Wpisy 3 648 085 – 3 648 184
31 sierpnia 2019 19:14 → 31 sierpnia 2019 20:10, 100 wpisów
im mniej beda dawac nam trafiać jakies wygrane ,tym mniej osób bedzie w to grało
Lojalni wyborcy nie ważne że nie ma nic czekają na ten jeden dzień który ma przyjść a czy przyjdzie oto wielka tajemnica
ja tam od dzisiaj gram na 10/10 nioe zadne tam jakies tam promocje
To może na odwrót jak ci się sobie że wygrywasz to znaczy że nie wygrasz a jak na odwrót to że wygrasz
Mi się śni okno ale że wypada mi zamykać nie potrafię w śnie wypada całe okno
3 648 087. Mulag o jakim dniu piszesz teraz w kolekturze czy w sejmie co? bo jesli chodzi ten dzien w polityce to ja nie czekam tam na nic b o tam sie nic nigdy nie zmieni dla nas obywateli tylko dla tych rzadzacych jak kradli to beda dalej kradli
magda nie nic nie zmieniam mam kilka takich swoich liczb w ukladach po 10/10 i wysyłam je na przemian. np ws jednym miesiacu gram na 1z 8 ukladów na 10/10 liczb i ten jeden układ wybrany przezmnie gram cały miesiac , i tylkop czekam ile i kiedy wpadnie,
magda nie nic nie zmieniam mam kilka takich swoich liczb w ukladach po 10/10 i wysyłam je na przemian. np ws jednym miesiacu gram na 1z 8 ukladów na 10/10 liczb i ten jeden układ wybrany przezmnie gram cały miesiac , i tylkop czekam ile i kiedy wpadnie,
To Arczi jest szansa wiesz jaka wejść w to gniazdo i krakać jak oni
3 648 103. Mulag 2019-08-31 (19:21)
W grze arczi
aha no to ok bo jesli chodzi o polityke to tam sie nigdy nic niezmieni , tam sa tacy magicy i wrózbici ze oni tak sami maca juz i sie gubia ze szkoda gadać
W grze arczi
aha no to ok bo jesli chodzi o polityke to tam sie nigdy nic niezmieni , tam sa tacy magicy i wrózbici ze oni tak sami maca juz i sie gubia ze szkoda gadać
Wydaje mi się że to okno to nowe wyzwanie dla mnie ale ja się boje ale tego nie wiem a sen mi to mówi
dzis szedlem do kosciola i znalazlem kosciola , rozbilem go i w srodku byl
bialy 5 kasztan 7
bialy 5 kasztan 7
Starszy doświadczony człowiek mi kiedyś powiedział polityka to k. Nie będę tego słowa pisał niecenzuralnego
bialy kasztan, adres kosciola, pod wezwaniem i rozaniec, tak sie robi 7/7 z pluszem
Mega schowaj na szczęśćie tego kasztana.....bo tylko on Ci zostanie,jak nic nie wygrasz
Albo zrób sobie ludka z tego kasztana,ręce i nogi z zapałek,głowa z żołędzia
ja tam sie zadowole woda mineralna gazowana tez ma bombelki i niekopie po niej
cale lato czekalem na pewniaki, na znak, i w ostatni dzien lata jest, bialy kasztan
no ja pije duzo mleka, maslanki wody polaris gazowana i bystrego zdroju i mi to wystarczy
10 tys wydalem w te lato na rowery i hulajki a moglem se lepiej kupic audi tt
tez ma bombelki na dodatek cudownie dziala jako napoj energetyczny dodaje sil paliwo jak tra lala dobra ide sie puscic zaraz meczyk wisla krakow - zaglebie lubin
Trump monitoruje huragan Dorianz pola golfowegobiulek może się wiz przestraszyldla naszych
3 648 138. Mewa tak tak ma bombelki i cudownie działa szególnie jak wypijesz zgrezwke lub dwie to sa wtedy takie loty ze nieraz niewiesz czy juz sie wzniosłes czy juz spadłes, moji koledzy tylko ładuja wode ognista poza piwem, a sa tacy ze tylko piwo pija
tomi dowiedzial sie on o tym g co przez wawe przechodzi czy przechodzilo na fb nawet sa foty warsiawiaczkow w kapieli g do sanatorium nie musza jechac maja kapiele uzdrawiajace
piweczko napoju zloty kto cie sprubowal tego miodku zasmakowal gdy sily opadaj pij te paliwko pij sil dostaniesz
ja jak wyjde na miasto i ide do kolektury to moji znajomi wszyscy mnie zapraszaja na piwo a wiecie dlaczego bo wiedza ze nie pije i zawsze im powtarzam dzieki ale wypij za moje zdrowie i ide dalej gorzej jest zaś z takimi natretami co nie chca sie odczepic wtedy pytam ile CI brakuje do tego piwa, to zawsze działa , wtedy wychodzi szydło z worka ze on mi stawia ,ala ja musze za to piwo zapłacić dlatego zawsze pytam ile CI BRAKUJE?
Albo leci takki delikwent trunkowy do mnie i krzxyczy kierowniku poczekaj chwilke daj 2,50 na wino a ja mu nato nie mam sam mam tylko 1,50 ide sobie mini lotka wysłac a moze coś trafie i bede wtedy miał wiecej , to wtedy sie z Toba podziele ale narazier to musisz poczekać
wyobrarzacie sobie jego wtedy mine jak mu to mowie ze jak wygram to sie znim podziele i ze musi czekać a jego cholernie suszy
Albo mówią niech pani dołoży do wina,ja się pytam ile?A on mówi 5 zł bo mam 0,5 groszy...
3 648 167. magda tak tez i jest jak piszesz dokłasdnie albo pytasz to ile tam masz juz a taki delikwent odpowiada no jeszcze nic
u nas siedzą pod sklepem,5 minut i już mają na wino....po co im pracować
Bez sensu taka gra w zakłady !!! Dałem na Wolfsburg a oni 1-1 z słabym. A Jeziorak dzisiaj wygrał 5-0, byłem na meczu.
wiecie ja tam nie jestem chytry jak mam to sie z 2 osoba podziele no ale bez przesady niebede z workiem pieniedzy chodził na misto zeby wszystkim rozdawac kasy co ja świety mikołaj jestem, ja bede im dawał a oni to i tak przemarnują stoi taki na rogatce i tylko czeka aby od kogos kilka złotych wyzebrac,ale do pracy nigdzie nie pojdzie bo poco jak ludzie na ulicy sa naiwni i kazdy coś grosza zuci,
A ja zawsze gadam na żal.pl tzw a mi brakuje do wypłaty fajni ci sa co żerują rewiry na parkingach marketów mimo ze się prawdę mówi że zeton a nie moneta potrafia wozek sprawdzić lub i tak go odprowadzic mimo ze miejsce gdzie sa wozki jest obok nie daleko auta
Czemu tak się dzieje ?
u mnie w Rawiczu to żuliki pod biedronką czatują, jak widzą że klient z wózkiem podjeżdża pod samochód żeby wypakować to jeden z nich już tupta i pyta się czy ma pan 5zł. Mnie jakoś nie zaczepiają
Krzysztof c nie ma zespołow słabych sa nie przewidywalne itp kiedy to zrozumiesz ze to co dajesz ma prawo nie wejść taka piłka
no kiedys spotkał mnie taki zulik i pyta czy dorzuce mu do wina wtedy zapytałem a kiedy mi oddasz no to on mowi mi że pojutrze wtedy mówie mu to jak mi oddasz pojutrze to ja ci wtedy pozycze ok, bo na ta chwilke nie mam nic i zulik odchodzi z niczym