Wpisy 3 632 092 – 3 632 191
10 sierpnia 2019 16:10 → 10 sierpnia 2019 18:03, 100 wpisów
3 632 092. johno pozwól ze nie podziekuje bo nie chciałbym zapeszać
jak masz kasiurę to masz wszystko nawet bungabunga na trawie na jawie papaprapa
oto chodzi ze była kasa i sie zmyłaide wysłać za ostatnie 25,00zł raz kozie śmierć
3 632 097. johno różne i małe i duże mam swoje takie 3 układy liczb i wysyłam je na przemian raz jeden układ raz 2 uklad ,raz 3 układ, ale wszystko to na 10/10 kiedys raz trafiłem 9/10 w zyciu ,pożniej kilka razy nyło 8/10 trafione, i 7/10 tez jkilka razy dlatego uwarzam ze czas by trafic wkoncu choc taz te 10/10 co nie
co prawda jest ciezko trafic te 10/10 nbo ale trzeba próbować a nóż widelec sie wkońcu trafi , kto nie gra ten nie wygrywa, dlatyego wszystkich zachecan do gry i spełnieniu swoich marzeń
grajmy i wygrywajmy wszyscy razem tego życze wszystkim i każdemu z osobna
3 632 102. magda witaj
3 632 104. johno dokłanie mam nadzieje ze w niedługim czasie może mi się uda wygrać ta główna wygrana, oczywiście gram bez plusa, jeśli ma być to będzie
3 632 109. johno a to na jedno wychodzi czy w błoto czy na stadiony, ogólnie z kieszeni ubyło zamiast przybyć
no bo wygrać nie jest łatwo wygrywają nieliczni a przegrywają miliony
dlatego uwarzam ze zamiast żucać kilka ukladów liczb na 1 losowanie jest puścic jeden układ liczb swoich wybranych na kilka losowań, wtedy sa lepsze szanse na trafienie tych liczb w którymś losowaniu tama tak puszczasz wiecej na 1 losowanie układów i nic nie wpada lub wpadaja tzw zwroty tylko dokładnie trzeba mieć szczęście, jak nie w miłości to w kasie
dzisiaj podejrzewam ze bedzie kilka powtórek kilku liczb z godz 14 i oprócz tego wyjdzie liczba 80 też
forsami witaj jak tam poszło CI lotto wczoraj bo umnie tylko 2/6 wpadło w lotto czyli lipa
forsami witaj jak tam poszło CI lotto wczoraj bo umnie tylko 2/6 wpadło w lotto czyli lipa
Arczi lepiej w kasie bo ..nasze życie krotkie jest poco sobie życie komplikować wg Mnie to kasa jest najważniejsza od reszty czyli śmierci I braku zdrowia I tak się nikt nie wykupi.. pić palić I p... póki żyjemy..reszta to ściema ..
3 632 117. Forsami
Idę teraz na trening Kiokuszinkai..I Kung.Fu.takie co nie śmierdzi
3 632 119. Forsami trenujesz to, też kiedyś to trenowałem za łepka, fajnie było, masz już na konicie jakies dany, lub jakiś pas
3 632 119. Forsami pamietaj samoobrona najważniejsza jest i zawsze się może przydać bo nieraz nie wiadomoo co może CIE gdzieś spotkać, munczako masz? skad ja to znam karate kyokushin , ju-jitsu,karate shotokan,karate kumite,king-boking
Brawo siatkarze !!!
w mojej rodzince jest duzo osób które coś trenują jedni karate, różne style, są też ciężarowcy, king-bokingerzy,i bokserzy, cała rodzinka coś tam trenuje, ja zaś za łepka trenowałem karate kyokushin ale nie długo też ze wzgledu na stan zdrowia i do tzw, pierwszych zawodów ogólnopolskich, zawsze fascynował mnie taki sport i samobrona, teraz przeżuciłem sie na trenowanie umysłu w TS
A wy gracie w zakłady bukmacherskie ?
mózg wytrenować to będzie trudna sztuka a jeszcze taki stary ze stwargniałą korą co trudno nagiąć
Gosiu 77 proszę.
troszkę mi smutno gdyż syn za godzinę wylatuje z Balic bardzo daleko bo do RPA
DOPIERO BĘDZIĘ na miejscu jutro w południe ...trochę się denerwuje
DOPIERO BĘDZIĘ na miejscu jutro w południe ...trochę się denerwuje
3 632 131. lewy 2019-08-10 (17:14)
mózg wytrenować to będzie trudna sztuka a jeszcze taki stary ze stwargniałą korą co trudno nagiąć
narazie lece do kolektury
cieszę się że ma prace dobrze płatną ,ale matczyne serce zawsze się martwi
Ja dziś myślę wieczorem a po losowaniu sobie robię
Drobna korektęI coś musi paśćna początek 4/10 chce na 4 zakłady Multi
Drobna korektęI coś musi paśćna początek 4/10 chce na 4 zakłady Multi
A kto z was pamięta wypadek Senny ?
A ten dookoła o tym samym.
Zaq.
Zaq się raduje, to znak że 2 zł wylosuje w MM.
Popieram.
Precz z TS.
Precz z TS.