Wpisy 3 642 385 – 3 642 484
24 sierpnia 2019 16:48 → 24 sierpnia 2019 21:22, 100 wpisów
Idę nie mom casu
Zaraz
No to w prawo.. W lewo... Git... I 10 dalej
Ja cie zaraz walne
Skumal
Że co
Adhd nie skumal
Podałam ci moje obOki do twyvh
Czyt. Ze zroz. A nie to bryle
No kurna...
Ok poł czek. Mietowej poszło to teraz
Dusia
Ales
Senne
Czy z d. W.
Mewa pa ci
Bo jo mom pustke po noce 3h jakos spałem lukam ziorom i nic nie widzę
szkoda ze nie dałam + a wysyłałam juzod wczoraj stawką x3, a dzisiaj x 1bo szkoda mi było grosza
Miło by było, gdyby Państwo z T.S., podawali wygrane na infolinii 801 450 450
dotyczące Euro Jackpot-a, zarówno w ujęciu polskim, jak i zagranicznym!
Bo wczoraj dzwoniąc, można było usłyszeć wygrana pierwszego stopnia - nie stwierdzono..
Stwierdzono, ale w innym kraju, a EJ jest loterią europejską, więc komunikat mógłby brzmieć:
"Wygrana pierwszego stopnia, w Polsce - nie stwierdzono, padła w Finlandii"jak w wczoraj,w Piątek).
Lub, gdyby było w innym Państwie, to inne Państwo, w komunikacie głosowym.
dotyczące Euro Jackpot-a, zarówno w ujęciu polskim, jak i zagranicznym!
Bo wczoraj dzwoniąc, można było usłyszeć wygrana pierwszego stopnia - nie stwierdzono..
Stwierdzono, ale w innym kraju, a EJ jest loterią europejską, więc komunikat mógłby brzmieć:
"Wygrana pierwszego stopnia, w Polsce - nie stwierdzono, padła w Finlandii"jak w wczoraj,w Piątek).
Lub, gdyby było w innym Państwie, to inne Państwo, w komunikacie głosowym.
MU przegral z Cristal palac 1-2 w angielskiej jak narazie w 4 meczach wygrywają goście czyzby Liverpool przegrac mial dzis z Arsenalem daje remis
W 5 meczach nie 4 a co w naszej ekstraklapie się dzieje cos nie pojetego jak dla mnie slunsk wrocek cisnie i cisnie w gdansku prowadzi 1-0 koniec świata jak to się moze dziać
Cichosza jezd weekendzik jezd imprezka więc narta miłego wieczoru i fiku miku a nie grzanie fotela
Myślałem by grać na 7 liczb... Poświęcić 7 dni pod rzadpo 4 multi... A potem wcale nie grac
Tomi77 ja ide ty wlazles tczemu tak pozno lapaj zamiast pelikana malpeczke żubróweczkepaa
Ják wygrac wto dziadostwo
11tys zaoszczedzone povroku roboty mąrnie
Jakbym niekupil mebli tv tobylo by 17tys
Średńie nic niedaja moja metoda gry
moja metoda, najlepsza 20 stka dnia, trafi 5 numerow w innych miejscach niz poprzednio
porownac to z mapko, i asymetrycznymi zejsciami z 2 powtorzen
porownac to z mapko, i asymetrycznymi zejsciami z 2 powtorzen
Nowe tabele... Ostatni tydzień poswiece na multi ale 7 liczb... Jednak grając paramiroznymi
Magda Linette prowadzi 3:1 z Camilla Gorgi... ale jeszcze kuuuupa meczu
Cześć
Co robicie ?
Co można kupić za 26-28 tys... Skode Rapid 2015
Golda 6 2012
Megane 3 2014
Albo Fiat 126 po 1984 po remoncie kapitalnym wraz z wyspawaniem podlogi
Golda 6 2012
Megane 3 2014
Albo Fiat 126 po 1984 po remoncie kapitalnym wraz z wyspawaniem podlogi
miał i siedział mi na mankiecie krótkich spodni jeans i miał krok do ciała
Od godziny i 16minut w domu od rana do późnego wieczora na działce
miał takie żółto pomarańczowe paski a jest w sumie jakby czarno ilub ciemno brązowy i ma długą trąbkę i długie nogi brr
To też był u mnie.. Myślałem że to jakiś owad z rodzaju... Wielkiego komara.. Takie srebrne paski ma
naprawdę nie zrobiłam mu foto ale się przestraszyłam potem takich już nie widziałam może jeden zbłąkany