Wpisy 3 652 272 – 3 652 371
8 września 2019 00:01 → 8 września 2019 12:31, 100 wpisów
jakbym bral z maszyny to mniej by bylo, trzeba to sprawdzic
czlowiek vs maszyna, 2 graczy od jutra
czlowiek vs maszyna, 2 graczy od jutra
zaraz bedzie piona, ktora mialem grac cale lato zeby sie wzbogacic, ciekawe jaka to
136 losowan od 1 lipca do dzis, najlepsza piona
136 losowan od 1 lipca do dzis, najlepsza piona
36 pion co weszly 4 razy, wiecej ilosci nie ma , dobre i 2800 ziko
a taka 20,21,22,25,52 problem byl? 4 razy
wyszlo 89 pion 4 niektore 3 razy
tych 3 razy nie powinno pokazywac bo chcialem od 4 razy,
wyszlo 89 pion 4 niektore 3 razy
tych 3 razy nie powinno pokazywac bo chcialem od 4 razy,
Idę
Trzeba zobaczyć-co tam Panie w Polityce
Czy Chinole trzymają się mocno?
Trzeba zobaczyć-co tam Panie w Polityce
Czy Chinole trzymają się mocno?
Cześć oglądaliście film Horror na szosie ? Przed chwilą koło mojego domu ciężarówka przejechała znak ? A bo oglądałem właśnie film.
https://www.youtube.com/watch?v=MTJ6UfeAPF4&list=RDMTJ6UfeAPF4&start_radio=1#t=1
Pozdrawiam Wszystkich wieczorowo..........
Pozdrawiam Wszystkich wieczorowo..........
Miłego dnia, trzymajcie się, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Kumulacja Eurojackpot: 140 000 000 zł
mówią że tutaj są tacy co mają pusto w łepetynach lub nie poukładane
Lewy, proszę, bądź miły, nie prowokuj.
WitkaW niedzielę nie gramy ale warto się zastanowi nad wysłaniem 4 Multi
W Finlandii, w EuroJackpot zagrała spółdzielnia. Już druga główna wygrana tym sposobem.Mozna?.- Z mądrymi, można.U nas , w Polsce też zdarzają się mądrzy.Zachecam do gry zespołowej.Przykladem jest wczorajsza gra systemowa w Lotto, z lotto plus.4 osoby, system na 12.4 w Lotto i 5 w Lotto Plus na 12 liczb.Blogoslawionej niedzieli.
Tomi77.Wczoraj z online zapisałem 5 zakładów MM na chybika.Obstawilem wszystkie chybiki.Zagralem 5/5 na stawce.Weszly.W chybikach była tylko jedna liczba.Dlatego obstawiam chybiki.Podobnie było z lotto.Gdybysmy zagrali chybikami z online, nie weszlaby nawet jedna liczba.Cwaniakow trzeba przechytrzyć.
Sławek, www.opcjanaprawo.pl
http://i.imgur.com/le9Pa.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Notatki pogodnego krytykanta.
Te promocje w multi sa zenujace, niech lepiej zwroca bonus spowrotem
co za wynalalek
najlepsza trojka lato 2018 weszla 10 razy, 37,51,61
w lato 2019 nie byla wcale szok
najlepsza trojka lato 2018 weszla 10 razy, 37,51,61
w lato 2019 nie byla wcale szok
ale juz jest perpetum mobile znalezione
jak znalezc 3/3 ktore bedzie w lato 2019 100 proc, i wystarczy na to grac 124 losowania
bierz sie najlepsze trojki od 1.1 2019 do 30 06
1,19,74 17 razy i w lato byla 2 razy, inne tez nawet czesciej
jak znalezc 3/3 ktore bedzie w lato 2019 100 proc, i wystarczy na to grac 124 losowania
bierz sie najlepsze trojki od 1.1 2019 do 30 06
1,19,74 17 razy i w lato byla 2 razy, inne tez nawet czesciej
Hej.. Damian ok ok twoje zdanie pozwol ze wyraze swoje bonus rósł rósł az ktos pewnego razu go przytulil wcześniej czy później a promocje sa cześćiej wg mnie niosa zd soba wieksze możliwośći biorac pod uwage ze ten bonus faktycznie ktos przytulil czy wygrane glowne w promocji tez ktos za 2,50 a nie wujek ciocia itp miłego dnia czas na typowania
13 17 36
na 10 najlepszych trojek tylko ta z pozycji 8 nie weszla wcale
w lato 2020 trzeba grac na pozycje nr 8 najlepszych trojek od 1.1 do 30,6 i musi wejsc w lato piekne perpetum mobile
w lato 2020 trzeba grac na pozycje nr 8 najlepszych trojek od 1.1 do 30,6 i musi wejsc w lato piekne perpetum mobile
Starałem się o Kasie
A dziś patrzę że trochę przybralai to nie od
Coś czuję że ktoś mnie wyprzedzil
A dziś patrzę że trochę przybralai to nie od
Coś czuję że ktoś mnie wyprzedzil
Sebastian smacznego
Tomi77 jak zapleciesz na brodzie warkocze daj foto żarcik obys co losowanie miał 7/10 za 2,50 a nawet 10/10
Na początek 4/10 bym chciał... potem wtorek, czwartek, sobota na 14 i trafie coś albo podplyne jak Starak
Damian1983, popieram Twój wniosek.
Mini:6,15,16,23,25,34,37,38,40,41
Taki systemik.
Taki systemik.
Dodam jeszcze dwie i zagram na 12.
8 i 18.To komplet na 12 liczb.
witam wszystkich
oj widze ze co tu niektórzy chyba niemaja co z kasa robić, jak chca grać system mini na 12 liczb, czy tylko tak mówią aby sie pochwalić że ich stać a innych nie
ale oczywiście do odważnych swiat nalezy tylko gorzej jak te liczby niewejda wtedy bedzie dopiero sie działo
oj widze ze co tu niektórzy chyba niemaja co z kasa robić, jak chca grać system mini na 12 liczb, czy tylko tak mówią aby sie pochwalić że ich stać a innych nie
ale oczywiście do odważnych swiat nalezy tylko gorzej jak te liczby niewejda wtedy bedzie dopiero sie działo
Liczby do multi
3,5,7,24,25,26,27,29,30,35,36,44,45,46,51,53,54? 55,56,57,59,73,77,80
3,5,7,24,25,26,27,29,30,35,36,44,45,46,51,53,54? 55,56,57,59,73,77,80
Ja dzisiaj tylko 10 mini wysle i jeden multi na 3 losowania na chybil
3 652 315. tomi77 słuszna decyzja teraz brody sa w modzie, i dziewuchy lubia takich nieogolonych szympansów
3 652 315. tomi77 co zas chodzi o wygrane w multiku to wygrywaj jak najwiecej, co tam tylko 7/10 wygrywaj te 10/10 co losowanie nawet poco sie rozdrabniać na jakieś załosne 7/10
3 652 325. Wojtt
czesźć wojtt
czesźć wojtt
Witam Wszystkich
Dziękuję za brawa wszystkim...
Wojtt Forsani
Losowanie przespałam niestety nie wysłane te zestawy...
Dziękuję za brawa wszystkim...
Wojtt Forsani
Losowanie przespałam niestety nie wysłane te zestawy...
Podam wam licz
by na osiem a wy wybierzcie s obie
8,17,26,35,44,53,62,71
by na osiem a wy wybierzcie s obie
8,17,26,35,44,53,62,71
witaj gosiu77 nic nie szkodzi ze przespałaś losowanie, nie teraz to nasteppnym trazem bedzie, grunt to sie niezałamywać po porazce jakiejś tylko dalej grać aby wygrać
walduś a ile Ty grasz Z TYCHliczb co tu podajesz na czacie, cvzy wogołe coś grasz w realu ze tak tu sasztasz tymi numerami
walduś a ile Ty grasz Z TYCHliczb co tu podajesz na czacie, cvzy wogołe coś grasz w realu ze tak tu sasztasz tymi numerami
13,19 7,11, 16,54 te 3 parki musza wejsc na dniach we wrzesniu
od dzis wielki pojedynek czlowiek ja kontra maszyna, czaroit
ja daje swoje czarowane, czaroit daje tylko maszyne tsa, zobaczy sie kto bedzie mial wiecej na koniec miecha pkt w multi
deep blue
ja daje swoje czarowane, czaroit daje tylko maszyne tsa, zobaczy sie kto bedzie mial wiecej na koniec miecha pkt w multi
deep blue
3 652 336. waldus nie to to dobrze ze grasz na takie małe skreślenia na 7/7 i ze trafiasz zwroty choć pomalutku pomalutku i po nitce do kłebka obyh tak dalej i grasz na jednych liczbach czy zmieniasz je co jakiś czas
3 652 339. megamocny chcesz przegrać czy wygrać z ta maszynato musisz uzbroić sie w cierpliwość i przygotować sobie worek pieniedzy, masz tyle zeby wygrać z maszyną
3 652 341. Gosia__77 dzieki za info
3 652 341. Gosia__77 dzieki za info
taki plus ze mam wglad w maszyne i moge cos zmienic jeszcze a maszynowe juz nie mozna zmienic
3 652 345. megamocny 2019-09-08 (11:17) wejscie drewnianego tygrysa!
pojedynek czarodzieja z maszyna tsa ale w ralu czy w wirtualu, masz w glads w maszyne? to jestes jakimś mechanikiem czarodziejem to uwarzaj tam aby łozyska kulkowe sie zbytnio nie poluzowały bo zaczna wypadać nie te kulki co czeba
pojedynek czarodzieja z maszyna tsa ale w ralu czy w wirtualu, masz w glads w maszyne? to jestes jakimś mechanikiem czarodziejem to uwarzaj tam aby łozyska kulkowe sie zbytnio nie poluzowały bo zaczna wypadać nie te kulki co czeba
mam perpetum mobile ma parki w multi, jak nic lepszego sie nie wydarzy, przeznaczam sumke i od stycznia zaczynem grac , 5 tys na start
na sucho, 2 typerow, jeden to robot tsa , numery ze stronki chybik , a drugi to ja
tylko ze widze co dal robot i moge u siebie zmienic, ale kto wygra to nie wiadomo
tylko ze widze co dal robot i moge u siebie zmienic, ale kto wygra to nie wiadomo
3 652 349. megamocny aha w ten sposób noto zycze CI powodzenia w tej grze traf jak najwiecej
3 652 350. megamocny może byźćna pół na pół, albo raz roboyt raz TY
nie moze byc, to jest pojedynek, ja swiadome kontra losowe, spoko dam rade wygrac
np maszyna nie uwzglednila ze dzis sa urodziny 8 NMP a to blad, Bozia da
3 652 353. megamocny no jak tak to trzymam za CIEBIE ja tam wole sam kreslić i grać tradycyjnie układ liczb na kilka losowań lub pojedyncze zakłady zadne systemy nie wchodza w rachube, jesli mam wygrać to trafie normalnie po co mi jakieś systemy , niewiem ile jeszcze pożyje, a wielkie jakieś pieniadze mi niesa potrzebne, bo po co to pożniej zostawiać i komu?, złodziejskiemu państwu które cały czas i na kazdym kroku tylko patrzy jak z nas zedrzeć i nas skasować, lepiej wygrać mniej i mieć na tyle aby do końca zycia było godnie żyć i nic wiecej ani mniej
3 652 357. megamocny a skad to wiesz ze ma zawsze 18 lat
https://youtu.be/IQLY4l6RvsI
Sprzątam szafę tam była kurtka zimowaa w niej 200 zljak dar z nieba na gre
3 652 359. megamocny 2019-09-08 (11:37) wejscie drewnianego tygrysa!
a na jej glowie wieniec z gwiazd 12, maszyna to wie? nie
no ale te gwiazdki nie oznaczaja ze ma akurat 18 lat może mieć mniej , maszyna niebawi sie w takie szczegóły tylko losuje takie liczby jak jest zaprogramowana i wybiera je losowo i tak aby przecietny gracz nie trafił lub trafił tylko jakies oboki, a w ten sposób ty jako gracz teżź mozesz wybrac te własciwe numery tylko musisz grac jednymi i tymi samymi numerami na kazde losowanie na przemiebie je przestawiajac ze soba, rozumiesz, musisz sam tak kombinować z tym aby te kilka układów liczb wdrożyć do gry i grać nimni na codzien i na kazde losowanie wtedy wygrasz, maszyna tego tak niezrobi jak TY tylko ze przy tym troche trzeba mieć kasy, ale zapewne w miedzy czasie i wygrasz coś
a na jej glowie wieniec z gwiazd 12, maszyna to wie? nie
no ale te gwiazdki nie oznaczaja ze ma akurat 18 lat może mieć mniej , maszyna niebawi sie w takie szczegóły tylko losuje takie liczby jak jest zaprogramowana i wybiera je losowo i tak aby przecietny gracz nie trafił lub trafił tylko jakies oboki, a w ten sposób ty jako gracz teżź mozesz wybrac te własciwe numery tylko musisz grac jednymi i tymi samymi numerami na kazde losowanie na przemiebie je przestawiajac ze soba, rozumiesz, musisz sam tak kombinować z tym aby te kilka układów liczb wdrożyć do gry i grać nimni na codzien i na kazde losowanie wtedy wygrasz, maszyna tego tak niezrobi jak TY tylko ze przy tym troche trzeba mieć kasy, ale zapewne w miedzy czasie i wygrasz coś
3 652 365. dusia witaj
według mnie 1,6,8, mogze wyjsć na 10 bym nie liczył