Wpisy 3 649 967 – 3 650 066
3 września 2019 18:24 → 3 września 2019 20:19, 100 wpisów
no nie wiem mulag z rana dal pod rzad 6 razy wpis i 8h mogl sobie odpoczac
dziś znów przymierzam się na 60-siętki i 70-siątki z kosami ...ale nie lustrzankami
3 649 962. Mewa witaj no ja dzisiaj niegram w multika , narazie mam jeszcze w multika puszczony do 6,9,2019 roku, dzisiaj robie uderzenie w mini lotka, biore sie ostro za mini , juz sobie wybrałem jeden rzad liczb w mini z niego stworzyłem kilka ukladów i je wysle na wieczór, niebedzie tego 1ukladzik a 8 układów 5/5, codzienie bede zmienał te n układ na iny uklad liczb, az coś trafie, przypomniały mi sie tez liczby na których wiele lat temu grałem i je też bede wdrazżał w grę, kiedys na nich czesto trafiałem czy to 3/5 czy nawet 4/5, teraz je tez uaktywnie w losowaniach
arczibalik jak mini to moze masz jakas liczbe jedna ktora ci wpadla w oko moze parka np 14 17.....znikam lece w forum
Marian303. waldus witajcie
mewa te liczby które tu podałes sa jak najbardziej na tak w miniu lotku szczeólnie liczba 28 powinna sie pojawiwaldusz kilka losowań nawet i według mnie
mewa te liczby które tu podałes sa jak najbardziej na tak w miniu lotku szczeólnie liczba 28 powinna sie pojawiwaldusz kilka losowań nawet i według mnie
w mini proponuje grac rzędami np 1,2,3,4,5,-6,7,8,9,10,lub 11,12,13,14,15 ---16,17,18,19,20, itd lub według uznania z kilku rzedów wybierac sobie po jakiejs jednej liczbie i tworzyc układ liczb,
na forum przemyslane propozycje moje dodane...... kedzior 60 tki 70 tki powiadasz luken mi na forum o ile ciebie bedzie co nie co z moich interesowalo
Witam wszystkich
Arczi ja też uderzam w Mini tak jak pisałem tydzień temu.
Prawie codziennie mam 2/5 i zaczyna się robić nudno
Dziś też mam zamiar zagrać w Mini bo nie będę się poddawał.
Co do liczby 28 tak jak pisałeś jest interesująca ale dł bym jej 15% że wejdzie. Nie więcej.
Mewa te propozycje są według mnie słabe ale jak chcesz to graj.
Ja mam swoje liczby i daję je tylko lekko zmieniając.
Zobaczymy co z tego wyjdzie o 21.40
Arczi ja też uderzam w Mini tak jak pisałem tydzień temu.
Prawie codziennie mam 2/5 i zaczyna się robić nudno
Dziś też mam zamiar zagrać w Mini bo nie będę się poddawał.
Co do liczby 28 tak jak pisałeś jest interesująca ale dł bym jej 15% że wejdzie. Nie więcej.
Mewa te propozycje są według mnie słabe ale jak chcesz to graj.
Ja mam swoje liczby i daję je tylko lekko zmieniając.
Zobaczymy co z tego wyjdzie o 21.40
Co robicie
osobo o nicku sebastian mnie to lotto co twoj nick wiec daruj sobie te komenty w moja strone płytka zenujaca cos tam
Ja jednak proponuję nie grać rzędami tylko pakietami .
Wybieramy Trzon i dobieramy do niego dodatkowe liczby.
Marian możesz tak zrobić jak uważasz ze wejdzie.Trzymam za Ciebie
Zbigniew rozmawiamy sobie o liczbach a co chcesz podać jakies fajne cyferki ?
Marian witaj
Walduś piona cycu
Wybieramy Trzon i dobieramy do niego dodatkowe liczby.
Marian możesz tak zrobić jak uważasz ze wejdzie.Trzymam za Ciebie
Zbigniew rozmawiamy sobie o liczbach a co chcesz podać jakies fajne cyferki ?
Marian witaj
Walduś piona cycu
To mój 3 wpis a wy ile już macie
13 17 36
Mewa na płytkiej wodzie nie wyłowisz ani jednej rybki to jest pewne
I nie będzie smażingu bo bez ryb nijak.
Wtedy żonka weźmie wałking i pokażę Ci co z Tobą zrobi
Zbigniew dajesz te liczby stawką x 11 czy jakoś inaczej ?
Walduś ja mam dużo wpisów mogę Ci odstąpić
I nie będzie smażingu bo bez ryb nijak.
Wtedy żonka weźmie wałking i pokażę Ci co z Tobą zrobi
Zbigniew dajesz te liczby stawką x 11 czy jakoś inaczej ?
Walduś ja mam dużo wpisów mogę Ci odstąpić
skad sie takie cos bierze zero rozumowania moze to zarazliwe bede pozniej ble fuj a bylo takie swierze powietrze
3 649 979. Marian303 ja tez stawiam na wysokie dziś w mini lotku jak walduś, i uwarzam ze to moze byc ciekawe też
sebastian witaj wiem otym idziemy w mini na całość,i nikt sie niepoddaje z nas gramy i wygrywamy raz kozie śmierć, tak sie zastanawiam wiesz czy aby nie polecieć kilka ukladów na cały miesiac, czyli zrobić kilka ukladzików x 31 dni i to wszystko posłać na raz,co do liczby 28 jestem pewny ze bedzie jesli nie dzisiaj to jutro, lub pojutrze oczywiscie wejdzie z innymi liczbami ale bedzie na 100% zreszta wszystko sie tez i wieczorem okaże,
sebastian witaj wiem otym idziemy w mini na całość,i nikt sie niepoddaje z nas gramy i wygrywamy raz kozie śmierć, tak sie zastanawiam wiesz czy aby nie polecieć kilka ukladów na cały miesiac, czyli zrobić kilka ukladzików x 31 dni i to wszystko posłać na raz,co do liczby 28 jestem pewny ze bedzie jesli nie dzisiaj to jutro, lub pojutrze oczywiscie wejdzie z innymi liczbami ale bedzie na 100% zreszta wszystko sie tez i wieczorem okaże,
Sprzedam 40 wpisów każdy za 99 groszy plus wat
Arczi Ja nie idę w Mini na całość dlatego że można popłynąć .
Jestem cierpliwy i pomalutku a do celu.Mam jeszcze wygraną i za to gram.
Kombinuję właśnie jakie dać liczby do tego Mini bo już czas go puścić
Mewa gdzie Ty latasz ze nie masz świeżego powietrza ?
Jesteś jeszcze na urlopie czy już szkoła ?
Przyleć do Warszawy będzie super
28 może być jutro dlatego ze dziś jej nie przewiduję.
Mogę się jednak mylić więc nie bierzcie tego do siebie.
Właściwie podałem już liczby do mini które uważam że wejdą i zobaczę czy wśród nich jest liczba 28
A ja zamienię 40 wpisów na Hulajnogę lub tabliczkę czekolady
Jestem cierpliwy i pomalutku a do celu.Mam jeszcze wygraną i za to gram.
Kombinuję właśnie jakie dać liczby do tego Mini bo już czas go puścić
Mewa gdzie Ty latasz ze nie masz świeżego powietrza ?
Jesteś jeszcze na urlopie czy już szkoła ?
Przyleć do Warszawy będzie super
28 może być jutro dlatego ze dziś jej nie przewiduję.
Mogę się jednak mylić więc nie bierzcie tego do siebie.
Właściwie podałem już liczby do mini które uważam że wejdą i zobaczę czy wśród nich jest liczba 28
A ja zamienię 40 wpisów na Hulajnogę lub tabliczkę czekolady
Za 350 000 wpisów będzie wpis 4 000 000
sebastian M to co napisałem wczesniej to sie tak tylko zastanawiam czy aby tak niezrobić choc niepowiedziałem ze tak zrobie, wiem ze mozna niezle polecieć czy połynać na tym ale cóz kto nieryzykuje ten nie zyje ja pisałem ze sie ostro biore za mini lotka, i tewraz wiecej bede grał w mini niż w inne gry, jak wyzej pisałem obrałem sobie rzad jeden z 4 w mini lotku i nas tych liczbach bede sobie grał kiedy i co i ile mi wpadnie zobaczymy, czas pokaże, narazie zrobie tak te kilka układzików które sobie tu stworzyłem bede wysyłał przez najblizszy tydzień zobaczymy co z tego wyjdzie, narazie odpuszczam sobie wysyłania odrazu na cały miesiac
Pasko mam pomysla. ..za każdy wpis po wyżej 50 ściągaj 1 złotówkę
2,7,8,11,12,21,24,28,32,35,38,43,45,46,52,55,56,60,61,66,68,70,74,76,77
I to by było na tyle
Wybierajcie według uznania.
Wygrywajcie jak najwięcej
Jak coś mu jeszcze przyjdę,ie do głowy to podam następne
Teraz podaje liczby do Mini Lotto
2,3,8,11,12,15,18,20,23,24,28,39,31,35,36,40,41
Coś z tego sobie wybierzecie.
Arczi jest wśród nich liczba 28 więc spokojnie jak chcesz możesz nią grać
Teraz tak robimy jakiś zlot czy raczej nie ?
Słuchajcie jak dobrze pójdzie to wezmę ten biurowiec i zrobię kilka pięter ale nie jest to jeszcze takie pewne
Taki jeden strzał i można spokojnie otworzyć następny biznes.Zatrudnić Krzysztofa i jazda bez trzymanki
Forsami mam puszczone Lotto z Plusem i tez licze ale na 1 milion
Forsami powodzenia
Wszystkim tez życze wysokich wygranych
I to by było na tyle
Wybierajcie według uznania.
Wygrywajcie jak najwięcej
Jak coś mu jeszcze przyjdę,ie do głowy to podam następne
Teraz podaje liczby do Mini Lotto
2,3,8,11,12,15,18,20,23,24,28,39,31,35,36,40,41
Coś z tego sobie wybierzecie.
Arczi jest wśród nich liczba 28 więc spokojnie jak chcesz możesz nią grać
Teraz tak robimy jakiś zlot czy raczej nie ?
Słuchajcie jak dobrze pójdzie to wezmę ten biurowiec i zrobię kilka pięter ale nie jest to jeszcze takie pewne
Taki jeden strzał i można spokojnie otworzyć następny biznes.Zatrudnić Krzysztofa i jazda bez trzymanki
Forsami mam puszczone Lotto z Plusem i tez licze ale na 1 milion
Forsami powodzenia
Wszystkim tez życze wysokich wygranych
3 650 008. zbigniew g 2019-09-03 (19:03) nr wpisu 3 592 987
dobry pomysł tylko zbigniew g tylko odCiebie poczawszy zaczynajac ok
dobry pomysł tylko zbigniew g tylko odCiebie poczawszy zaczynajac ok
Arcz ... puki co to admin jeszcze za wczorajsze wpisy nie zapłacił mi za dwadzieścia kilka
Pasko co zarobisz powyżej 50 wpisa to na nagrody na koniec miesiąca punkty
3 650 013. panoramix spokojnie umnie tez wczoraj przepadło chyba z 28 wpisów i po północy juz tez sie troche zminiejszyło z tych nowych 50,
Pasko każdy w pis aby aktywować po wyżej 50 wpisu ....wyślij esemesa na numer XXXX o treści kolejny wpis koszt esemesa 1 zł plus WAT
Forsami mam podać liczby do Lotto?
Przecież mamy już puszczone choć powinno się grać dwoma kuponami.
Tak samo powinno się grać minimum dwoma kuponami w mini i w każdą inną grę.
Tylko trzeba to robić z rozwaga i nie dać się podpuszczać. Ja mam taką zasadę że gram zawsze taką sama stawką czyli np jak zaczynam grę w M&M to gram np za 5 zł dziennie i koniec.
I nie ważne czy wygram coś czy nie gram cały czas swoje czyli za 5 zł.
Grając inaczej można szybko stracić wygrana i popłynąć myśląc że ktoś rzuci koło ratunkowe. A tak nie jest. Nikt nie rzuca koła ratunkowego i trzeba samemu dopłynąć do brzegu.
Czy to jest jasne ?
Zbigniew Ty nie wcinaj się do Pasko bo dostaniesz w końcu pakiet wpisów ale będziesz musiał za niego zapłacić i nie 1 zł tylko dużo więcej
Panoramix admin nie będzie Ci płacił za wpisy tylko wpisy przepadają zapamiętaj to sobie
Zbigniew milioner się odezwał
Przecież mamy już puszczone choć powinno się grać dwoma kuponami.
Tak samo powinno się grać minimum dwoma kuponami w mini i w każdą inną grę.
Tylko trzeba to robić z rozwaga i nie dać się podpuszczać. Ja mam taką zasadę że gram zawsze taką sama stawką czyli np jak zaczynam grę w M&M to gram np za 5 zł dziennie i koniec.
I nie ważne czy wygram coś czy nie gram cały czas swoje czyli za 5 zł.
Grając inaczej można szybko stracić wygrana i popłynąć myśląc że ktoś rzuci koło ratunkowe. A tak nie jest. Nikt nie rzuca koła ratunkowego i trzeba samemu dopłynąć do brzegu.
Czy to jest jasne ?
Zbigniew Ty nie wcinaj się do Pasko bo dostaniesz w końcu pakiet wpisów ale będziesz musiał za niego zapłacić i nie 1 zł tylko dużo więcej
Panoramix admin nie będzie Ci płacił za wpisy tylko wpisy przepadają zapamiętaj to sobie
Zbigniew milioner się odezwał
3 650 018. Sebastian_M i tak trzymaj , trzymaj sie swojich zasad graj tylko za 5zł dziennie nie wiecej, no ja mysle ze w mini lotka moge poswiecić dziennie nawet te 6zł, oczywiscie bez gry w inne gry , tylko gra w mini na powiedzmy 4 uklady liczb
W pisy nie wykorzystane powinny przechodzić na następny dzień
3 650 020. zbigniew g o tak tu sie ztym zgadzam tak powinno być jak w telefoni komórkowej z smsami niewykorzystane smsy przechodza na nastepny miesiac, a tu niewykorzystane wpisy przechodza na nastepny dzień
Forsami kupisz pakiet i piszesz dalej za każdy po wyżej 50 wpisu 1 zł plus WAT
Bonus dla Forsami
Pralka gratis też
Nie kombinujcie z tymi wpisami tylko cieszcie się że każdy ma ich po równo
50 wpisów to mało w porównaniu z tym ile używała Lila ( 600 ) dziennie
To była rekordzistka.
Teraz jest tak a za tydzień może się wszystko zmienić.
Dziś tak naprawdę był pierwszy dzień roku szkolnego.
Pamiętajcie aby dobrze się uczyć i zacząć z impetem bo początek jest najważniejszy.
Książki są darmowe i na przybory było 300 zł super.
Zbigniew kocie jaka stawka grasz te 3 liczby ?
Pralka gratis też
Nie kombinujcie z tymi wpisami tylko cieszcie się że każdy ma ich po równo
50 wpisów to mało w porównaniu z tym ile używała Lila ( 600 ) dziennie
To była rekordzistka.
Teraz jest tak a za tydzień może się wszystko zmienić.
Dziś tak naprawdę był pierwszy dzień roku szkolnego.
Pamiętajcie aby dobrze się uczyć i zacząć z impetem bo początek jest najważniejszy.
Książki są darmowe i na przybory było 300 zł super.
Zbigniew kocie jaka stawka grasz te 3 liczby ?
Sebastian ty kocie zaplchlonym nie powiem ci jaka stawka
Sebastian w Multi Multi Plus liczby z Mini 4/5 z Plusem Widziałeś a w Mini nic
witam wszystkich, coś ta aplikacja do Lotto szwankuje ciągle wywala komunikat że system nie może potwierdzić lokalizacji
Blankiet ołówek I Czeski film nikt nic nie wie nikt nikogo o nic nie pyta nikt się nie tłumaczy dane jakie dane to tylko w oddziale a nie na codzień pełna inwigilacja na ILotto
Johno mam taką jednąw swoim mieście Dębica zagrasz kartą można I tak też za kase
ostatnio czytałem że TS wprowadza odbiór wygranych na kartę od 100 do 2280 ale jak w większości kolektur nie można nawet płacić to co dopiero z wypłatą a byłoby to wygodne bo często nie mają siana żeby wypłacić
Sam kresle multi... Bo lipa bylafakt 1 zakład 2 losowania dupy nie urywa...
Johno o ile jestes w Legnicy 1 napewno z możliwością płacenia karta
Widziałem samemu nie placilem widziałem ze jest i inni placili.... Hm johno a jak niby odbior wygranej karta cos na zasadzie bankomatu wplatomatu wyplatomatu
3 650 039. tomi77 masz racje sam kresl i tylko swoje wysyłaj wtedy szybciej cos trafisz
teraz widzę że na stronie Lotto można wyświetlić mapę z wszystkimi kolekturami i dodatkowo punkty z możliwością płatności kartą
Johno ciekawe jak to mialo by byc kazda kwotę wygrana czy np od powyżej 100 np
Bo widzisz johno ja jestem z tego rocznika właściwie z natury z takimi czyms nowinkami jak do jeża nie ufam tyle oszustow potrafią ci stojąc za toba przy kasie zczytac z niej wsio i kasa byla i nima
Ostatnio koles placil karta podawal nr karty a ci mu pewnego dnia właściwie nocy do i po 24 po 200zl konto uproznili ponoc nie tylko jemu byl na policji
Ja nawet nie wlaze na kato bankowe w smarfie
Ja nawet nie wlaze na kato bankowe w smarfie
można zrobić przelew na kartę tak samo jak nie raz w sklepach robią przy zwrocie towaru
jakby człowiek miałby wszystkiego się obawiać to by z domu nie wychodził
umnie w kolekturze ani w 1 ani w 2 niemozna płacić karta za gry TS, widziałem juz kilkakrotnie jkak gość kupujacy muzgojeba chaciał zapłacić za flache i za lotki wysyłane, i niestety za muzgojeba zapłacił karta zas za totolotki gotówka
Nie no tak tylko nie ufam nowinka kiedy musze korzystam o lukaniu na kato nie ma mowy na smartfonie
Emeryt Polaków jest podobno 38 000 000 co to jest
johno: wejdź do "Wygrane" -> "Kolektury"
Wpisz swoją miejscowość i zobaczysz listę kolektur ... jak wejdziesz w szczegóły kolektury to zobaczysz informację czy można płacić kartą.
W sumie może dodam tą opcję również na spisie kolektur.
Wpisz swoją miejscowość i zobaczysz listę kolektur ... jak wejdziesz w szczegóły kolektury to zobaczysz informację czy można płacić kartą.
W sumie może dodam tą opcję również na spisie kolektur.
Przykład takiej kolektury:
https://www.multipasko.pl/kolektury-lotto/miasto-warszawa_493/kolektura-010043.html
https://www.multipasko.pl/kolektury-lotto/miasto-warszawa_493/kolektura-010043.html