Wpisy 3 631 992 – 3 632 091
10 sierpnia 2019 14:07 → 10 sierpnia 2019 16:07, 100 wpisów
Nic.nie wygrałem a czy to jest powód bym bluźnił o rzekomym ustawianiu losowań..
Multipasko najlepszy portal o.tematyce Lotto.Forsami, najlepszy pomocnik admina.
Złośliwy ten TS.
We czwartek typowałem:
42 - 14 . --> 42 jest Plusem.
2/2+.
Liczby warte... 120 zł.
We czwartek typowałem:
42 - 14 . --> 42 jest Plusem.
2/2+.
Liczby warte... 120 zł.
Dobry Ptak...tu się zgadza wiele kwesti w odrużnieniu od Ciebie nigdy nie pisałem że wygrałem Fortune...a Ty nie jeden raz..... ... A że Fanem Multipasko jestem nie ukrywam..
Tomi a trzeba zagrać te kosy 70.71.72.73.74.75.76.77.78.79 miałem zagrane na wczoraj ale nic..
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Tylko tak przypomnę I wiem czemu tak jest STRONA Multipasko jest najwyżej notowana pod względem finansowym ..pozostałe portale o podobnej tematyce o wiele niżej w notowaniach....
No kur@*! Przeciez kosy byly 6 sierpa rano i wieczor po 5 sztuk....niepotrzebnie gralem
Co u was słychać ?
A znacie jakieś swoje koleżanki fajne z klasy czy znajome ? Na Facebooku zobaczę. Pozdrawiam kumatych.
No nie ma co zalowac....ponizej 20 zl w tyg wtopa to jak wygrana
Miraim odpada bo zmrala tragicznie...ale szpak jest takie 1/6 baby
No tym tyg ...zmienilem miejscepije browar bez koszulki a tam jakas mloda wyskakujeaz mi glupio bylo...mowie ubiore sie a ona nie spoko pogadac chcialam
Do konca sierpa bede testerem wszystkich wynalazkow...niektore maja wiecej volt na puszce nuz mocy we chmielu
Idę teraz zagrać w Multi Multi z Plusem do Niedzieli do 21:40 2 zakłady trzeba obalić te teorie spiskowe..wkońcu..
Tomi zaraz dam nowe foto na profilu..same KOSY..najwyżej Będzie GMO..TO znaczy GWNO przecież q..mnie stać latają w lewo prawo I co należy się..
Czesc
Forsami
Magda
Tomi patrz na mój profil Multipasko będzie nic to..nic nie boje się marzyć
Tomi
Forsami
Sebastian zobacz sobie swoje liczby jeden zakład jedno losowanie dobre I, and wciąż. I pisze że ma być wesoło, and wciąż. I pisze że
Jakie moje liczby Do jakiej gry
Sebastian a te liczby Ich dalej nic ..I co dalej grają 17 lat to samo...
Przy 20 roku trafimy wszystkie czyli za 3 lata
Magdo o Magdo o Magdo Magdaleno
Magda ja się chyba z tobą umówię
Magda ziemniaczana mąka to dobra do klusek leniwych i do Śląskich
Magda jak się z tobą spotkam W końcu to będzie bliskie spotkanie trzeciego stopnia
Magda ty krochmalisz
pościel?
pościel?
witam wszystkich ale piekne liczby poszły na 14 szkoda ze nie wysłałem kuponu z wogóle ,murowane 9/10 by wpadło mi jakbym posłał kupon, ale niestety nie wysłałem kuponu i kasa przeszła kolo nosa, chyba na wieczór pośle coś, na jakies z 10losowań jesazcze sie zestanowie na ile
Pobieram grosze i przyniosę do sklepu... Ale będą mieć ubaw.. Całe 10 zlotych
kto poszedł na balange? jestem ja
Brawo siatkarze !!!
3 632 085. johno witaj tak jak mówisz to prawda jest, cały czas obstawiałem swoje liczby nie wychodziły teraz niezagrałem to cholery wyszły
3 632 089. johno dokładnie dlatego zaraz kresłe je na nowo i ide wysłać na 10 losowań,mam nadzieje ze sie powtórza w niedługim czasie i wtedy bedzie bumi w padnie wkońcu te 10/10