Wpisy 3 625 205 – 3 625 304
1 sierpnia 2019 22:19 → 2 sierpnia 2019 08:05, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 1 wygrane 9/9
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dziś jeżeli chodzi o wygrane mam wynik o 100% lepszy-niż zwykle!
Teoretyczna piątka w Mini:
około 305 000
około 305 000
Abudabi89-
Jeżeli działa lepiej- to od niedawna
Pasko dopiero po 2 dniach zorientował się,że 64 nie padło od 20 losowań
Jeżeli działa lepiej- to od niedawna
Pasko dopiero po 2 dniach zorientował się,że 64 nie padło od 20 losowań
Tu jest wiele błędów. Zobaczymy czy je dostrzeże i czy dokona korekt???
Liczby, cyferki, liczby, cyferki, ściganie za liczbami czynią spustoszenie w głowach, z czasem rak mózgu / o ile się go ma? /.
Jutro zdjęcia w Typowanie paskami U Korna pozdrawiam i powodzenia
1 błąd kosztował mnie 625.21 zł Kuopio jakby wygrali !!! W profilu kupon. Ale brawo dla Legii, bo chciałem aby przeszli w dogrywce, bo miałem jeszcze inny kupon ale tamten lichy.
profil patrzcie
Krzysztof ty ze skanem przynajmniej jesteś wiarygodny , bo niektórzy tu bajki opowiadają o gruszkach na wierzbie
opowieści dziwnej treści o wielkich wygranych a ty tylko orła cień
krzysztof
3 625 253. krzysztof c
Jak błąd jest. A tam był spalony z Kuopio ?
Mam kupony dwa na polskie ligi. A macie jakieś typy ? A jak trafić wyniki dokładne ?
Krzysiu C Najpewniej trafić metodą trafił (nie chybił) Zawijasz w pukona kamiora i rzucasz w budkę
Przyjedzie policja i Tobie wytłumaczy na czym polega ta gra ale wcześniej zapłacisz pincet za szybę
Zawsze to szary obywatel wandal i złodziej Prawdziwi kradzieje bezkarni Pochowali się w żółtych budkach
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, a ja będę oglądał Amandę jak gra w tenisa piękną z USA. Stopki bym jej zębami zdjął. Dobranoc
Od pewnego czasu przestałem dawać skany wygranych na portalu. Gdy wysyłałem je MMS do pewnych osób, jeszcze dzisiaj mają ciśnienie 279/120.Piana się toczy z yska z zazdrości. Taka jest polska życzliwość : miłego dnia, wysokich wygranych, Szczęść Boże Przyjacielu, a w realu jest co innego. Fałsz, obluda, zazdrość.
Krzysiu C Tylko nie oglądaj Sereny Willimas na płaskim ekranie Oblecisz TV dookoła i tak nie zrozumiesz , jak jej pupa się zmieściła
Wysyłałem zakupione chybiki z Mini, na których wygrywał w kaskade i MM, teraz już stóp życzliwości.
DobrySzpak Wyślij jeszcze zdrapkę, którą zakupiłeś w Indiach Drapiesz Indyjce kropke na czole a tam napis ...Wygrałeś Fiata 126p
Gabriel, dziękuję za uwagę, ale mam prośbę, byś mój nick wpidywal poprawnie. Szpak to patrzy w iesz w co.
DobrySzpak Musisz mieć o sobie wysokie mniamanie. Jeszcze się nikt tutaj nie obraził , że ktoś troszkę w żartach przekręcił jego nick.Musisz być trudny we współżyciu
Gabriel, z całym szacunkiem, ale znajdź innego partnera do dyskusji. Kiedyś jechałes z pewnym Portalowiczem jak z mokrym sianem. Przeginasz ze swoimi uwagami. To był mój ostatni wpis i ostatnie zdanie jakie przeczytałem na tym portalu. Szkoda nerwów. Kolega psychiatra mawia ' ebil też czlowiek'. Pozdrawiam. Nie sil się na odpowiedź, bo i tak jej nie przeczytam. Napisz co chcesz i czytaj sam.
za dużo tu siedzicie ptaszyny i kłocicie się lepiej, jak dwie przekupki...zamiast pomóc zonie albo matce w domu...śmieszne to, ale prawdziwe. Najbardziej na tym portalu kłocą sie faceci.
Szpiegów tylko... 7. Mało. x 7.
Witam wszystkich
Kto lubi kawę proszę
Kto woli herbatę
Coś Wam powiem
Kto woli herbatę
Coś Wam powiem
Dziś jest piątek.
Nie zapominajcie że dziś gramy w EJ
Oczywiście nie wszyscy w to grają ale jest do wygrania 205 000 000 zł.
Powodzenia
Nie zapominajcie że dziś gramy w EJ
Oczywiście nie wszyscy w to grają ale jest do wygrania 205 000 000 zł.
Powodzenia
Słuchamy pana profesora.
Wędrowca