Wpisy 3 635 821 – 3 635 920
15 sierpnia 2019 18:16 → 15 sierpnia 2019 21:27, 100 wpisów
Wkoncu się dowiedzieć jakie mamy dziś swieto imitacji wojska polskiego tzw kurzej piechoty
Jozek jakiej jest orientacji nasz prezesik ano nie wiem ma kota przeca ide się puścić
Mewa żona Ci puści
Arczibalik73 witaj
Arczibalik73 jak się czujesz ?
Dla mojej miłej i przesympatycznej koleżanki która chciała ze mną jechać na bezludną wyspę zdjęcie w profilu
U Ruskich samolot pasażerski wylądował w kukurydzy.
Trzeba docenić mistrzostwo pilotów. Samolot z pełnymi zbiornikami paliwa.
Dusia.
3 635 830. Sebastian_M 2019-08-15 (18:40) Niedługo wygram 5/5 w MM
różnie raz jest dobrze raz żle, i to zależy kiedy,
różnie raz jest dobrze raz żle, i to zależy kiedy,
Witam witam i o wygrane pytam dziś zdane 9/9 + na trzy losowania
po pierwszym mam 2/9 i +
po pierwszym mam 2/9 i +
Sebastian m moja zone tylko wygrane powyzej 100zl interesuja zabawki ts nie to moje zabawki nie
A ja mam mały problem
Zauważyłem że wielu rodziców uczy jeździć samochodem swoje córkitaka nagroda jak to znajomy mówiproblem w tym że to nastolatki co dopiero skończyly gimnazjum czy podstawówkę
Zauważyłem że wielu rodziców uczy jeździć samochodem swoje córkitaka nagroda jak to znajomy mówiproblem w tym że to nastolatki co dopiero skończyly gimnazjum czy podstawówkę
jo też , większość ludzi powyjeżdżała , siedzą po kurortach , na wywczasach , na działeczkach
dziś byłem u znajomych na działce w lasach kolo zalewu Zegrzynskiego , wszędzie przy domkach auta , grille buzują , piwo sie chłodzi
po tym weekendzie to tuż noce zimne , chłodniej i zaraz trzeba śpiewać - a mnie jest szkoda lata -
bylo wniebowstapienie 13 a teraz bedzie wniebowziety 12 po losowaniu multi
Za to będzie pada śnieg pada śnieg cieszą się balwanki pada śnieg pada śnieg ktoś sanki
Mewa nie płacz ja dzisiaj od 5.00 w pracy jutro na 7.00 w sb i Nd tez
Kędzior nie mogę się zle wyrazac dzieci pacza choc pewnie nie takie słowa znają
Eh lotto miałem dziś wysłać tak to jest jak się gra w lotto czasami wole multi mini hm może w sobotę dalej komulacja będzie
Nic to trza isc spać trzeba do pracy wstać 8h i weekend z rana typne 10/10 te co mam typniete mam również na 14h
Coś mi się śniło dzisiaj w dużym liczby 26,41,46
tylko nie jestem pewien czy dobrze zapamiętałem
AK z kazdym obecnym miszczem bedzie do jednej mordy and the new
to siedze u panny i ona ma tylko oliwke od miesiaca i mnie smaruje przed dla poslizgu
a ja jej mowie wez cos kup jakis zel bo bede musial zmienic imie na Olivier
a ja jej mowie wez cos kup jakis zel bo bede musial zmienic imie na Olivier
mi się ostatnio mega śniło 5 liczb i dwie dodatkowe i nic nie pamiętam ze snu tylo to ,że abudabi89 mi podawał liczby
12.08 u mnie w stałych 5/5 i to moja szczęśliwa piątka nawet dostałam @ z Mp