Wpisy 3 641 707 – 3 641 806
23 sierpnia 2019 22:31 → 24 sierpnia 2019 05:39, 100 wpisów
Koniec buszowania na czacie.
Aj szkoda Majchrzaka.
Brawo Jagiellonia.
Tomi pisałem graj tylko w Mini.
Ja dołączam do Ciebie od jutra
Wedrowca masz rację
Gosia lubisz buszować w lodówce?
Właśnie słyszałem że Majchrzak odpadł w decyduj starciu o US open
Gonzo
Gosia ja nie lubię buszować w lodówce.
Dziś zrobiłem zdjęcia zółwiom. One chodzą tu jak koty
3 641 723. Sebastian_M 2019-08-23 (23:01) Niedługo wygram 5/5 w MM
.
.
To żółwie tak szybko chodzą jak koty?
.
.
To żółwie tak szybko chodzą jak koty?
Zdjęcie w profilu
Po trawie
Tu są koty o żółwie. Bawią się razem
Tu jest ogolnie wesoło. Koty razem z żółwiami
Turcja
Alanya
Wojtt zgadłeś
W Polsce Ma być 31 st C
Jacunn dobrze że się nie spytałeś czy żółwie skaczą razem z kotami po drzewach
Pokazali przed chwilą urywek z przygotowań Street Verva Racing, zapowiada się znakomicie i Kubica. Ale ja jadę w niedzielę pewnie.
Krzysztof super
Krzysztof zrób zdjęcia
Ja nic nie gadam o Kubicy
Wojtt wypocznij nad morzem bo to Ci się należy
Jestem ostatnio przemeczony za duzo roboty juz sie tego urlopu nie moglem doczekac
Hurkacz wygra !!!
I co z tego Krzysztof ,ze wygra? Polska pilka najlepsza na swiecie
Gonzaga jak tak dlugo mowia o tym to jest to odwrocenie uwagi od czegos waznego,nie raz tak bylo
Hurkacz
Teraz o krzyzu na giewoncie mowia ,ze to przez niego razil piorun ludzi i chca go usunac,palikot tez kiedys chcial krzyz z sejmu siagac
Tomi tak i co z tego ,ze mial miliony? Do tego trzeba miec glowe ,zeby nie ...
Pamiętam jak machal penisem A pistolet też pokazałno Rutkowski też ma pistoletAle Palikot nie ma gniazdana głowie
Ale na wcześniejszym był bul tu siedzę już z 30minut na necie jest 100%
Jakieś dziołchy krzyczą dziwnie tyle co przez okno słyszę tlen mi potrzebny chyba znów seksik
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Co ja czytam to was zainteresuje złodziej ukradł 1000 zdrabek przed złapaniem go zdążył zdrapać wszystkie zdrapki trafił tylko 100zl
Cisza to dobranoc wszystkim powodzenia walce z wiatrakami liczbowymi
Piwo z rana jak Śmietana
Oddać honorowo mocz i spać
To juz jest koniec nie ma już nic jestem wolny moge za 45 minut se isc i 2 tyg urlopu i będzie smazing lezing plazing i
Mewka, jak na plaży odbierzesz czyjś telefon to mów.....tak kochanie, oczywiście, że możesz kupić tego Merca w promocji. Futro z norek w promocji ? Oczywiście też sobie kup a potem rozłącz się, podnieś do góry komórkę i zawołaj....Przepraszam czyj to telefon ?
Tylko ludzie wolni korzystają z wolności. Biznesmeni nie mają czasu na wypoczynek Oj, jak mi ich jest żal
Mewka Życzę Tobie udanego urlopu i miłego wypoczynku. Wiem, że na to zasługujesz
Jak nie jak tak eh chyba wielbłąda walnelem nie dając 80 tki uparlem się by ja dawac z 01 jakis czas eh
Mewka ? a to znasz, jak Obama zaprosił Putina na plażę w Miami Beach ? Putin narzeka i mówi do Obamy, że ten piasek go parzy w tyłek a Obama na to....to weź se Krym