Wpisy 3 630 959 – 3 631 058
8 sierpnia 2019 17:01 → 8 sierpnia 2019 19:01, 100 wpisów
Waldus6ja jestem
No i poszedłem
Walduś kiedy ?
A ja nie mam urlopu
Ciężko pracuję
Urlop mam dopiero od soboty
Ale jak będę miał urlop to wyjeżdżam nie będę siedział w domu
Forsami ja już mam zapłacony wyjazd
przez nadmiar informacji mam zwarcie neuronów mózgowych co ja widzę a co słyszę
papa
papa
Beczkowe strongraczej pstragniby 7 volt a słabe jakiesmożesz dalej prowadzić... Rower
W sobote festiwal piffka w Ślesinieale chyba nie popije pół literka 12 zeta
Znajomy na tam działkę.. Niby chory... Ale opalać się może i pływać lodkasciemniacz i tylelepiej by się wziął za sport jakiś i schudl że 20 kg bo otyłość nikomu nie sluzy
Czas na kolacje... Pomidor, ogórek, kiełbasa, cebula... I herbata+chleb
3 630 986. tomi77
3 630 988. Forsami
forsami grasz dzisiaj w lotto?
Arczi no też Pytanie??????? płace regularnie Abonament od Marzeń co losowanie swoje Numery może kiedyś może dziś może nigdy ale Jest Lotto jest zabawa...
Sąsiadka przyniosła mi całe reklamówki ogurków gruntowych I szklarniowych gruntowe zakisi a co z tamtymi na mizerie to chyba na cały miesiąc chyba się zrobi sałatke na zime
3 630 994. Forsami pytam sie bo siie tak zastanawiam czy nie wysłać sobie okienko, bardzo dawno juz nie grałem w lotto, i tak się zastanawiam czy nie puścić jakiegoś okienka choć jednego, o i kilka mini, bo w multika kiepsko jest
Arczibalik73
Magda
Forsami
Walduś
3 631 001. Sebastian_M
Arczibalik73 Ty puszczasz kilka okienek mini ?
sebastian rozbijamy dzisiaj mini lotka?
od czegoś by sie przydało zaczać
od czegoś by sie przydało zaczać
Arczi jak czujesz wene..twórczą liczbową to zagraj ..z Plusem to tylko 4 złote s 6 Milionów w Lotto Może być twoje albo nawet 7 jak te same liczby wyjdą w Plusie co I w Lotto
sebastian narazie niepuszczam zastanawiam sie co skreslić i wysłać aby złapać choćby jakies 4/5 no chyba zeby wpadła cała 5/5 to już co innego
forsami własnie nie za bardzo czuje wenę dzisiaj w lotto bardziej w mini lotka i sie zastanawiam własnie co bedzie lepsze, podejrzewam ze dzisiaj w lotto wyjda duze numery
forsami własnie nie za bardzo czuje wenę dzisiaj w lotto bardziej w mini lotka i sie zastanawiam własnie co bedzie lepsze, podejrzewam ze dzisiaj w lotto wyjda duze numery
Byłam u lekarza,kazał mi pić 2 litry wody dziennie-żaby mi się zalęgną....
Graj jak czujesz Arczi ja sobie zagrałem dziś Mini I Multi Multi z Plusem na 10 liczb swoje liczby jeden zakład jedno losowanie dobre I 2,5 Miliona a Lotto już w poniedziałek zagrałem na wtorek I dziś
Odebrałam 3 dychy i lecimy z koksem
co to jest 2litry wody na dzień do wypicia ja pije dziennie 4x 1,5litra wody, bo niepiuje zadnych kaw herbat tylko lece na wodzie
Magda
Forsa
A ja nie nawidze wody bez gazu
No chyba że cytryna i miodek
Waldi
M
A ja uwielbiam kawę fusiasta czy z imna czy ciepła
M mam ale to już ie to
3 631 029. islandorka30,5 no ja pije tylko wode gazowana, bo woda niegazowana to mi sie kojarzy z woda w ubikacji, i uwarzam ze gazowana jest lepsza zdrowsza jak niegazowana
Arcz
Magda wyślij sąsiada do tego lekarza niech powie że za dużo pije niech mu zaleci jeść mąke krupczatke 4 kilo dziennie
Tylko co z nas ostanie
lubie np wode gazowana z miodem cytryna i do tego listek miety
Idę obcykac cyferki
dzisiaj w mini lotku chyba wyjdzie 8, tak myślę
631 044. Forsami 2019-08-08 (18:52) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Magda wyślij sąsiada do tego lekarza niech powie że za dużo pije niech mu zaleci jeść mąke krupczatke 4 kilo dziennie
o ludzienie wytrzymie
o ludzienie wytrzymie
Jak I ja siedze na tym tronie u Mulag aa Magda widziałaś tron Mulag a wejdz na jego profilu..
tron jest super