Wpisy 3 647 985 – 3 648 084
31 sierpnia 2019 17:57 → 31 sierpnia 2019 19:14, 100 wpisów
A może celowo Magda wciągała go tak coś czuję że tak było i efekt uzyskała
golanonim nie jestem szczęściarzem u mnie w kranie oligoceńska leci
... tak to jest jak się w cudzej d....e grzebie zawsze g....o leci
doktor ja też nie miałem takiego szczęścia > leżę poniżej kulminacji
możemy się z tego śmiać ale skutki dla sodowiarka będą opłakane już w Wiśle śnięte ryby pływają
Jedną z najdroższych oczyszczalni ale to tak jest jak się bawią w politykę poza swój rewir zamiast skupić się na swoim mieście
a czyja to wina > zwykły Polak/Polka za taki wlew zapłaciłby niemałą kare
W takich sytuacjach poznaje się prawdziwego gospodarza niestety tu się należy tylko i wyłącznie
Największymi hipokrytami okazali się zieloni bardziej zainteresowani są traktowaniem tęczowej ferajny zresztą tefałeny tez powtarzają jak mantrę Polacy nic się nie stało
Gdzie ekolodzy zieloni innej maści przyrodnicy cisza a może nie miał im kto zapłacić
Większość zarządu Green pace pochodzi z Niemiec wiec swoich piesków się nie kopie
ekolodzy nie są w stanie tego zatrzymać więc po co mają się brudzić
.... to tez ale tu bardziej chodzi o watek polityczny nie pogrążać swoich ... Gdyby prezydentem Warszawy był ktoś z Pis o to by dopiero był wrzask
a może wlasnie to jest pewien rodzaj kampanii wyborczej g... w płynie
Mam co nieco w barku pasuje posprzątać czyli z konsumować a co innego nowego tam dać
Doktor w multi grasz swoje czy z maszyny? bo widzę pkt masz troszkę więcej ode mnie
Chyba dziwne że teraz ale nie piłem cały dzień kawy i ledwo funkcjonuje chyba sobie zrobię choć godzina już tak dziwna jak dla mnie na kawkę ale może mi pomoże
Czasem się zastanawiam... Tyle matek z dziećmi a ojow braktzn przyjeżdżają i odjezdzaja
3 647 984. magda 2019-08-31 (17:57) To ten dzień:-)
magda witaj bo to tak jest z tym graniem, najgorzej to jhak graqsz jakis czas i masz nagle przerwac i mówisz osds dzisiaj koniec niegram , ale pochwili przychodzi taka myśl no tak niezagram a moje liczby wyjda i szybko loecisz i wysyłasz ponownie bo czego marnowac okazje moze dzisiaj akurat wygram i to tak ciagnie cholernie do tej grym przestajem y przewaznie tylko wtedy grac gdy np, zabrakniew nam kasy na gre wtedy przymusowy postój jest
magda witaj bo to tak jest z tym graniem, najgorzej to jhak graqsz jakis czas i masz nagle przerwac i mówisz osds dzisiaj koniec niegram , ale pochwili przychodzi taka myśl no tak niezagram a moje liczby wyjda i szybko loecisz i wysyłasz ponownie bo czego marnowac okazje moze dzisiaj akurat wygram i to tak ciagnie cholernie do tej grym przestajem y przewaznie tylko wtedy grac gdy np, zabrakniew nam kasy na gre wtedy przymusowy postój jest
Patrzałam na tabelkę wygranych,dzisiaj 3 osoby trafiły 7/7 tylko.
3 648 075. magda no to brawo dla tych 3 osób a ile osob zagrało tych ukladów wogóle w polsce wq multoka jak tylko 3osoby wygrały całe 7/7
3 648 078. magda na tylu graczy te trafien ia to jest poprostu śmiech na sali ile TS kasy zainwestował z gry tych graczy
Tak jest wystarczy dobrze w głowie poustawiać graczom i się lepią sami do grania