Wpisy 3 652 407 – 3 652 506
8 września 2019 14:03 → 8 września 2019 17:23, 100 wpisów
0/3
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 2348959
Wylosowany numer to: 2348959
Typowania Super Szansy
Bronko wytypował(a) 0630059 - wygrana 10 złasiak wytypował(a) 9059759 - wygrana 10 zł
miki79 wytypował(a) 5633459 - wygrana 10 zł
lapiak wytypował(a) 1233759 - wygrana 10 zł
bolo11 wytypował(a) 7464759 - wygrana 10 zł
szorkop wytypował(a) 4615959 - wygrana 100 zł
Pokop wytypował(a) 2401159 - wygrana 10 zł
Okraskak wytypował(a) 9556259 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,06,09,11,15,16,17,18,19,20,24
noi sie zaczeło jest na kuponiku juz złapana pierwsza x4/10 jeszcze kupon wazny na 9 losowań i juz zaczyna zarabiać drobne kwoty ale jest
8,9, 59 paciorkow 1000 zl, nie ma to jak urodziny NMP
i wielu zobaczylo i uwierzylo
i wielu zobaczylo i uwierzylo
Co u Sebastiana
3 652 381. zbigniew g cieszy cie to ze sebastiana tu niema yadowolonz jesteđ ye sbastaian ma bana
Wie pisali o tym na internecie ze sebek dostał banana
Nie wiadomo juz jak w to dziadowstwo grac, kopletnie nic nie idzie trafic w nic
taka byla wola nieba, nie ma co sie przejmowac brakiem wygranej
jak trafic w mini
42 numery odrzuc 5 ostatnich i 5 rowno tydzien temu
zostaje ok 32 numery, wahadlo i masz
42 numery odrzuc 5 ostatnich i 5 rowno tydzien temu
zostaje ok 32 numery, wahadlo i masz
Tak tylko gdzie sa ci ludzie ktorzy w to trafiaja niby jak wszyscy narzekaja ze nic trafic nie idzie
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Jak trafie cóż kupię zegarek Casio
Jak będą odpadykupię pasek do zegarka
Jak będą odpadykupię pasek do zegarka
3 652 422. zbigniew g wiem że pisali otym na czacie ale to chyba nie jest nic do śmiechu ,każdego to może spotkać a ja słyszałem o tym ze jak ktoś bedzie sie z tego cieszył to on bedzie nastepny do bana
Zbigniew, jeśli kot jest zapchlony , to i cały dom , z właścicielem, też.Masz piękne zwroty grzecznościowe.Dobre wychowanie.
3 652 424. damian1983 2019-09-08 (14:17) Piła
graj tylko na swoich liczbach wybierz coś sobie z liczb i testuj je jak ja testuje, poszczególne numery i te które CI wejda złuż do kupy i cały czas nimi graj, to beda Twoje numery które pozwola Ci wygrywać w końcu coś troche i bedzie ja tak zbudowałem sobie pare układów którymi gram na przemian troche sam pokombinujesz i złozysz swójj układ którym bedziesz wygrywał ,niema stuprocentowego ukladu liczb który wygrywa co losowanie uwierz w swoje siły i graj nic sie niezałamuj ze dzisiasj czy teraz o 14 nie weszło , nie wyszło teraz wyjdzie pożźniej, ale wyjdzie,musisz być cierpliwy,
graj tylko na swoich liczbach wybierz coś sobie z liczb i testuj je jak ja testuje, poszczególne numery i te które CI wejda złuż do kupy i cały czas nimi graj, to beda Twoje numery które pozwola Ci wygrywać w końcu coś troche i bedzie ja tak zbudowałem sobie pare układów którymi gram na przemian troche sam pokombinujesz i złozysz swójj układ którym bedziesz wygrywał ,niema stuprocentowego ukladu liczb który wygrywa co losowanie uwierz w swoje siły i graj nic sie niezałamuj ze dzisiasj czy teraz o 14 nie weszło , nie wyszło teraz wyjdzie pożźniej, ale wyjdzie,musisz być cierpliwy,
Dusia, Keszmina, Arczibalik73, Wojtt, Krzys3355, pozdrówka
3 652 439. Szewczenko to jest prawda co do tego kotai domu
3 652 441. Szewczenko witaj ponownie
Wczoraj kupiłem 10 zdrapek szybkie 50.5 z przodu i 5 z tylu.Cud, każda wygrana.Az kolektorka była zdziwiona.2 razy bonus 50 zl , trzecia 50 zl, pozostałe po 2 zl.
Z tej paczki już nie kupię.Wczorsjszy dzień był wyjątkowy do gier.Dzisiaj nieźle. 7/9 na swoje i 6/6 te Z na swoje online.
Teraz mogę się wynadrzac, że nie zagrałem na stawce.
Szewczenko pokaz skany kuponow
Ja tam nie dowiarek jestem, wielu tu pisze ze bog wie ile wygrywa hehe
3 652 445. Szewczenko no to ładnie jak tak CI sie powiodło ja tam w zdrapki niewierze tylko w realne wygrane liczb które sam trafie, ale niemówie ze niemożna wygrać bo pewnie można tylko wszystko zależy od szczescia
A taki od tych nudziazy i nickow sebusi karolinki ptice gaworzacej dobrej sam na sam ze soba gaworzqcej cos na wieczór 17,25,28,33
Piła jest szczęśliwa do gier.Damian1983, wczoraj też były skany systemu 5/12 w Lotto.Nie będę się wygłupial.
Trzeba stąd znikać bo ktoś znów szuka zaczepki.Mewa, wykonczyles Sebastiana.Pan Bóg się Ci odplaci.
Jakie skany ?gdzie?Zaraz wyglupial poprostu pokaz ze trafiles i tyle
3 652 452. Mewa \ o jakich nudziarzach piszesz i o jakiej karolince,sebusi, bo ja nikogo takiego nieznam tu ze strony, znam tu jednego tylko sebastiana M którego tu akurat z nami teraz niema bo ma bana na czas nieokresłony z tego co mi wiadomo
Na FB jeszcze są.Ten z Piotrkowa, który trafił w EuroJackpot, też ma pokazać skan???
Artur, nie odpowiadajmy na zaczepki.Lepiej wejdź na FB i odczytaj tam wiadomości.
3 652 454. Szewczenko spokojnie niemusisz nigdzie z tond uciekać, nikt nikogo z tond niewygania, kto wykończył sebastian M nie bede mówił czy to mewa nie wiem ale moge sie tylko domyślać, widze ze mewa prubój nas sprowokować ale mnie to nierusza , i nieodpowiadam na głupoty tego typu
Dziękuję Arturze S.za zrozumienie.
Arczibalik73 ty nigdy nic nie wiesz a ze ma bana to prawidlowo ten ktos ma problemy raz jest dziewczyna raz chlopcem rozne nicki sam sama ze sobą nadawal/araz robi to raz tamto wiesz dzis sa szkoly z nauki robotyki domki pietrowe dla lalek czy cos innego z lego ten wpis Arczibalik73 nie wymaga referatu gdyz znikam a nie będę cofac czata miłego dnia paaa
Pytał głupi madrego: - Na co rozum zda się? Gdy jego mowa naprzykszala się-odparl:
- Na to się zda, według mego zdania, by nie odpowiadać na głupie pytania.
- Na to się zda, według mego zdania, by nie odpowiadać na głupie pytania.
Sorry za błąd w wyrazie naprzykszala się.
3 652 458. Szewczenko wysłałes mi coś na faceboka? nic niedostałem jeszcze niemam zadnej wiadomosci
nigdy niesłyszałem aby sebastian był dziewczyna i uzywał micku karolinka tutaj na czacie to po 1 sebastian zawsze używa nicków meskich nie żenskiich, a Twój nick jakiej jest płci żeńskiej czy meskiej bo mi sie MEWA kojazy z żenskim rodzajem,ja mam prawo niewiedziec o jakimś nowym nicku tu na czacie bo całymi dniami nie siedze tu na czacie, wiec kto tu jest kim, ja niewidze aby sebastian M miał jakieś problemy tutaj, poprostu dostał bana, jak kazdy tu moze dostac, nawet ja, ja niepisze żadnego referatów tylko krótkie wpisy,dlaczego nagle znikasz coś masz na sumieniu ze nagle uciekasz z czata czy CI nasze towarzystwo tu niepasuje teraz i to co piszemy, lepiej uciec z podkulonym ogonem i udać ze to go niedotyczy co?
nigdy niesłyszałem aby sebastian był dziewczyna i uzywał micku karolinka tutaj na czacie to po 1 sebastian zawsze używa nicków meskich nie żenskiich, a Twój nick jakiej jest płci żeńskiej czy meskiej bo mi sie MEWA kojazy z żenskim rodzajem,ja mam prawo niewiedziec o jakimś nowym nicku tu na czacie bo całymi dniami nie siedze tu na czacie, wiec kto tu jest kim, ja niewidze aby sebastian M miał jakieś problemy tutaj, poprostu dostał bana, jak kazdy tu moze dostac, nawet ja, ja niepisze żadnego referatów tylko krótkie wpisy,dlaczego nagle znikasz coś masz na sumieniu ze nagle uciekasz z czata czy CI nasze towarzystwo tu niepasuje teraz i to co piszemy, lepiej uciec z podkulonym ogonem i udać ze to go niedotyczy co?
szewczenko masz domnie moze @?
Szewczenko zwykle tak pisza i tlumacza sie ci ktorzy pisza ze wygrali a nic nie trafili tak naprawde, bo skanu nie chca pokazac.Amen
https://www.youtube.com/watch?v=sQGD-mpHx8w&list=RDsQGD-mpHx8w&start_radio=1
3 652 468. jot-23 witaj
3 652 466. damian1983 no nieraz tak bywa ze ktoś sie chwali jakimis trafieniami wiekszymi ,a niechce pokazac skanu tej wygranej poniewaz boji sie ze juz wiecej na tych liczbach nic nietrafi, i ja to rozumiem, tylko ze zamiast tego kuponun z wygrana moze pokazać powiedzmy skan wypłaty z tego losowaniaa niekoniecznie kuponu z numerami,ale tak jest jak jesti nic nato nieporadzimy niewierzymy do póki niezobaczymy
3 652 445
No naprawde cud bo w paczce tej zdrapki jest tylko jedno gwarantowane 50zl baśnie i mity
No naprawde cud bo w paczce tej zdrapki jest tylko jedno gwarantowane 50zl baśnie i mity
3 652 472. jacunn 2019-09-08 (16:09) Piniedzy nima i nie bedzie-V.R
Ja mialem dzis 4\9 skana nie dam bo sie wstydzę
noi dobrze niedawajza trafienie no ja mam 4/10 dzisiaj ten sam kupon co wczesniej na 10losowań
Ja mialem dzis 4\9 skana nie dam bo sie wstydzę
noi dobrze niedawajza trafienie no ja mam 4/10 dzisiaj ten sam kupon co wczesniej na 10losowań
Arczi ale ostatnio troche szczescia mam,dwa razy trafilem 3/6 w lotto i raz jak byla promocja 5/8,razem 78 zl i kilka razy po 2 zł
3 652 477. jacunn to wielkieoby tak dalej i wiecej CI tego ży7czę graj i wygrywa jak najwiecej
3 652 479. jacunn 2019-09-08 (16:21) Piniedzy nima i nie bedzie-V.R
wzajemnie
wzajemnie
3 652 435. tomi77 oby CI sie poszcześciło i abyś wygrał i kupił sobie wszystko to o czym tylko zamarzysz, a nie tylko pasek do zegarka, graj i wygrywaj jak najwiecej
3 652 482. johno witaj
proponuję typowanie do MM każdy chętny podaje po 1 liczbie ja typuję "13"
Po wypiciu pelikan zachciało misie Kasi jeszcze bardziejwięcej nie pije
prosze odemnie 6
Sorry mnie się miałobycchyba się w Niej zabujalem na maksajedności na wieczór?
3 652 495. johno to odemnie 39
tomi77 - 6
johno - 13
Mewa - 25
arczibalik73 - 39
jacunn - 73
dzięki za typy, może ktoś jeszcze dołączy?
johno - 13
Mewa - 25
arczibalik73 - 39
jacunn - 73
dzięki za typy, może ktoś jeszcze dołączy?
minuta pracy i mini znalezione wg przepisu wyzej
zacznie sie od 4,7
zacznie sie od 4,7
tomi77 - 6
johno - 13
Mewa - 25
arczibalik73 - 39
megamocny - 72
jacunn - 73
zobaczymy co z tego wejdzie
johno - 13
Mewa - 25