Wpisy 3 653 186 – 3 653 285
9 września 2019 22:14 → 10 września 2019 09:47, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 146 812,50 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Przed laty-znajomi z Politechniki Krakowskiej serwowali taki wynalazek
Jechało toto propanem-butanem,ale pić się dało
Jechało toto propanem-butanem,ale pić się dało
Slawek nie wiem ?wymyslam liczby i skreslam,ale zawsze tej jednej brakuje chociaz do tej czworki,prawie zawsze jedna obok jest tak jak dzisiaj
Nigdy nie gralem na 8 najwiecej na 7 mini ,zobacze co z tego wyjdzie,?czasami skreslam sobie tak na sucho z 8 ,9 i 10 kilka razy mial bym ta czeorke taka gra
Z mapek nigdy w zyciu nie korzystalem zawsze sam wymyslam liczby ,nie raz wysylam te same kilka dni
Cześć brawa za walkę, trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Czemu nie można typować liczb w keno oddzielone spacją, tylko trzeba jakieś przecinki wstawiać,jeżeli daję np.32 typy z generatora który nie wstawia mi przecinków to co,mam setki przecinków ręcznie wstawić?przecież to idiotyzm,powinna być dozwolona spacja i przecinki,tak jak to jest przy typowaniu dziesiątek w multi i by było dobrze,dopóki tego nie będzie to w to nie gram
Czy choć raz nie znajdzie się ktos komu nic nie będzie pasować nie będzie narzekac marudzic nie pasi to trudno pa
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 839 000
W miejscowości Łomża padła wysoka wygrana w zdrapce KOCHAM ZDRAPKI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
A mnie się podoba taką formądzięki Paskoczuje się jak za czasów kiedy chodziłem na maszyny i oglądałem jak grają
Pasko Licznik z numerami losowań nie pokazuje aktualne losowania w keno
Sam grałem rzadko bo wolałem wysłać Multi i trafić odpad czy 30 % zwrotu niż wtopic 30zł i nic maszyny by dają ale potem pozera
po keno zabawie nasuwa się konkluzja iż liczyć na wygraną to umysłu kontuzja
dzisiaj rano. Był błędny reset na 200 zł, który przywróciłem z powrotem na 500 zł ... również osoby, które zatypowały przed tym resetem z opóźnieniem zostały obciążone kosztem zakładu.
Witam. Pasko a zapisywanie stałych zakładów keno
Po co kopiować przepisywac
Po co kopiować przepisywac
Pasko chce zatypować po pierwszym zakładzie keno drugi I nie dam rady spacja nie schodzi mi w dół bym mogł zatypować kolejny czyli drugi itd itd zakład...
https://i.pinimg.com/originals/75/bf/37/75bf372b7fa3a461d3dd2992b6e6de49.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Zaraz będe zablokowana ale to są uroki ryzyka no nie emerytka 46
Keszmina stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
cha cha a miało być 15 minut , zrobiło się 40 min, obroniłem kasę 530 wynik po 40 minutach grając 1 zakładem na stawce 3-4 , typowanie z mapek ale trzeba się sprężać mało czasu , tojak blitz szachowy