Wpisy 3 643 963 – 3 644 062
26 sierpnia 2019 22:29 → 26 sierpnia 2019 23:07, 100 wpisów
Ja w mini gram już dwa lata ale do tego czasu raz 4z5 i kilkanaście trójek ostatnio vnic
Skladajcie po 4 pary w całość jak jatylko że gram z maszyny bo się boję że wtopie 10 zla ludziom nie żal 23 zł na flaszkę na dwoch
Ja łopatę mam
3 643 958. Mulag umnie systematycznie juz jakiś czas mało co zaczeło wpadać multika i dlatego przerzucam sie teraz na mini wiekszy nacisk bede kładł na mini lotka
3 643 957. Mulag 2019-08-26 (22:26)
Kilka dni nie grałem dziś zagrałem ale mogłem dalej nie grać i tak nic nie wchodzi wygląda na to że jak sobie recami nie upracuje to nikt nie da szczególnie tosik
.
.
.
Swięta prawda
.
Kilka dni nie grałem dziś zagrałem ale mogłem dalej nie grać i tak nic nie wchodzi wygląda na to że jak sobie recami nie upracuje to nikt nie da szczególnie tosik
.
.
.
Swięta prawda
.
w piątek będzie rowek oby to dobrze poszło masz szmal a nie ma komu dać kasy za robotę co za czasy
Jacunn jeszcze się zdziwisz
A kto tańczył na rurce ?
Jeden dzień a za płacę tyle co ludzie przez miesiąc pracują co za czasy
Sebastian co pisałem wczoraj....że codziennie w Mini będzie jedna moja liczba I tak to się toczy...
U mnie pracownicy zrobili demolkę czyli skupi płytki w mieszkaniu i zerwał podłogę i powiedzieli że należy im się 50% wynagrodzenia bo na tyle oszacowali tę pracę.
Powiem tak wczoraj jak dawałam zlecenie wypłaty wygranej na ilotto, pojawił się komunikat ,ze środki powinny byc na moim koncie w najbliżsżym dniu roboczym, oczywiście nie wpłynęły , Dzisiaj mogę przeczytać "jeśli nie widzisz transakcji wypłaty środków, to znaczy że jest jeszcze w realizacji" kurcze ja tylko 600zł chciałam wypłacić
A zostało im zrobienie całej łazienki, wc,wylewka na całym mieszkaniu 86 m2 i wiele innych prac do wykonania
Straciłem to co kiedyś miałem w graniu tą radość grania wiarę już się wypaliłem
Mulag ja jeszcze się nie wypaliłem
Oby ci okazali się okey bo jak nie to już dam se spokój zostanie mi dymać z tymi konewkami
tylko ja i mirek58 dzis 100 proc skutecznosc w trafieniu parek, 2 na okolo 700 ludzi
cienko cienko? czy seicento
cienko cienko? czy seicento
Megamocny a mnie nie liczysz ?
luksja ja nie lubie nic płacić przez komputer czy mail .zawsze mam kwitek wpłaty
Megamocny ja się tym nie chwalę ale nie zauważyłeś że trafiłem parkę i pewniaka ?
No może tak źle nie będzie zrobią dobrze a z portfela wylecą stoweczki
Megamocny bo ja się przykładem w 50 %
jesli ja albo mirek przetrwa jutro o 14 to bedzie 125 proc normy
A po co mu okno na strychu ?
Tam są już tylko wróble
I jeden bocian lub Mewa
Jak to gadają w tym prawda jest praca jest 500plus a dalej nic o nie których nic się nie zmienia
Moja koleżanka ma 1000+ I tylko jedno dziecko
500 zł dostaje od państwa A drugie 500 zł od tatusia dziecka
tylko 1 gosc na 700 osob trafil dzis caly dzien 3/3 na rozne numery i za to gromkie
to juz jest sztuka
to juz jest sztuka
A 5/5 ?
piona byla ale chyba na te same numery, a maja byc inne rano inne wieczorem
Megamocny ja nie mam czasu na takie typowania
Dziś byłem pierwszy dzień w pracy
Forsami chcesz żyć wiecznie bierz przykład z malowanego praca biegu siłownia akrobacje i pisanie wierszy
Masakra co za ludzie
Mulag po tych akrobacjach żyje się wiecznie ?
Mulag zapomniales o basenie i sciance wspinaczkowej
I o rolkach i hulajnodze
Hulajnoga mie może być elektryczna
bylo 2 razy 5/5 na rozne numery ale wieczor i rano
a nie rano i wieczor, 69 trafil
a nie rano i wieczor, 69 trafil
Trafił kosy lustrzanki ?
Naszalałeś na tej hulajnodze będą przepisy do hulajnogi wpadają pod auta furmanki pieszych i jeleni i inne maści rzeczy
jak nie masz czasu , 1 minuta rano i 1 minuta wieczorem i masz zatypowane
1 minuta to za mało
Ja myślę dłużej nad liczbami
***69*** ten trafil ale wieczor i rano
a ma byc rano i wieczor ten sam dzien ,dwie 5/5 na rozne numery
wszystko przed toba
a ma byc rano i wieczor ten sam dzien ,dwie 5/5 na rozne numery
wszystko przed toba
A tam może być minuta i dzień bez znaczenia jak na w paść to w padnie jak nie to nie nic tu nie pomoże
Mogę trafić tylko potrzebuję wiecej czasu
nikt tego jeszcze nie dokonal, 1 dzien 2 piony , rozne numery
w niemczech najwiecej wypadków jest z powodu hulajnog elektrycznych i niemcy wycofuja ze sprzedarzy hulajnogi elektryczne z kraju teraz duzo polaków je kupuje
Nawet czarodziej?
Ja nie jeżdżę na elektrycznej
musi sie roznic chociaz 1 numerem, czym wiecej sie rozni to lepiej
jak sie rozni wszystkimi 5 numerami to czarodziej klasy 5
jak sie rozni wszystkimi 5 numerami to czarodziej klasy 5
Tak
te od kona kahuna nie chca mi przyslac za pobraniem to podziekowalem
4 patrole to ile ?
Brutto czy netto ?
Megamocny Ty pracujesz w uk i mniej zarabiasz ode mnie?
Patrole
ja pracuje pracowalem w uk i mniej zarabiam od mojego najmlodszego brata w wawie
No przecież Megamocny pracuję na Ukrainie tak ?
Ważne że jest praca nie ważne ile płacą ważne byś był zadowolony z pracy zadowolony
Megamocny to po co tam pracujesz ?
Przyjedź do Warszawy i tu pracuj
A Ty nie pracowałeś w Donbasie ?
Megamocny nie chcesz pracować ?