Wpisy 3 643 406 – 3 643 505
26 sierpnia 2019 00:00 → 26 sierpnia 2019 08:52, 100 wpisów
Byłeś tam z rodzicami ?
Tomi Krzysztof nie pojechał tam po dziewczynę
Ale jak były fajne dziewczyny trzeba było przeprosić na chwilę rodziców i pogadać z dziewczynami
Zrobić sobie z nimi zdjęcia i umówić się
Tomi Ty nie umiesz pływać?
Agnieszka Starak nie miała dzieci z Piotrem i ten poszedł na dno
Tomi A gdyby miała z nim dzieci to by nie poszedł na dno?
Wojtt
Tomi Kubica potrafi jeździć F1
Oni się siłowali ?
Wojtt dziś zacząłem grę w Mini i 2/5
Jutro też gram
witam wszystkich
Wojtt jakie masz ?
Arczibalik73 witaj
Arczibalik73
Pierwszy dzień gry w Mi i i 2/5
Pierwszy dzień gry w Mi i i 2/5
Arczibalik73 ale coś Ci powiem
Wytypowalem liczby i gdybym je dobrze wymieszał to bym dziś trafił 5 w Mini. Bo miałem wszystkie 5 liczb tylko się nie złożyły
Wojtt a ja dziś pierwszy dzień w W-wie
Ale szał tylko ze ja też tak miałem i przestałem graći prze'wam w Multi kaskada już nie gram
Tomi graj w Mini i zobaczymy kto pierwszy wygra
Wojtt też gra w Mini
Arczibalik73 jesteś?
Seba no jasne ze gram,wyslalem dzisiaj 12 zakladow mini i jeden multi pozniej sprawdze
tak jestem sebastian juz
Teraz sprawdź. Ciekawy jestem czy coś wygrałeś
Były dwie 5
Teraz już nie odpuszczę Mini.
Będę grał na poważnie
Będę grał na poważnie
Zrobiłem Arczibalik73 tak jak mi powiedziałeś i gdybym puścił Mix to bym miał szansę na wygranie 5 w Mini
3 643 435. Sebastian_M no to no ja dzisiaj niegrałem w nic, z tego wzgledu ze um,nie ci co perowadza kolektóry robia sobie jaja , jeszcze sa wakacje nie te pare dni a własciciele sklepu gdzie mieszci sie kolektóra pojechali sobie na urlopik , a ichj wspołwłascicielka która tez z nimi pracuje zamyka sobie wczesniej kolektóre bo niebedfzie siedziec po 12 godzin dzien w dzien nie?i zamyka sobie sklep o której tam godzinie chce poprostu i ostatnio bylo tak ze gdy sie wybierałem do kolektóry to zawsze juz byla zamknieta mam nadzieje ze jutro juz bedzie normalnie otwarte , i wkoncu wyśle tego mini lotka
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
wczoraj mysle skresle mini lotka i lece go wysłać i poleciałem dolatuje a tu sklep zamkniety juz dawno noto lece do drugiej kolektury na drugi koniec miasta a tam awaria lottomatu i dupa zimna 2 kolektury w miescie i jedna i druga ma defekt
3 643 448. krzysztof c wzajemnie dobranoc
Ale numer
To rzeczywiście masz kiepsko. U Ciebie w mieście są tylko 2 kolektury?
U mnie na każdym kroku. Nawet o 21.25 można puszczać
3 643 446. Sebastian_M to rób mix nie weszło dszisiaj wejdzie jutro niema co sie martwić dzisiaj niema jutro moze wpadnie grunt to grać i wygrywać
tak tylko 2 kolektury bo to mała jest miejscowośc i sa tylko 2 kolektóry kiedys była tylko jedna teraz sa juz 2 zato zakładów pogrzebowych jest chyba z 4
tak tylko 2 kolektury bo to mała jest miejscowośc i sa tylko 2 kolektóry kiedys była tylko jedna teraz sa juz 2 zato zakładów pogrzebowych jest chyba z 4
Czyli miejscowość się rozwija
tak rozwija sie cały czas tylko nie w tym kierunku co powinna
A może Ty otworzysz kolekturę?
To by była Twoja praca
To by była Twoja praca
Pomaluj ją na fioletowo i Będziesz miał Fioletową Budkę
3 643 457. Sebastian_M coś ja musze sobie znależć jakaś prace ai rozbić w koncu kolekture a raczej gre np mini
umnie jest fioletowa budka ale z lodami
umnie jest fioletowa budka ale z lodami
To może otwórz gofry albo pierogarnię
dzisiaj niegrałem ale jutro myśle ze zagram, jak dobrze pójdzie i nic inego niewypadnie znów tym kolektorom
Ludzie lubią pierogi
Ok idę już spać. Zagraj jutro w Mini. Ja też zagram. Powodzenia i do jutra
sebastian umnie w miasteczku co by ktoś nie otworzył to zaraz wszystko pada poza zakładami pogrzebowymi, tu bylo tyle róznych kefejek i gospod nic sie nie utrzymało , w małych miejscowosciach jest duzo biednych ludzi, którzy sami sobie w domu gotuja, nikt niechodzi po barach czy pierorgarniach moj kolega z bramy obok otworzył sobie taka mała gastronomie, serwowali tam rożne żeczy do jedzenia pierogi tez były nacisk szedł głowniwe na tzw obiady domowe dawałem mu ze jego biznes jak wytrzyma połroku to bedzie git, i sukces niestety po 3 miesiacach pADLI I koleś wyjechał do holandi do pracy bo wpedził sie w długi takie ze szkoda gadać kupe kasy wpakował w lokal w urzadzenie tego, w lokalu obsługiwała rodzina babcia i tersciowa jego zony gotowały jego zona sprzedawała, biznes na poczatku zapowiadał sie dobrze , ale mysleli ze zaraz swiat zdobeda niestety w 1 3 miesiacach padli, a miały byc takie kokosy obok mój kolega drugi tego baru ma pizzernie tez ledwo ledwo przednie choc jest juz na rynku kilka lat, a w 2 innych miejscach tez powstały 2 inne konkurencyjne pizzernie , kture daja jakoś rade jak narazie
3 643 463. Sebastian_M no trzymaj sie cieplutko dobranoc , śpij słodko
Szczepionki są potrzebne, ale dla MAFII MEDYCZNEJ
https://www.youtube.com/watch?v=9ojitzuyJhI
https://www.youtube.com/watch?v=9ojitzuyJhI
Spać dalej.
Ostatni tydzień... wakacji.
http://s2.ifotos.pl/img/212342ajp_qnehrep.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Witam wszystkich
Wypita kawa
Zapowiada się sława