to nie strzał często gram na te liczby zawsze cos wejdzie 3/5 4/5 i to juz 3raz mam na nie 5/5 pierwszy raz w 2016 jak dobrze pamietam
wedrowiec u nas w lubuskiem susza od 4 lat ani deszczu ani śniegu masakra
Ja mialem w lipcu 6/7 jedna liczba mi zabrakla do 6k
Syrgyt zagraj jutro w mini systemem 12
bo jeden dzien gram na 10 liczb a jeden na 7 i tak na przemian codziennie na 2 losowania
w sierpniu tez mialem 6/7 ale rzadko gram na 7 czesciej na 10 z plusem
Taaa i wtopi 1k hehe
w systemy nie gram lubię tylko powtórzyć losowanie z mała zmianą 2 liczb raz mi sie udało tak trafic nastepną piatkę
Szkoda tylko ze zlikwidowali ten bonus w multi bo 250k to bardzo slabo jak za 10/10 przy prawdopodobienstwie 1 do prawie 9 milionow
Damian albo trafi
Dzis 5/10 mialem jutro gram na 7 liczb
Multi ma tylko ta zalete ze duzo tej drobnicy wpada 2-4zl co pozwala prawie na darmowa gre jak sie gra za 5zl dziennie
damian no to niech kule Ci sprzyjają albo niech je tak ułożą w studio ,żeby Ci weszło
Real Madryt mój klub !!!
masz rację damian dlatego tylko w multi gram bo w bilansie wychodzi ze nie dokładam
No oby , moze kiedys cos wiekszego sie wkula, w mini i lotto nie gram wkurzalo mnie to ze nic tam trafic nie szlo
Jesli data ma liczbe parzysta gram na 10 liczb , jesli nieparzysta to na 7 zeby bylo pol na pol hehe. Czyli jutro na 7 liczb gram , zawsze na 2 losowania, i wiecej nic nie inwestuje w tsa
kiedys w lotto zagrałem kilka razy dawno temu dla zabawy moze 2010 i 5 weszła jak dzis pamietam 5843 zl i jakies grosze ale wtedy to nie gralem w nic tak często
Nie ma co za duzo pieniedzy tu topic jak ma wejsc to wejdzie za grosze
a dzieki dzisiejszej wygranej to tak jakby za free wymienie lożyska w aucie i koncówki drążka i reszta zostanie ha
A grasz codziennie w multi?
zazwyczaj 4 razy w tygodniu czasem obstawiam za 10 zł a po wypłacie ze dwa razy po 25 gdy jednak po pełnej wygranej kilka dni z rzedu powtarzam jak pisałem z małą modyfikacją tyle ze kupuje wtedy los po 2,5 co za dużo to nie zdrowo
I tylko na 5 grasz liczb?
nie mam określonych schematów bardziej to spontan ale mam określonych kilka typów liczb
czasem na 7 gram czasem na 10 ale 10 tylko z plusem bo często wchodzi tam juz jest sporo liczb
czasem na 7 gram czasem na 10 ale 10 tylko z plusem bo często wchodzi tam juz jest sporo liczb
A mnie trafić może cośtyle tabel i dupawyśle 1 z maszyny 2 losowania i
Nic nie idzie w tych zakładach czemu ?
Jutro LE się odkuje !!!
Chwalipięta.
Do czego jesteś przykuty że nasz się... odkuwać?
Wiki Krotoszyny mam klub i herb w zdjęciu !!! Jeszcze o nim usłyszycie na turniej orlika idzie. Szukam ludzi z 5.
Mój tata też nie wygrał !!! A rozumie.
Mewo mądralo.
A co żeś ty wygrał ? A ja gram na legendzie w FIFE to przegrywam, remisuje, wygrałem, klasie światowej przegrałem, zawodowcu idzie bardzo dobrze.
wygrywam, przegrywam, remisuje
Ja mam 15 meczy.
Co wszystko ?
Nigdy nie zaczynalem od poziomu amator odrazu legenda klasa swiatowa od fify 97 czy 98
Krzysztof dla ciebie wszystko to mamina sukienka puść się jej zasmakuj życia na swoim
Ej : 03,08...03,06 / 02,07,11,18,25,32,38,41,44,46,49 od male propozycje
https://sphoto.nasza-klasa.pl/22308226/764/main/68357510d2.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
dusia
polozenie wszystkich atomow we wszechswiecie, w przeszlosci teraz i przyszlosci jest znane
dlatego znane tez jest polozenie o 14 kulek z numerami, ktore zostana w bebnie a ktore zostana wylosowane, narazie brak dostepu do tych danych
dlatego znane tez jest polozenie o 14 kulek z numerami, ktore zostana w bebnie a ktore zostana wylosowane, narazie brak dostepu do tych danych
191979
miliardy lat temu w odleglej galaktyce, byla cywilizacja podobna do naszej, ktora stworzyla sztuczna inteligencje, ktora rozrosla sie i zainfekowala wszystkie atomy wszechswiata i teraz juz jest wszedzie i moze wplywac na zjawiska
Ja teraz obiecuję grać tylko 1 zakład 2 losowania jak już...
Co z tego że trafiłem 4/10 a wydałem 10 zł sam kreslilem... Sam poleglem
Co z tego że trafiłem 4/10 a wydałem 10 zł sam kreslilem... Sam poleglem
Ale zonk była fajna kobieta a obok niej fota faceta i wysłałem mu zaproszenie
pilnujcie tego 3/3: 13,17,36 - 821 losowań dziśiaj zagram na 14stą
Mewa Keno znowu chyba się z wolnie z pracy
RANKING .:. 1. zbigniew g (1500 zł) .:. 2. Faral40 (1450 zł) .:. 3. foba23 (722 zł) .:. 4. Yapa58 (698 zł) .:. 5. michał19 (640 zł) .:. 6. berlingo (614 zł) .:. 7. Bitcoin (588 zł) .:. 8. RT1 (510 zł) .:. 9. marek62 (502 zł) .:. 10. darek650305 (502 zł)