Wpisy 3 648 895 – 3 648 994
1 września 2019 22:29 → 2 września 2019 09:04, 100 wpisów
7,12,13 22,25 35,70, 56,60 45 koniec wojny
to by mi starczylo z plusem
to by mi starczylo z plusem
skad ja wezme kase, w moim bloku sasiedzi maja porszaki za grupo ponad 100 kafli a ja tylko rower i hulajke
3 648 891. kedzior13 2019-09-01 (22:26) tutejszy
wizir ty jeszce w Polsce , jak Angole zrobią Brexit to cie nie wpuszczą
jacun zasadzam się na nie już jutro na południe
.
.
.
ja też,tylko czy wejdą
wizir ty jeszce w Polsce , jak Angole zrobią Brexit to cie nie wpuszczą
jacun zasadzam się na nie już jutro na południe
.
.
.
ja też,tylko czy wejdą
witam wszystkich
megamocny spokojnie umnie w bloku tez ludzie maja luksusowe auta a ja mam 2 rowery i ciesze sie tym co mam, po co mi jakis porsche, porsche moze ktoś ukrasc szybko
megamocny spokojnie umnie w bloku tez ludzie maja luksusowe auta a ja mam 2 rowery i ciesze sie tym co mam, po co mi jakis porsche, porsche moze ktoś ukrasc szybko
Niektóre
Szkoda tego kierowcy z wczoraj. [*]
Emerytka tylko się przywitałam...
A ty czepiasz się Sebastiana_M ...
Tak samo jak dawniej jocia...
choć ta tylko wpisy wklejała wytykała kto co napisał...
A ty czepiasz się Sebastiana_M ...
Tak samo jak dawniej jocia...
choć ta tylko wpisy wklejała wytykała kto co napisał...
Co się stało Hubert ?
F2
cisza spokoi piknie szkoda ze ino jeszcze pare h no to do liczbek 16,24,27,29,32
Nie ma co liczyć na wygraną dobrze że szkole się w pracy na kolejny etap kolejny wzrost zarobków będę miał
Pasuje przekroczyć magiczny próg 6tys by nie być złodziejem i idiotą
Piszę z jakoś dziewczyną, ale ma kogoś.
Miłego dnia, trzymajcie się, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Witam wszystkich
Tomi dziś poniedzialek
Cały tydzień gram w Mini pod ten skuter
Cały tydzień gram w Mini pod ten skuter
Jak we wtorek nic nie trafie na 7 liczb....gram promocja 8 liczb
disco polo
jako poloerotyk
podstawowe słowa piosenek
RĄCZKI WYSOKO, WYŻEJ, WYŻEJ
reszta treści to
jako poloerotyk
podstawowe słowa piosenek
RĄCZKI WYSOKO, WYŻEJ, WYŻEJ
reszta treści to
http://slecinky.eu/images/85340358533105938751.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Biały montaż trwa. Nie było wystarczająco dużo czasu aby skończyć. Remont będzie trwał jeszcze trochę ku uciesze pani prezes i innych dziwnych ludzi.
Jak im się podoba taki stan rzeczy. Czasami robię to z premedytacją aby za chwilę poczytac i popatrzeć na radość zioraczy,hermenegi,Jacka unn i jeszcze kilku którzy siedzą tu non stop i czekają na takie potknięcie. I to są Ludzie dorośli który którzy mają rodziny dzieci wnuczki i zobaczcie Oni nie mają się czym zajmować tylko takimi pierdołami Przecież to jest masakra i ci sami ludzie dziwią się że na świecie jest tyle wojen waśni i nieporozumień a sami w swoim gronie stwarzają zupełnie to samo swoim zachowaniem oczywiście. Gosia Brawo za odpowiedź pewnej pani która to jest i nie potrafi się zachować i pewnej pani której tu nie ma która by dalej chciała tutaj mącić i przeszkadzać
Jak im się podoba taki stan rzeczy. Czasami robię to z premedytacją aby za chwilę poczytac i popatrzeć na radość zioraczy,hermenegi,Jacka unn i jeszcze kilku którzy siedzą tu non stop i czekają na takie potknięcie. I to są Ludzie dorośli który którzy mają rodziny dzieci wnuczki i zobaczcie Oni nie mają się czym zajmować tylko takimi pierdołami Przecież to jest masakra i ci sami ludzie dziwią się że na świecie jest tyle wojen waśni i nieporozumień a sami w swoim gronie stwarzają zupełnie to samo swoim zachowaniem oczywiście. Gosia Brawo za odpowiedź pewnej pani która to jest i nie potrafi się zachować i pewnej pani której tu nie ma która by dalej chciała tutaj mącić i przeszkadzać
1919 witaj
Walduś piona
Walduś piona
Sebastian_M
Ty wszystko robiłeś i robisz z premedytacją.Jesteś pyszałkiem.Nienawidzę cię za twoją pyszałkowatość.Gdyby Gosia zaznała tyle "słodkich i kulturalnych wpisów" jakich ja zaznałam z twojej strony,to może oczy by się Jej otwarły.
pyszałkowatość: zarozumiałość, nadętość, pycha, chełpliwość, ...
Ty wszystko robiłeś i robisz z premedytacją.Jesteś pyszałkiem.Nienawidzę cię za twoją pyszałkowatość.Gdyby Gosia zaznała tyle "słodkich i kulturalnych wpisów" jakich ja zaznałam z twojej strony,to może oczy by się Jej otwarły.
pyszałkowatość: zarozumiałość, nadętość, pycha, chełpliwość, ...
To ty strun w mini a ja w multi od wtorku... myślę o swoich na 8 liczbale raz wypali a 4 razy kicha
Tomi to ja też zagram w M&M ale teraz będzie promocja?
Pobralismy się z miłości na fundamencie wieloletniej przyjaznikto tak pięknie małżeństwo dziadka z młodą kobieta ubiera w słowa! On 73 Ona... Całe 35
Co prawda nie lubię grać na 8 liczb ale pomyślę o tym
Walduś idziesz dziś do szkoły ?
Na 9.00 ?
Nie martw się dziś tylko rozpoczęcie a jutro dopiero nauka
Forsami witaj
Walduś książki dopiero dadzą
A jakie książki potrzebujesz ?
Mogę Ci załatwić
Hermena nie unoś się bo Ci ciśnienie podskoczy
Walduś to są książeczki a Ty pytałeś o książki
21,18,19,23,09,06,15,16,34 mini eh piknie wczoraj płacili za 4/5 eh tak trafic raz w miesiącu
nie lubie poniedziałków a od dziś koniec wakacji - większy ruch w miastach korki ....
śniadanko i robótka
śniadanko i robótka
Od wczoraj boli nie żołądek choć nie piłem nicjak do końca tygodnia nic nie trafię To mnie zacznie boleć głową