Wpisy 3 625 594 – 3 625 693
2 sierpnia 2019 21:59 → 3 sierpnia 2019 10:53, 100 wpisów
Była raz potrzebna po byłym właścicielu trawy po kolana jazda jak tralala a worów jak nie miara z szesciu arów wygladało jak z hektara trawy
Wszystko się do góry dupa wywrocilo... profil w 10 mam lepszy od pewniakow
Mulag na takie coś kosa najlepsza... Ale kto potrafi jeszcze kosic
Ale to tylko moje odczucie i miliony graczy z wyłączeniem garstki wygranych
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 323 006,40 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Bóg chce, abyś go poznał dzieki pasko za taką reklame już tam wejde z ciekawości
na dzisiaj 7/8 jednym zakladem w programie (statystyka wlasna)
https://zapodaj.net/e97699379b4dc.png.html
szkoda ze nie zagralem ale nie wiedzialem ktora metode wybrac 1 z 6
szkoda ze nie zagralem ale nie wiedzialem ktora metode wybrac 1 z 6
Nie grałem wieczorgram niedziela keno potem przebitka na multi... Na 14
12,24,27,29,30,47,70,77
tak wytypowal oprocz 12 wszystko wszedlo
tak wytypowal oprocz 12 wszystko wszedlo
Mulag teraz tu tyle reklam.. można I bimber pendzić na działce kupujesz sprzęt owoców Ci Panie pod dostatkiem

1800 zl przelecialo ale kto by wiedzial ze akurat dzisiaj padnie z tej metody
Forsami pisał ze juz koniec a jest słowo warte tyle co o kant du..
Qrcze-jest progres!
Przedwczoraj>4/10,Wczoraj>5/10
A,dziś>6/10
Na miejscu TSa-zaczął bym się bać
Niby na sucho się nie liczy aczkolwiek cieszy 2x3/6 w stałych mini
Dziś sobota więc nie gramczy ptak rzeczywiście z przebitek np lotto na Multi trafiato też trzeba mieć farta
https://sphoto.nasza-klasa.pl/58770690/4442/main/737ab4f082.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Też trafiam w profilu właśnie w 10 na dziś
34,35,33,37,38,39,73,74,75,76 takie łatwe do zapamiętania
34,35,33,37,38,39,73,74,75,76 takie łatwe do zapamiętania
Tomi77, jesteś dobry jak Wojtt. Jeśli potrafisz postawić krzyżyk przy nie/odpowiednim nazwisku, skreślić liczbę, machać kielnia, to już jesteś mistrzem. Kup dzisiaj 100 losów kaskady bo będzie gówna wygrana.
T. S. nie przesyła potwierdzeń zawartych zakładów online i informacji o wygranych. Wygrane są na koncie gracza, ale maile nie przychodza. Gramy dużo. Ministrowie sportu i kultury, nie mówiąc o premierze będą bardzo wdzięczni. Chcesz wtopic kasę, graj liczbami okrzykniętych typerów.
3 625 519. megamocny 2019-08-02 (20:33)
a takie 65 jak sie odblokowalo, nowa kulka ladnie smiga
a takie 65 jak sie odblokowalo, nowa kulka ladnie smiga
teraz online to widac jak sie kase topi, same przelewy wchodzace zadnej wyplaty na zewnatrz
3 625 676. dobryptak 2019-08-03 (09:27) Dedykuję krytykantom
T. S. nie przesyła potwierdzeń zawartych zakładów online i informacji o wygranych. Wygrane są na koncie gracza, ale maile nie przychodzą
mam ostatnio podobnie
T. S. nie przesyła potwierdzeń zawartych zakładów online i informacji o wygranych. Wygrane są na koncie gracza, ale maile nie przychodzą
mam ostatnio podobnie
Ten ich program to straszny badziw -- pewnie jakaś miernota znajoma wzięła kupę kasy za to a ktoś solidną łapówkę
Kedzior13, masz rację. Nie wiem czy pamiętasz jak T. S. dopłaca do MM? Na liczbach 1,80 i.... TOSIEK miał straty. Sciagneli programistów wojskowych z USA by te zestawy nie były losowane.Teraz maja problem z liczbami 55,61,38,16,57,75,33,42,13,10,31,48,79,
wysłane przez tą tandetę z neta ,teraz do małej robótki na parę godzin
Wczoraj wykonałem skan 5 zakładów MM 10/10 z online. Nie grałem żadnym. Obstawilem te liczby z pięknym efektem. Na chybika są dobre ale z maszyny w sprawdzonych kolekturach lotto. Jarzyniaki, Ząbki, Lewiatny to dziadostwo.
Można wygrać samemu i w dobrym, sprawdzonym zespole kolegów. Teraz o prawdziwych przyjaciół trudno.Gdzie kasa tam nie ma przyjaźni. Bądźcie ostrozni z pewniakami na czacie jak i na profilach. Są naganiacze podjący niby pewniaki, a grają innymi. To jest taktyka sięgająca swymi mackami samo centrum. Mieć dobrego informatyka i informatora w.... dorobisz się kasy.